6 haftalık hamleyim kanamam var

Randevu aldımmm şimdiii devlet hastaneleri çok yoğun 26 sına anca boşluk bulabildimmmmmm........Kızlarrrrrrrrrrr çok geç deilmiii

tatlım hemen bu gece acilden giriş yap yada bi doğum hastanesine nasıl dun gittin bebeğin durumu nasıldı of dun gece bende düşük yaptımı gördum ruyamda bugun tum gun moralim çok bozuktu çok etkilndi inşalla yaşamazsın cnm böle bişey ama şöle diyim kese etrafı kanaman varmı mesele ben kızımda ustune adet görmuştum yani bebeği öğrendiğimde 11 haftalıktı ve 1 ay öncesinde yani 6 haftalım falanmış sanırım gunlerce adet gördum parça parca ve bilmiyodum hamile oldumu

arkadasim cok gecmis olsun INSALLAH birsey olmaz bebegine ne 26 si esin yokmu gidin bir acile...:50:

Dün özele gittim ama doktorrr vajinal ultrasondan bebeği ve kesesini gördü.Kalp atışları yoktu.Zaten kanamam da 2 gün önce başladı.Giderek artıyorrr.Ben acilden giriş yaparımm eşim gelsinn öylee.Çomk saolun destekleriniz içinnnn.DUA EDİN BANA OLUR MU?=????Umarım geç kalmamışımdırrrrrrrrr

Dün özele gittim ama doktorrr vajinal ultrasondan bebeği ve kesesini gördü.Kalp atışları yoktu.Zaten kanamam da 2 gün önce başladı.Giderek artıyorrr.Ben acilden giriş yaparımm eşim gelsinn öylee.Çomk saolun destekleriniz içinnnn.DUA EDİN BANA OLUR MU?=????Umarım geç kalmamışımdırrrrrrrrr

esin nerde telefon etsen,ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH BIRSEY YOKTUR SAGLIKLA ALIRSIN BEBEGINI KUCAGINA INSALLAH(AMIN):nazar:

bebegin bir turlu olmamasi gibi olanida kaybetmek eminim cok zordur INSALLAH birsey olmaz yavruna :5:

İnşallahhhhhhhhh o kadr fena oldum kiiii acile gitmek bileee aklıma gelmiyor yhaaa.Arkadaşlarrr gebe kalıorum kolayca ama bu 6.haftada kanamaylaaaaaaaaaaaa kahroluorummmm

İnşallahhhhhhhhh o kadr fena oldum kiiii acile gitmek bileee aklıma gelmiyor yhaaa.Arkadaşlarrr gebe kalıorum kolayca ama bu 6.haftada kanamaylaaaaaaaaaaaa kahroluorummmm

canım öncelikle allah yardımcınsın olsun birdaha acı yaşatmasın sana inş dualarımız senin le ama sana tavsiyem panikle patır kütür hareket etme dikkatlice yürü arabaya sakin bin sakin gidin fazla sarsılmadan yani olur mu tatlım allaha emanet olunn:):)

Devlet hastanesine gitsemmmmm serum takıpta kanamamı durdursalarrrrrrr herşey yoluna girer belkide.Progestandan hayır bekliorummm ama tek başına yeterli bir çözümm deil bu anladımmmmmmmmmmmmm.....Bebeğim sağlıklımı acaba kese ve bebek göründüğüne göre.....Kanama düşük tehlikesimidir sizceeee

Dua et canim hemde hemen dra git. Cogu kadin yasiyor bu kanama sorunlaini. Bende 8. Haftada sok olmustum sukur iyilestim ama cook dikkat ettim herseye.

Prematuremmmmmm her hamileliğin kanamalı ve sağlıklımı geçiyoorrrr??????????EĞER ÖYLEYSE ŞANSLISINN.Allahhım hepimizn yanında olsunn inşallah.Tamm cnm telaşlanmamaya çalışırımmmmmmmmmm.saolunnnnn yaaaa teselli oldunuzzz.Sizi durumdn haberdar ederimmmmmm.Ama kafamı kurcalayann neden tekrarlayan düşükler yapıorum bu 2 olcak ALLAH KORUSUN YA.Acaba sorunum ne?????Tedavi olmalıyım eğer buda düşerseeeee

Devlet hastanesine gitsemmmmm serum takıpta kanamamı durdursalarrrrrrr herşey yoluna girer belkide.Progestandan hayır bekliorummm ama tek başına yeterli bir çözümm deil bu anladımmmmmmmmmmmmm.....Bebeğim sağlıklımı acaba kese ve bebek göründüğüne göre.....Kanama düşük tehlikesimidir sizceeee

