6 haftalık hamileyim progesteron 6 çıktı ve gebelik kesem düzensizmiş

mahpeyker_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
4
0
86
Erzurum
Uzun süredir bu sitede sadece okuyucuyum, ama bugün moralim çok bozuk o yüzden artık ben de bira paylaşayım dedim. Normalde 6 haftalık hamileyim sat 20 ocak. bugün doktora gittim ultrasonla baktı 4.5 haftalık gebelik ve gebelik kesesi biraz düzensiz geldi bana dedi. ayrıca progesteron hormonum çok düşükmüş 6. çok umutlanma belki düşer dedi. ve ben 2 ay evvel de 8 haftalık boş kese nedeniyle düşük yapmıştım. çok üzgünüm şuan. acaba bu durumda olan var mı ve umut var mı sizce? Paylaşırsanız sevinirim..

merhaba canım
ben progesteon değerimi hatırlamıorum ya da hamleyken bakıldıımı bilemiyorum
ama benim ikizleim var...hamileken bir kese düzensiz düşürürsün dedi d un biri ..kendi dr um yok diye baska dr a gitmistim ...o da sen düşürebilirsin demisti..ama doğurdum..kendi dr um yok öyle birsey gözükmüyor demisti..dr arın bakıs acısı bile farklı oluyor ...ama tabi yine işi onlar biliyorlar..benim kanama problemimde baya oldu..üzerine progestan fitil ve iğne oldum..bu ilaclar sanırım zaten progesteron hormonunu destekliyor...sen dinlen canım yorulmamaya bak ve tabi hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…