6 haftalık hamileler soruma cevap lütfen!!!

sosyolog01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
31
1
86
İstanbul
arkadaşlar geçen hafta doktora gittiğimde minik yavrumun kesesi 4.6mm idi bu hafta gittim 6 haftalık olduğunu söyledi doktor ve kesesi 24.7mm olmuş :) ama kalp atışını duyamadık sizce normal mi???ne zaman kalp atışını duyabilirim?

canım bende bugün doktora gittim. normal ultrasonla baktı nokta gibi bişeyi göstrdi. bu kesesi dedi.
ama milimini ölçmedi.
bebegin kaç haftalık oldugunu bile söylemedi.
bilgisayardaki hesaplayıcıdan baktım 5 haftalık çıktı.
dedigi 20 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım oldu.
yani senin kalp atışını duyamaman normal korkma.
bana göre hesaplarsak 10-13 güne kadar duyarsın canım.inş.:Saruboceq:

canım bende bugün doktora gittim. normal ultrasonla baktı nokta gibi bişeyi göstrdi. bu kesesi dedi.
ama milimini ölçmedi.
bebegin kaç haftalık oldugunu bile söylemedi.
bilgisayardaki hesaplayıcıdan baktım 5 haftalık çıktı.
dedigi 20 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım oldu.
yani senin kalp atışını duyamaman normal korkma.
bana göre hesaplarsak 10-13 güne kadar duyarsın canım.inş.:Saruboceq:

inşallah canım inşallah haftaya pazrtesi yine gidecem bakalım inşallah miniğim kalp atışını annesine duyuracak mı? Allah olmayan herkese nasip etsin hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah sağol canım

inşallah canım inşallah haftaya pazrtesi yine gidecem bakalım inşallah miniğim kalp atışını annesine duyuracak mı? Allah olmayan herkese nasip etsin hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah sağol canım

inşallah canım hem minicik kalp atışlarını duyarız hemde saglıkla kucagımıza alırız.:Saruboceq:

Biz 6 hafta 6 günlükken duymus ve görmüstük kalp atisini...
Vajinal ultrasondan bakmisti doktor.
Karindan baktirinca pek bisey belli olmuyor baslarda, vajinalda daha net

Biz 6 hafta 6 günlükken duymus ve görmüstük kalp atisini...
Vajinal ultrasondan bakmisti doktor.
Karindan baktirinca pek bisey belli olmuyor baslarda, vajinalda daha net

geçen hafta vajinal baktı doktor bu hafta karından bakalım dedi maşallah kese gözle görlür şekilde büymüş inşallah darısı a kalp atışına sağol arkadaşım

ya arkadaşlar abartmayın isterseniz sırf konu açmak için konu açıyonuz ben de önemli bişey oldu sandım ,sanki ilk hamile kalan szsiniz bu ne böyle bak internete ya da sor doktora

selam arkadaşlar benimde gebeliğimde ultrasyonla adet tarihime göre gebelik haftam arasında 3 hft fark ediyor doktor geç döllenme olabilir dedi ne dersiniz....herkese hayırlı evlatlar

ya arkadaşlar abartmayın isterseniz sırf konu açmak için konu açıyonuz ben de önemli bişey oldu sandım ,sanki ilk hamile kalan szsiniz bu ne böyle bak internete ya da sor doktora

bilmiyorum farkında mısınız burası gebelerin sorunlarını birbirlerine aktarıp çözüm bulmaya bir nebze de olsa içini rahatlatmaya çalıştığı bir site eğer hoşunuza gitmiyorsa başka bir site tavsiye ederim burası size göre değil...

bilmiyorum farkında mısınız burası gebelerin sorunlarını birbirlerine aktarıp çözüm bulmaya bir nebze de olsa içini rahatlatmaya çalıştığı bir site eğer hoşunuza gitmiyorsa başka bir site tavsiye ederim burası size göre değil...

yani isteyen istediğini sorar
bu bölümlerde onun için yokmu zaten aynı durumda olanların paylaşım yapmaları için eğer sormazsak neye yarar bu bölümler herkes burda birbirine yardımcı olmaya çalışıyo eğer yardımcı olmayacaksanız neden girip yorum yapıyosunuz o zaman beğenmediyseniz hiç bişey yazmayın

canım sana gelince bu durum normal merak etme bende 7,5 haftalıkken duymuştum geç döllenme olmuş ilk gittiğimde görememiştik hatta o zaman çok korkmuştum ama senin 6 haftada daha duyulmaması normal merak etme eminim duyulacaktır hayırlısıyla gelir inş.bebişin

yani isteyen istediğini sorar
bu bölümlerde onun için yokmu zaten aynı durumda olanların paylaşım yapmaları için eğer sormazsak neye yarar bu bölümler herkes burda birbirine yardımcı olmaya çalışıyo eğer yardımcı olmayacaksanız neden girip yorum yapıyosunuz o zaman beğenmediyseniz hiç bişey yazmayın

canım sana gelince bu durum normal merak etme bende 7,5 haftalıkken duymuştum geç döllenme olmuş ilk gittiğimde görememiştik hatta o zaman çok korkmuştum ama senin 6 haftada daha duyulmaması normal merak etme eminim duyulacaktır hayırlısıyla gelir inş.bebişin

sağol canım içimi rahatlattın inşallah haftaya duyabilirim miniğimin kalp atışını.. dualarınızı esirgemeyin...

slm kızlar.bende bişey soruvcam size.benimde bgn gebeliğim 5 hafta 3 günlüğün.dr um 8 ekimde gel dedi.ben 13 ekimde gitsem birşey olurmu.kalp atışlarına bakalım,testleri yaparız dedi.4 günden birşey olurmu.bide o zaman 7 hafta 2 günlük oluyorum geç kalmışş falan olmam dimi kızlar.

Back
X