Gebeliğe Hazırlık 6 Haftalik hamileyim belirtilerim yok oldu.... lütfen yardim.edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yani iki günde bir kan vermiyomusun

Ben de yurtdisindayim baska bir ulkede. Burada da ilk randevun 8-10 haftalarda. Bazen 12. Ilacli, diabetli vs gebelik olacaksa en basta hali hazirda bir dr surecin varsa hcg istiyor. progestron a bakiyor. Sonra Allah kerim. Oyle bes haftalikken git kese gorundu gorunmedi, kese var bebek yok, kalp atisi alinmadi vs gebeyi strese sokmuyorlar. Dis gebelik belirtin olusursa sanirim hcg ye bakiyorlar. yoksa ilk randevuna bir gidiyorsun her sey net goruluyor konusuluyor. O gune kadar sorunlu gebelikse zaten dusuyor veya hastaneye gidiyorsun muayene ediliyor. Bir de toplasan 3 kere ultrasona giriyorsun. Bebegi olan arkadaslarim hep bu sistemin cok iyi oldugunu soyluyor. Buradaki konulara bakiyorum da bes haftada kese aramalar iki gun sonra yine gel demeler. Hastaya da yazik dr a da.

konu sahibi takipte ol ama stres yapma zaten 7. haftadan sonra siddetlenmesi lazim belirtilerin.

Hamilelikle ilgili belirtiler yok kusma bulantı göğüs ağrıları falan o yüzden dedim belki bebek rahme değilde başka yere tutunmstr bu durumlarda dış gebelik oluyor sonradan değerler düşüyor zahirlenmeyin o yüzden dedim doktora gidin anlaiyorim yurt dışında siniz yada tekrar test yapın
Var canim belirtilerim gidip geliO yok degil demedm. Gitti dedm bugn yine var basladi. Test Yaptm

Hamilelikle ilgili belirtiler yok kusma bulantı göğüs ağrıları falan o yüzden dedim belki bebek rahme değilde başka yere tutunmstr bu durumlarda dış gebelik oluyor sonradan değerler düşüyor zahirlenmeyin o yüzden dedim doktora gidin anlaiyorim yurt dışında siniz yada tekrar test yapın
20210115_145840.webp

Back
X