Gebeliğe Hazırlık 6 Haftalik hamileyim belirtilerim yok oldu.... lütfen yardim.edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba kizlar ben 6 haftalik hamileyim bugün sabahtan bu zamana kadar belirtilrrim yok nedense. Dijital test yaptm clear blue markasindan o 3+ gösteriyor bundan 2 gün önce 2-3 gösteriyordu. Yani hcg artmis ama korkuyorum belirtilerimin yok olmasindsn dolayi. Karin alti agrisi ve gögüsucu hassasiyeti yok.... sizce normalmi? Kan aldiramam ben yurt disindayim burda gidip aldiramiyoruz

Merhaba kizlar ben 6 haftalik hamileyim bugün sabahtan bu zamana kadar belirtilrrim yok nedense. Dijital test yaptm clear blue markasindan o 3+ gösteriyor bundan 2 gün önce 2-3 gösteriyordu. Yani hcg artmis ama korkuyorum belirtilerimin yok olmasindsn dolayi. Karin alti agrisi ve gögüsucu hassasiyeti yok.... sizce normalmi? Kan aldiramam ben yurt disindayim burda gidip aldiramiyoruz
Zaten belirtiler 8 haftadan sonra başlıyor bulantı falan herkesin vücudu farklı herkeste farklı belirtiler olur strese sokma kendini üzme dee artış iyide sıkıntı yok inşallahta agrin sizin olmadan rahat bi gebelik geçirirsin

Zaten belirtiler 8 haftadan sonra başlıyor bulantı falan herkesin vücudu farklı herkeste farklı belirtiler olur strese sokma kendini üzme dee artış iyide sıkıntı yok inşallahta agrin sizin olmadan rahat bi gebelik geçirirsin
Artis varmi bilmiyorum ki.... testlerle görüyorum artis oldugunu sadece...

Kalp atisi keseyi gördün mü veya kontrole gittin mi

Artis varmi bilmiyorum ki.... testlerle görüyorum artis oldugunu sadece...

kanama vs olmadıkça böyle şeyler düşünmene gerek yok. Belirti 6. Haftada olmaması çok normal. O zamanlarda yaşanan belirtiler çok belirgin olmuyor zaten. Bende 8. Haftada başladı her şey.
İlk ne zaman ultrasona giriyorsunuz hangi ülkedesin?

kanama vs olmadıkça böyle şeyler düşünmene gerek yok. Belirti 6. Haftada olmaması çok normal. O zamanlarda yaşanan belirtiler çok belirgin olmuyor zaten. Bende 8. Haftada başladı her şey.
İlk ne zaman ultrasona giriyorsunuz hangi ülkedesin?
Almanya iki hafta sonra ilk randevum

tamam mantıklı. Ben de ilk 8. Haftada doktora gittim. Şu an bir gebelik olduğunu biliyorsun. 8. Haftada eğer gerçek bir gebelikse her şey belli olur. Sadece sabır :)
Öyle de insan endiseleniyor... birde düsügüm oldugu icin...insallah hersey yolundadir

Cnm clear blue testini nerden temin ettin birde o olunca yinede dier ovulasyon testlerden kullaniliyormu

Muane ol ogren dış gebelki mi yaşıyorsnz

Ne dis gebeligi???? Ne alaka?
Hamilelikle ilgili belirtiler yok kusma bulantı göğüs ağrıları falan o yüzden dedim belki bebek rahme değilde başka yere tutunmstr bu durumlarda dış gebelik oluyor sonradan değerler düşüyor zahirlenmeyin o yüzden dedim doktora gidin anlaiyorim yurt dışında siniz yada tekrar test yapın
Ne dis gebeligi???? Ne alaka?

Back
X