6 Haftalik hamileyim Gazim var

Sematikkizcagiz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
76
50
8
merhaba arkadaslar ben yeni hamile oldugumu ögrendim..

ve asiri karnim sis..
bide migdemde sanki ayi oturuyo hahaha okadar rahatsiz edioki sanki yemisim yemisim nefes alamiyom sisiyom normal midir ki ?

iki ay önce kürtaj oldum .. korkuyorum tekrar aynisini yasarim dIe kafama takmamak istiom ama elimde degil rahatlatin beni ya ne olur :(

Canım benim hala var.. geçmiyor maalesef hamilelik gazi ve şişkinliği diye bisey var hele akşamları göbeğim patlayacak gibi oluyor nefes alamıyorum.
Yemeklerden sonra evin içinde de olsa yurumeye çalış. Maden suyu da içebilirsin faydası da var.. hiç merak etme. Normal şeyler.

O gaz dan neler cekiyorum yemekten sonra balon gbi sisiyorum :) malum kış yürüyüşte yapamiyorum .. Evin icinde dolan ve maden suyu her aksam yemekten sonra ideal :)

Ah o gazzz.. Geçmek bilmeyen tüp gibi gezdiren şey.. Korkma canım bizim hala devam ediyor.. Gaz yapan yiyecekleri tüketirken kimyon kullanabilirsin.. Geçirmez ama azaltır.. Yapacak bir şey yok ne yazık ki

Çok normal. Ayaklarini sicak tut. Haz az yapan seyler yemege calis. Sağlığın müsaitse yürüyüş yap. Kimyonlu yemekler gazı rahatlatiyormus ama şimdi miden bulanıyor mu bilemedim. Ben 14. Haftadan sonra falan rahatladım.

ve asiri karnim sis..
bide migdemde sanki ayi oturuyo hahaha okadar rahatsiz edioki sanki yemisim yemisim nefes alamiyom sisiyom normal midir ki ?

iki ay önce kürtaj oldum .. korkuyorum tekrar aynisini yasarim dIe kafama takmamak istiom ama elimde degil rahatlatin beni ya ne olur :KK43:
Üzülme. Gebeliğimin ilk 8 9 haftadına kadar gazdan karnım davul gibiydi. Hala var bu problem ama ilk başlardaki kadar değil. Zamanla düzelir diye umut etmekteyim :)
Az ve sık yiyin diyorlar ama ben hiç başaramadım sen yapabiliyorsan yap iyi geliyormuş.

cevaplariniz isin cok tesekkürler :D

ohh ozaman yandik desenize böyle devamm gidersee ..

valla kahvalti yaptim 2 ekmegi zor yedim sisdil hemen haha

ve asiri karnim sis..

iki ay önce kürtaj oldum .. korkuyorum tekrar aynisini yasarim dIe kafama takmamak istiom ama elimde degil rahatlatin beni ya ne olur :KK43:
malesef ki o haftalarda öyleydim gazdan çatlıyordum resmen başlangıçta oluyor bu sodalı ayran içmeyi dene en çok rahatlatan şey o

Back
X