6 haftalik hamileyken kanda cikmadi ;(

Merhaba kizlar bu konu tam benimle alakali bende 14eylulde tam adet olmam gereken gunde lekelenme yasadim 2 gun surmedi ardindan 15 gun sonra kan testi idrar testi yaptrdik sonuc 0.100 cikti ama butun hamilelik belirtilerini yasiorum kasiklarimda agri belimde agri asiri akinti gaz kabizlik mide yanmasi falan.. bunun ardindan 3 gunluk bi kanamam oldu ama baya agriliydi dikkat ettim ne bi parca ne bi pirti hic bise yoktu 3. Gun bianda kesildi ertesi gun doktora gittik bana hamile olablirsin dedi kan alirdigimi soledim kanamam oldu tekrar dedim ustune gormussundur olablir dedi israrla ultrasonda bakalim dedi. Baktiginda rahim de enteresan bi durum var gebelik olablir kese gorunuyor tekrar kan alalm dedi ve ultrason kagidini elimize verdi ama kan testi gene 0.100 cikti agrilarim hala devam edior benide aydinlatirmisiniz lutfen.. resimi de inceleyin

Allah kucagınıxa allamayı nsip etsin inşallaj bnmde bi zamanlr önce yorumlarım var burda geblik kandanda cıkmamştı sonra çdan gebe oldugmu ögrendm ve şimdi 5 bçk aylık kızım var:)

Allah kucagınıxa allamayı nsip etsin inşallaj bnmde bi zamanlr önce yorumlarım var burda geblik kandanda cıkmamştı sonra çdan gebe oldugmu ögrendm ve şimdi 5 bçk aylık kızım var:)

merhaba bende adet olmadım şu an tam 26 gün gecikti iki gün önce acile gidip test yaptırdım 0.100 cıktı hala adet olacağıma dair bir belirtim yok ama miğde bulantılarım var

Merhaba kizlar bu konu tam benimle alakali bende 14eylulde tam adet olmam gereken gunde lekelenme yasadim 2 gun surmedi ardindan 15 gun sonra kan testi idrar testi yaptrdik sonuc 0.100 cikti ama butun hamilelik belirtilerini yasiorum kasiklarimda agri belimde agri asiri akinti gaz kabizlik mide yanmasi falan.. bunun ardindan 3 gunluk bi kanamam oldu ama baya agriliydi dikkat ettim ne bi parca ne bi pirti hic bise yoktu 3. Gun bianda kesildi ertesi gun doktora gittik bana hamile olablirsin dedi kan alirdigimi soledim kanamam oldu tekrar dedim ustune gormussundur olablir dedi israrla ultrasonda bakalim dedi. Baktiginda rahim de enteresan bi durum var gebelik olablir kese gorunuyor tekrar kan alalm dedi ve ultrason kagidini elimize verdi ama kan testi gene 0.100 cikti agrilarim hala devam edior benide aydinlatirmisiniz lutfen.. resimi de inceleyin

canım bende aynı şikayetteyim 26 gün gecikti bhcg0.100 çıktı mide bulantım cok

Ya testler karisti ya da yanlislik yapildi 2 aylik bir hebeligin kanda cikmamasi im-kan-siz!

Ama adet sokturuculer birsey yapmiyormus arastirdigim kadariyla ben adet sokturucu icmistim sonrasinda hamile oldugum anlasildi bebegimin kalp atimi durdu ama ilacla alakasi uok sanirim cunku ilaci ictikten sonraki 7hafta hersey fazlasiyla iyiydi 9. Haftada kalbi durdu adet sokturuculerden olsa 7 haftada illaki kanama vs yapardi

Kizlar adetim surekli geciktigi icin her ay hastanelerdeydim bu kez yaklaşık 6 hafta gecikmişti fakat her an adet olacakmış gibi sancılarım oluyordu bende sökülmüyor heralde diye yine hastaneye gittim ve doktorum benden kan tahlili istedi kanda da gebelik çıkmayınca bana adet sokturucu ilaçlar yazdı ve yaklaşık 2 hafta kullanmama ragmen hala sökülmemişti yani hamileydim sancilarimsa hamilelik belirtilerinin bir parcasiydi ve bebegim ısrarla tutunmuştu bana tekrar ayni Dr gidip adetim sökmedi hala dediğimde ultrasona soktu beni ve tam 2 aylık hamile oldugumu soyledi kullandığım ilaçlar bebeğime zarar vermismidir diye sorduğumda hicbirsey olmaz merak etme dedi simdi 13 haftalik hamileyim 2. Duzey renkli ultrason ve ikili test yaptırdım hepsi normal çıktı hareketleri kalp atışı ve gelisimide normalmiş hergun şükrediyorum ama icim:KK50: hic rahat degil tam tesekkullu duzgun bir ozel hastane arayisindayim tabi SSK anlaşması olması şartıyla bana yardımcı olurmusunuz lütfen...
Pardon bu bi şaka mı kızlar bakar mısınız

Canım bendim de 3 yaşında bir kızım var. 29 ekim 2017 de son adetim oldu.kasımın 17sinde ve 18inde birliktelik yaşadım o zaman gebe kalmışım.26 Kasımda kan verdim değerim 0 yani negatif çıktı.5 Aralıkta 1 haftalık gecikmem oldu miğde bulantılarım vardı tekrar kan verdim 666 çıktı ve gebe çıktım ama emin olmak için 7sinde tekrar kan aldılar ve 1360 çıktı doktor 1 ay 1 haftalık gebesin dedi şimdi sağlıklı bir kızım var şükürler olsun.Yani 4 haftalık gebeliğimde negatif çıkmıştı o yüzden rabbim isterse her şey olur.İnşallah rabbim isteyen herkese versin sağlıklı
ve hayırlı bir evlat.🙏🏻

Back
X