Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka özel bi hastaneye baska doktora görünmenizi tavsiye ederim6 haftalık hamileyim özel doktor çocuğun alınması gerektiğini bebeğin kesesinin küçük olduğunu söyledi devlet hastanesideki doktorda 1 hafta bekleyelim dedi ne yapmalıyım?
Ama şu an ağrım kanamam yok bu ğun 3doktora gittim sadece özel doktorum alınması gerekir dedi ama arkadaşlarımın bazıları da aynı şeyle karşılaşmış bekle diyorlar
onun doktorluguna bennn insanlar hemen öyle hopp diyince hamile kalıyorda bu nasıl insanlık ya aldırmak lafı n kadar basitse artık onlaraBebek kesede görünmüyor dedi bebek kesesi 7ml dedi
Baska bir doktora git mutlaka hem icinde rahat eder. Malum bazi doktorlar merkli oluyo bebek almaya.6 haftalık hamileyim özel doktor çocuğun alınması gerektiğini bebeğin kesesinin küçük olduğunu söyledi devlet hastanesideki doktorda 1 hafta bekleyelim dedi ne yapmalıyım?
Canm daha önce 4 kere kurtaj mi oldun ?Daha önce 4defa başıma geldi doktora göre ne var hemen kürdaş parası alacak benim ne hissettigim
Arkadaşım,kayıplarının sebebi neymiş peki araştırıldı mı?Daha önce 4defa başıma geldi doktora göre ne var hemen kürdaş parası alacak benim ne hissettigim