6 haftalık hamileler soruma cevap lütfen!!!

ben 7 haftalık hamileyim geçen hafta gittim dr a 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi yani 8.haftada duyuluyomuş korma normal yani canımyerimseniben

arkadaşlar geçen hafta doktora gittiğimde minik yavrumun kesesi 4.6mm idi bu hafta gittim 6 haftalık olduğunu söyledi doktor ve kesesi 24.7mm olmuş :) ama kalp atışını duyamadık sizce normal mi???ne zaman kalp atışını duyabilirim?

genelde 7,haftada belli olur ben 7+1 de duydum:asigim:

bende 6 haftalığım canım banada 10 gün sonra gel dedi.bende sabırsızlanıyorum.allahtan hayırlısı hepimiz için inşallah

Kizlar yazan yokmu yeni bende 6 haftalik bebegim gorunmedi kese gorundu cok korkuyom

merhabalar, ben benzer bi durum yaşıyorum..dr.um geç döllenme dedi, şu an normalde 7. haftam bitti ama daha yeni kese göründü 7.5 mm...açıkçası tedirginim..doktor şu an herşey normal görünüyor ama bebeği görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi...Yani sanki çok yavaş gelişiyor gibi hissediyorum :(

Canım ben sat a göre 6+3 haftalığım. Vajinal ultrasonla bakılınca Dr bu bebek sanırım gelişemiyo sağlıksız olabilir dedi. Kese 7.61mm çıktı. Kese boyutu 5 haftaya denk geliyo dedi. Geç döllenme de olabilir dedi. Daha bir sürü şey... Sevincim kursağımda kaldı. Anlıycağın kesede bebek falan görülmedi. Haftaya cumartesi yeniden gel dedi. Kafanı takma. Mutlu olalım ki bebeklerimiz de gelişsin. Allah ol dedi mi her şey olur...

Back
X