6 haftalık hamilelikte kanama sonrası kahverengi lekelenme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hifaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hifaa

13.10.2015 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4.837
11.561
208
31
İyi geceler kızlar uzun süre sonra bir soruyla döndüm
Kızlar ikinci bebeğime hamileyim 6 +4 haftalık cumartesi günü kanamam oldu acil e gittim bebekten kaynaklanan bir kanama yok normalde yatış yaparız ama istersen eve de gidip evde de aynı ilaçları kullanabilirsiniz dediler ben eve çıkmayı tercih ettim çünkü kızım daha 3 yaşında bana çok düşkün velhasıl iki gündür de progesteron ilaç kullanıyorum ama kahverengi lekelenme devam ediyor yarın kontrole gitcem ama yine de size danismak istedim iyi geceler tekrar

Aynı seylerı yasadım dinlenerek ve dikkat ederek 14 haftaya ulastık benım 10 gun kadar kahve akıntı devam etmıstı. Bebeğiniz için saglıklar diliyorum

Aynı seylerı yasadım dinlenerek ve dikkat ederek 14 haftaya ulastık benım 10 gun kadar kahve akıntı devam etmıstı. Bebeğiniz için saglıklar diliyorum
Çok teşekkür ederim

Kırmızıya dönmediği sürece korkulacak birşey yok bol bol dinlenin.Ben doguma kadar bu kanamaları yasamıs biriyim.Geçmiş olsun....

Kırmızıya dönmediği sürece korkulacak birşey yok bol bol dinlenin.Ben doguma kadar bu kanamaları yasamıs biriyim.Geçmiş olsun....
AllahikA sağlıkla kavuştursun .. hastaneye gittim bakmadilab randevusuz olduğum için dediginiz gibi randevu zamanım gelene kadar dinlenecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…