6 haftalık hamileyim

Kizlar ben de 6+5 teyim.şukur şimdilik bir rahatsizliğim yok.hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz inşallah.

Ben bat gelene kadar hiç bir belirti hissetmedim.bat günu yest yapip pozitifi gördukten iki gün sonra deli gibi kasik agrisi başladi.göğüs sizlamasi akinti ve mide bulantisini ben 5 aydir her adet öncesinde
Bayanlarr en çok hissedilen belirtileri alalımm :KK52:

hissediyordum.

Merhaba ben de6+5 hamileyim sevinemiyorum çünki kahverengi akıntım geliyor pıhtı değil ama ince çizgi gibi her tuvalete gittiğimde görüyorum yumurtam biraz aşağıdaymış tedirgin oluyorum :(

Merhaba ben de6+5 hamileyim sevinemiyorum çünki kahverengi akıntım geliyor pıhtı değil ama ince çizgi gibi her tuvalete gittiğimde görüyorum yumurtam biraz aşağıdaymış tedirgin oluyorum :KK43:
bendede oluo canım arada sordum doktora kırmızı olursa gel bna heemn kahverengı normal dedı

Hayırlı olsun arkadasım benim bi kac gündür Bebek sanki karnımda toplanıyor bir tarafa dogru geriliyor sanki bole oluyirmu sizlerdede
Benim kasiklarim da o yer değiştirdiği taraf hafif ağrı yapıyor canım sağa geçerse sağ sola geçerse sol kasigim ağrıyor cinsiyetini öğrendin mi

Bir hafta önce gittim göstermedi senin belli oldumu Can'ım benimde ole oluyor ayrıca Bebek bi tarafa toplanıyor geriliyor huzursuz oldum
Yok canım huzursuz olma bide rahim büyüyor kramp tarzı ağrılar gerilmeler o yüzden de oluyor yüzde seksen kız dedi ama yüzde yirmilik ihtimali de göz önünde bulunduruyorum çünkü yanilabiliyorlar bu aylarda :)

Yok canım huzursuz olma bide rahim büyüyor kramp tarzı ağrılar gerilmeler o yüzden de oluyor yüzde seksen kız dedi ama yüzde yirmilik ihtimali de göz önünde bulunduruyorum çünkü yanilabiliyorlar bu aylarda :)
Hayırlısı olsun Can'ım sağlıklı hayırlı evlat olsun ins benim iki tane oglum var allsh bağışlarsa bu düz sürpriz oldu

Back
X