6 haftalık hamıleyim bulantım var ama goguslerimde değişiklik olmadı boyle olan varmı

denis_34

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
409
41
298
3 4 gundur bulantılarım basladı ama goguslerim bir ara sızladı ama hiç şişmedi sızlamasıda azaldı...bulantılar devam bu gogusler kafamı karıstırdı:37: 6+1 gunlugum bii dıolar kı bulantın varsa hersey normal gidiyor..ee bı tarftanda hıc bulantı yaşamayıp normal syreden hamilelik yasayanda var ...allak bullak bii durum yaw:37:

Son düzenleme:
slm arkadasim benim goguslerim 7. hafta sizlamaya basladi simdi hafif sislik var
ama sizi gecti, herkeste degisiyo tabi, yani endiselenmeye gerek yok:-)

bende 6 haftalık hamıleyım hıc bulantım yok ne kokudan tiksiniyorum ne birşey anlamadım gitti göğüslerim yeni yeni büyümeye ve sızlamaya basladı benımde normal yani herkesin bünyesine göre değişiyor demekki..

slm arkadasim benim goguslerim 7. hafta sizlamaya basladi simdi hafif sislik var
ama sizi gecti, herkeste degisiyo tabi, yani endiselenmeye gerek yok:-)

bende 6 haftalık hamıleyım hıc bulantım yok ne kokudan tiksiniyorum ne birşey anlamadım gitti göğüslerim yeni yeni büyümeye ve sızlamaya basladı benımde normal yani herkesin bünyesine göre değişiyor demekki..

canlar cok tsk ederim guya bu gebeliğimde bunları kafaya takmıcaktım ama en iyii cvp doktor kontrolunde alacagım cvp olacak galiba..her hamile gordugumde sokakta memişlerine bakıyorum buyuk mu kucuk mu:37: en son dr kontrolune gittiiginizde kese yi bebişi gordunuz mu?

benim 5 haftalikken gorundu ama sadece kese gorundu bebek gorunmedi,
8. hafta gittim birde ne goriyim fasulye gibi olmus bebis kesede seftali kadar buyukmus:-) simdi
10 haftalik hamisim, mide bulantim 2 hafta surdu yemek bile yemiyordum, artik yiyorum, daha hic kilo almadim:-)

benim 5 haftalikken gorundu ama sadece kese gorundu bebek gorunmedi,
8. hafta gittim birde ne goriyim fasulye gibi olmus bebis kesede seftali kadar buyukmus:-) simdi
10 haftalik hamisim, mide bulantim 2 hafta surdu yemek bile yemiyordum, artik yiyorum, daha hic kilo almadim:-)
mrb bende aranıza yeni katıldım
bende 6+1 haftalık hamileyim bulantım kusmam yok sadece gögüslerim hassas bazen hamile olduğumu bile unutuyorum acaba bişiler yolunda gitmiyor mu diye düşünüyorum kasıgımda bazen iğne batması gibi ağrı oluyor bunları yaşayan var mı?

bende 5 haftalık hamileyim yaklasık 4 gündür berbat bir mide bulantısı cekiyorum geceleri mide bulantısıyla uykudan uyanıyorum 24 saat midem bulanıyor hergün muhakkak kusuyorum bütün kokulardan tiksiniyorum daha ne kadar sürecek bilmiyorum lütfen yardım edebileceğiniz bilgiler varsa paylasın cünkü çok acı cekiyorum benim bebiş biraz yaramaz sanırım...

Allah Allah bende hiç bulantı yok arkadaşlar sanki hiç hamile değil gibiyim şanslıyım biliyorum ama hamile olduğumu hissettirecek hiç birşey yok gögüslerimde artık hiç agrımıyor kasıkta batmalarda bitti tık yok yani bebeğimi gördük çok şükür kalbi atıyor.

mrb kızlar,bende hamileymişim,bunu dün öğrendim ve sanırsam 6 haftalık,ama bende bi kaç kez hafif bi bulantı oldu ve sol göğsümdede kaşıntı oluyo sadece,bunlar olabilen şeylermi?göğüslerim büyümekten ziyade kaşınıyo.sizce bu normalmi?lütfen cvp :((:59:

mrb kızlar,bende hamileymişim,bunu dün öğrendim ve sanırsam 6 haftalık,ama bende bi kaç kez hafif bi bulantı oldu ve sol göğsümdede kaşıntı oluyo sadece,bunlar olabilen şeylermi?göğüslerim büyümekten ziyade kaşınıyo.sizce bu normalmi?lütfen cvp :((:59:

canım benim normalll göğüslerin 7 haftadan sonra buyumeye baslar 5 haftalık hamileyim daha bendede yok ara ara kasık agrıların ve mide bulantım var sadece kişiye göre belirtiler degişebiliyor ilk hamileligimde de benim göğüslerimde kasıntı oluyordu :)

Gözünaydın canım. Doktorun normal diyorsa endişelenecek birşey yok bence.Hamilelik belitrileri kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

Back
X