6 haftalık hamleyim kanamam var

Kızlar dün doktora gittim sizden istediğm yardım şu pıhtı pıhtı kan gelipteee bebeği sağlıklı olanlar var mı aranızda

allahim git yat dinlen en az 10 gun yaticaksin doktorun sana soylemedimi wc disinda yerinden kalkmamaya dikkat et bendede oldu dinlendim gecti canim ama benim az gelmisti

arkadaşım, yine doktora git, sonra üzülmeyesin. arkadaşın da kanaması oldu yeni hamileyken, o düşük yaptı. gecikme istersen

Tamam canım dinleniyim okey de ama korkuyorum ben.Azcıkla başladı şimdiiii katılaştı kanamammm offf ne yapıyım progestan neden işe yaramıyorrr kızlarr

Bebeğimi düşürüyormuyummmmm Allahımmm sen yardım et

ahhhh canmmm allah yardım etsin sana...6haftalık cok küçük henüz.
ama kanamayla sonlandırılırsa kimyasal gebelik oluyor.
bende yaşadım.çok üzüldüm.Allah ım sana yaşatmasın insallahhhh

Daha öncede yaşadım o da bölee azcık lekeyle başlamıştııı bu bebeğimide düşürücem elimde ultrason resmi kaldııı zatennn doktorrrr dediii bana yüzde doksan kanaman artacak nerden anladıysaaaaaaaaa kızlarrrr 6+2 bugünnn.İnşallahhhh kanamaya rağmen hiç bişi olmazzzz bebeğimeeee.Olursada üniversite hastanesine gidipppp tedavi olucam eşimlee.Çünkü kaldıramıorum artıkkkkkkkkk

Bende kızıma 1.5 aylık hamileyken birkaç damla kanamam oldu eyvah düştü bebeğim dedim.hemen hastaneye gittim doktorum muayene etti kalp atışları var yaşıyor dedi,serum taktı bide şimdi aklıma gelmiyor ama bebeğim düşmesin diye bir ilaç verdi 1 ay kullandım.çok şükür prensesime birşey olmadı şimdi 2.5 yaşında.umarım senin bebeğinede birşey olmaz:)

Devlet hastanesine gidiyim o zamn bennn serum falann takıp ta kanamayı durdurabilirlerrrrr dimi arkadaşımm.İlkimde geç kalmıştım 15 gün boyunca kanamam olmuştuuuuuuu.En azından bu yavruma bişi olmasınnnnn.ÖZEL HASTANEDEN MEMNUN KALMADIMMMM HİÇ

Devlet hastanesine gidiyim o zamn bennn serum falann takıp ta kanamayı durdurabilirlerrrrr dimi arkadaşımm.İlkimde geç kalmıştım 15 gün boyunca kanamam olmuştuuuuuuu.En azından bu yavruma bişi olmasınnnnn.ÖZEL HASTANEDEN MEMNUN KALMADIMMMM HİÇ

Muayanede doktor bebek iyi dedimi sana,kalp atışları varmıydı.acile git bebek iyi ise serum takarlar söyle ilaçda versinler.zaman kaybetme bence:)

Randevu aldımmm şimdiii devlet hastaneleri çok yoğun 26 sına anca boşluk bulabildimmmmmm........Kızlarrrrrrrrrrr çok geç deilmiii

Back
X