- 28 Temmuz 2016
- 76
- 50
- 8
- Konu Sahibi Sematikkizcagiz
-
Kocalarımıza gunaaah
En cok ondan utaniyorum zaten yaaKocalarımıza gunaaah
Üzülme. Gebeliğimin ilk 8 9 haftadına kadar gazdan karnım davul gibiydi. Hala var bu problem ama ilk başlardaki kadar değil. Zamanla düzelir diye umut etmekteyim :)merhaba arkadaslar ben yeni hamile oldugumu ögrendim..
ve asiri karnim sis..
bide migdemde sanki ayi oturuyo hahaha okadar rahatsiz edioki sanki yemisim yemisim nefes alamiyom sisiyom normal midir ki ?
iki ay önce kürtaj oldum .. korkuyorum tekrar aynisini yasarim dIe kafama takmamak istiom ama elimde degil rahatlatin beni ya ne olur
Ben de 5 haftalgm gazman gibiyim arkadaslar.
Çok normal. Ayaklarini sicak tut. Haz az yapan seyler yemege calis. Sağlığın müsaitse yürüyüş yap. Kimyonlu yemekler gazı rahatlatiyormus ama şimdi miden bulanıyor mu bilemedim. Ben 14. Haftadan sonra falan rahatladım.
Kocalarımıza gunaaah
malesef ki o haftalarda öyleydim gazdan çatlıyordum resmen başlangıçta oluyor bu sodalı ayran içmeyi dene en çok rahatlatan şey omerhaba arkadaslar ben yeni hamile oldugumu ögrendim..
ve asiri karnim sis..
bide migdemde sanki ayi oturuyo hahaha okadar rahatsiz edioki sanki yemisim yemisim nefes alamiyom sisiyom normal midir ki ?
iki ay önce kürtaj oldum .. korkuyorum tekrar aynisini yasarim dIe kafama takmamak istiom ama elimde degil rahatlatin beni ya ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?