6 haftalık hamileyim doktor bebeğim alınması lazım dedi

Kizlar benimde bebegimin 9+4de kalp atisi durdu ben 10+2de farkettim cok az bi lekelenmem oldu cok zor bi durum insallah en kisa zamanda tekrar nasip olur o hamile kalmak bu sefer saglikli sekilde kucagimiza aliriz

Bence de 9. Haftaya kadar bekle canım beni de 8+5 te çağırdı o zaman duyarız dedi yani bekle kesinlikle
Evet i
Kizlar benimde bebegimin 9+4de kalp atisi durdu ben 10+2de farkettim cok az bi lekelenmem oldu cok zor bi durum insallah en kisa zamanda tekrar nasip olur o hamile kalmak bu sefer saglikli sekilde kucagimiza aliriz

Cnm ya baska doktoragıttn mı nedıdelr cok merak ettım inş guzel bır haber vardır

Kizlar surekli ruyalarimda dogum yapiyorum nasil atlaticam bu gunleri bilmiyorum surekli agliyorun

Canm daha 7 haftaliksin kesinlikle kurtaj olma başka doktora da gitme bir kaç gün sonra git hatta pazartesi git bugn doktorum söyledi 6 haftalık ta kese 8 haftalikkta kalp atışına bakacağız dedi ondan önce bakmam dedi bakmadı bile kesinlikle bekle 8 hafta olana kadr bebek varms kalp atışıda okur belki U umut_20114

Kızlar doktorlarin bana kimyasal gebelik dedikleri hcg testleri şu şekilde:
20 ocakta 9
22 ocakta 17
27 ocak sabah saat 11:30 da 50 (kanamanın başladığı gün)
27 ocak akşam saat 20:00 de 53
Bu testlere bakarak ve kanamadan dolayı düşük yapıyorsun demişlerdi. Ama eczane testlerinde hala çift çizgiyi görebiliyorum. Kanama da çok sürdü ama hep kahverengiydi, Yarın sabah tekrar hastaneye gitmeyi düşünüyorum arkadaslar çünkü hcg değerleri tamam düşük seyrediyor ama bir önceki değerden düştüğünü görene kadar içimde hep umut kalacak.

Back
X