Hayir sakin ol bu kanamalar bebegin sana tutunmasiyla yerlesmesiyede ilgili olabiliyor. Cok iyi bir dra gidersen Bebeginin konumuyla ilgili coknsaglikli bigiler verebilir sana.

tatlım benim zaten bebek sağlıksız sa vucut bunu her şartta atacaktır tabiki sen mutlaka hemen git yapılacak çok şey vardır elbette

benim eşimde acil serviste çalışıyor direk git hiç bekleme hemen kaydını yaptır acil doktorlarıda yardımcı olurlar

Prematuremmmmmm her hamileliğin kanamalı ve sağlıklımı geçiyoorrrr??????????EĞER ÖYLEYSE ŞANSLISINN.Allahhım hepimizn yanında olsunn inşallah.Tamm cnm telaşlanmamaya çalışırımmmmmmmmmm.saolunnnnn yaaaa teselli oldunuzzz.Sizi durumdn haberdar ederimmmmmm.Ama kafamı kurcalayann neden tekrarlayan düşükler yapıorum bu 2 olcak ALLAH KORUSUN YA.Acaba sorunum ne?????Tedavi olmalıyım eğer buda düşerseeeee

cnm ilk düşükten sonra kan pıhtılaşma testi falan yapıldımı

Evet olacakla öleceğe çözüm yok tabiki ama elimizden gelenide yapıcazzz kızımız içinnn NEYSE SAOLUNNN ARKADAŞLARRRR.ŞİMDİ ÇIKIYORUMM İYİ AKŞAMLAR

Kızlar dün doktora gittim sizden istediğm yardım şu pıhtı pıhtı kan gelipteee bebeği sağlıklı olanlar var mı aranızda

Canım benimde kanamam vardı hamileliğin ilk aylarında. gece yatardım bişey yoktu uyandığımda bakardım yatak kan olmuş. gündüz pek olmazdı hatırlamıyorum. Gece kanamam oluyodu doktora gitmiştim düşük tehlikesi var demişti. sonra ilaç kullandımmı iğne falan vuruldumu hatırlamıyorum hiç inan aradan 5 sene geçti. Doktora gittiysen eğer doktorlar gerekli müdahaleyi yaparlar zaten canım. Bi süre sonra kanamam kesildi herşey normale dönmüştü. Şimdi oğlum 4 yaşında turp gibi maşallah :16:

benim ilk oglumda 12 haftalikken kanamam olmustu gecti sonra erken dogum riskim oldu 1 hafta hastanede yattim ciger gelistirici igne felan ama ununde dogurdum oglumu simdi 5 yasinda. 2.hamileligim 6.haftada kanamam oldu adet gibiydi hangi dr gittiysem bir problem yok denildi sadece 1 dr haric kanamam 1 hafta surmustu bu sefer arada bir olmaya basladi taki 21 haftalik oluncaya kadar 21 haftalikken normal dogumla kaybettim.3 hamileligimde 9 haftalikken cok siddetli bir kanamam olmustu bacaklarimdan akiyordu rsmen dusuk riski var denildi sonra ara ara kanama 10 gunu buldu 14 haftalik hamileyken dr bu bebek yuzde 70 gider dedi ama su 1 ayi atlatirsan birsey belki olmaz dedi 18 haftalikken gittigim kontrolde hersey normale donmustu lekelenmelerimde bitmisti birdahada kanama gormedim zaten ama baska nedenlerden dolayi 34+4 te erken dogum yaptim simdi 2 oglum var darisi sana insallah umarim yardimci olabilmisimdir

Eğer bu ikinci düşüğün olacaksa bundan sonra bir takım testler yaptırmalısın
Genetik testler pıhtılaşma testleri sen ve eşine yapılmalı
Aynı senin gibi bendede oldu 2 düşük yaptım 6. haftada kanamam çok oluyodu
Araştırdık malesef gen bozukluğu çıktı bende
BUndan sonra testlerini yaptırmadan hamile kalma bence
Allah yardımcın olsun

Evet arkadaşımmmm eğer bir düşük daha yaşarsammm tedavisini olup o şekilde düşünürümmmmm.....Ama bi bakıorum kanamam var bi bakıyorum hiç yoook.Kesildi gibi şuan.Bilmiorum oyun oynuo benleee bu bebek =)

Back
X