- Konu Sahibi panikatak1980
6 haftalık hamileyim ayni olan arkadaşlar nerdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde tam 6 canım hayırlı olsun hepımıze6 haftalık hamileyim ayni olan arkadaşlar nerdesiniz
Bayanlarr en çok hissedilen belirtileri alalımm![]()
bendede oluo canım arada sordum doktora kırmızı olursa gel bna heemn kahverengı normal dedıMerhaba ben de6+5 hamileyim sevinemiyorum çünki kahverengi akıntım geliyor pıhtı değil ama ince çizgi gibi her tuvalete gittiğimde görüyorum yumurtam biraz aşağıdaymış tedirgin oluyorum![]()
Hayırlı olsun arkadasım benim bi kac gündür Bebek sanki karnımda toplanıyor bir tarafa dogru geriliyor sanki bole oluyirmu sizlerdedeTebrikler canım bende 6+5 im Rabbim sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Benim kasiklarim da o yer değiştirdiği taraf hafif ağrı yapıyor canım sağa geçerse sağ sola geçerse sol kasigim ağrıyor cinsiyetini öğrendin miHayırlı olsun arkadasım benim bi kac gündür Bebek sanki karnımda toplanıyor bir tarafa dogru geriliyor sanki bole oluyirmu sizlerdede
Bir hafta önce gittim göstermedi senin belli oldumu Can'ım benimde ole oluyor ayrıca Bebek bi tarafa toplanıyor geriliyor huzursuz oldumBenim kasiklarim da o yer değiştirdiği taraf hafif ağrı yapıyor canım sağa geçerse sağ sola geçerse sol kasigim ağrıyor cinsiyetini öğrendin mi
Yok canım huzursuz olma bide rahim büyüyor kramp tarzı ağrılar gerilmeler o yüzden de oluyor yüzde seksen kız dedi ama yüzde yirmilik ihtimali de göz önünde bulunduruyorum çünkü yanilabiliyorlar bu aylarda :)Bir hafta önce gittim göstermedi senin belli oldumu Can'ım benimde ole oluyor ayrıca Bebek bi tarafa toplanıyor geriliyor huzursuz oldum
Yok canım huzursuz olma bide rahim büyüyor kramp tarzı ağrılar gerilmeler o yüzden de oluyor yüzde seksen kız dedi ama yüzde yirmilik ihtimali de göz önünde bulunduruyorum çünkü yanilabiliyorlar bu aylarda :)
Hayırlısı olsun Can'ım sağlıklı hayırlı evlat olsun ins benim iki tane oglum var allsh bağışlarsa bu düz sürpriz olduYok canım huzursuz olma bide rahim büyüyor kramp tarzı ağrılar gerilmeler o yüzden de oluyor yüzde seksen kız dedi ama yüzde yirmilik ihtimali de göz önünde bulunduruyorum çünkü yanilabiliyorlar bu aylarda :)