6 haftalık hamileyim oruç tutmam sorun olur mu??!

Kafasikarisikbirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
4.385
6.633
108
Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim çok şükür kan degerlerimde falan hiçbir sorun yok keseyi de gördük ben bu ramazan orucumu yine tutmak istiyorum 6 yaşımdan beri tam tutuyorum yani tutamazsam bu beni etkiler tutmadığım zaman bile dogru düzgün yemek yiyebilecegimi düşünmüyorum zaten orucumu tutsam bebegim açısından sorun olur mu acaba sahurda falan folik asidimi alsam bol su içsem ve saglıklı beslensem Bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama emin olamadım bana görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum

Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim çok şükür kan degerlerimde falan hiçbir sorun yok keseyi de gördük ben bu ramazan orucumu yine tutmak istiyorum 6 yaşımdan beri tam tutuyorum yani tutamazsam bu beni etkiler tutmadığım zaman bile dogru düzgün yemek yiyebilecegimi düşünmüyorum zaten orucumu tutsam bebegim açısından sorun olur mu acaba sahurda falan folik asidimi alsam bol su içsem ve saglıklı beslensem Bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama emin olamadım bana görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum
En saglikli cevabı doktorunuz verebilir sizi takip ettigi icin

annem bana hamileyken oruc tutuyormus sonra birgun hooop bayilivermis bence tutma

Virüs olmasa tut dene kendini derdim ama ortalığın durumu belliyken oruç bebeğe zarar mı yarar mı öğrenmeye doktora bile gidemeyeceksiniz. Allah korusun en ufacık ters tepse hastaneye gidip sürekli müdahale imkanımız yok. Üstelik daha minicik yani ilk 3 ay riskli dönem sayılır bebeğin gelişimi ve tutunması için. Orucun telafisi var dinen kuzum ama telafisi olamayacak bir riski hiç alma derim ben

Back
X