6 haftalık hamileyim

fadmusto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
13
1
1
Adana
Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ama hala inanamıyorum benim zaten göbişim vardı ama şu anda dersinizki 4 aylık hamileyim şişkinlik var karnimda bu normalmi? Birde ben ne yazıkki sigara kullanıyordum günde 1 paket bitirirdim bebeğimi öğrendiğim gunden buyana kendimi çok zorluyorum gunde3 yada 4 tane iiçiyorum malesef bu durumada çok üzülüyorum bundan nasıl kurtulabilirim tiksintide gelmedi keşke gelsede icmesem :(

Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ama hala inanamıyorum benim zaten göbişim vardı ama şu anda dersinizki 4 aylık hamileyim şişkinlik var karnimda bu normalmi? Birde ben ne yazıkki sigara kullanıyordum günde 1 paket bitirirdim bebeğimi öğrendiğim gunden buyana kendimi çok zorluyorum gunde3 yada 4 tane iiçiyorum malesef bu durumada çok üzülüyorum bundan nasıl kurtulabilirim tiksintide gelmedi keşke gelsede icmesem :(

Hayırlı olsun bebisin..ben 4ayi bitirdim ama hala göbişim yok ve benm gibi olanlarda da cok bariz değil. .6 haftalikken o kadar olmasi ilginç geldi bana..
İnşallah bi an önce sigarayı da bırakırsın yazık bebeğine bu haftalarda bulantın başlar sigara icemezsin zaten de bulantın gecincede tekrar baslamzsin umarım

İnşallah yazın için çok teşekkür ederim birde baş dönmelerim başladı bunun için ne yapmam gerekiyor 2 hafta sonra kalp atışını duyacam inş. bebeğimin çok tedirginim nedense inşallah duyarım ilk olduğu için bukadar tedirginim sanırım bir problem olsa hissederdim değilmi :)

Back
X