kızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Kalp atışı varsa sıkıntı yok bebek daha çok küçük benimki 8 haftalıkken duyuldu kanaman sürekli değilse bişey olmaz çok stres yapma stres kanamayı çoğaltır bide bu ara fazla bi iş yapma sol tarafa yat çoğunlukla progestanı kullanmayıdı sakın bırakma ben 3 aydır kullanıyorum daha 4 ay kullanacağım sıkıldım ilaçtan filan deme çok önemli progestan Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İlacı düzenli kullanırsan azalacaktir. Ama fazlalastigini hissettiğinde acile gitmelisin iğnesini de vuruyolar.Tam tutunma aşaması yerlesme kanaması vs. Oluyo senin yapman gereken şu durumda ilişkiye girmemek ani hareketlerden kaçınmak ve olabildiğince yatman zaten o kullandığın hormon çok uyku yapiyo tansiyon düşmesi baş dönmesi de yapiyo son ilacı yatarken içersen biraz rahatlarsin saat aralığını iyi ayarla ilk üç ay çok önemli. Kan uyuşmazlığınız var mı varsa onun iğnesinin de yapılması gerekiyo. Hayırlı olsun elinden geldiğince koru kendini inan yiyecek ekmeği varsa seninledir. Benim hep kanamalı geçti sağlıksız dediler ama şuan iki aylık çok şükür ..
kızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..