6 haftalık kese göründü ama bebek yok yardım

Eda elif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
137
73
98
30
Arkadaşlar bu defa ablam için soruyorum evde test yapti evde pozitif cikti ve doktora gidip kan verdi degeri de gayet guzel doktor ultrasonla bakıp 6 haftalik kese var ama cocuk goremedim demis haftay tekrar gidecek ama boyle bisey yasayan var mi boyle denilipte sonra dan bebegini goren cvb verirseniz sevinirim☺

Benim kuzenim 7.haftasinda gitmişti doktora. Bebek yoktu . Sonra kendi beklicem 9.10.haftasına kadar beklerim dedi. Öyle de yaptı. Doktora gittiğinde hem bebeği gördü hem kalp atislarini duydu..

Arkadaşlar bu defa ablam için soruyorum evde test yapti evde pozitif cikti ve doktora gidip kan verdi degeri de gayet guzel doktor ultrasonla bakıp 6 haftalik kese var ama cocuk goremedim demis haftay tekrar gidecek ama boyle bisey yasayan var mi boyle denilipte sonra dan bebegini goren cvb verirseniz sevinirim☺
Bende aynı durumdayım kese göründü bebek yok şu an beklemedeyim

Benim kuzenim 7.haftasinda gitmişti doktora. Bebek yoktu . Sonra kendi beklicem 9.10.haftasına kadar beklerim dedi. Öyle de yaptı. Doktora gittiğinde hem bebeği gördü hem kalp atislarini duydu..
ay ne güzel inslllah bizde de oyle olur cik sagolun☺

Bende yedi haftalık gittim göremedik, bir kac hafta snra gittik gördük :)

Ben gittim göremedik bi hafta daha bekledik yine göremedik kese kendi kendine büyüdü 8.haftada düşük başladı bebek yoktu
Umarım ablanız için güzel sonuçlar olur ve görür Rabbim kimseyi bekletmesin🤲🏼

Ben gittim göremedik bi hafta daha bekledik yine göremedik kese kendi kendine büyüdü 8.haftada düşük başladı bebek yoktu
Umarım ablanız için güzel sonuçlar olur ve görür Rabbim kimseyi bekletmesin🤲🏼
Sizin adiniza cok uzuldum umarim rabbim kucaginizi bos birakmasin bende dis gebelik gevirip kurtaj oldum ve darmadagin olmustum umarim siz iyisiniz dir iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim☺

Sizin adiniza cok uzuldum umarim rabbim kucaginizi bos birakmasin bende dis gebelik gevirip kurtaj oldum ve darmadagin olmustum umarim siz iyisiniz dir iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim☺
Hâlâ daha gebe kalamadım canım
Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah ❤

geç döllenmedir belki

Hâlâ daha gebe kalamadım canım
Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah ❤
canim ben dis gebelik gecirdim ve 1 aya yakin kanama yasadim igne oldum kurtulmak icin cok kafama taltim gebe kalamiyorum diye sanirim sitres cok etkiliyor surekli adeti takip etmek surekli iliski takip etmek bunlar baya sitrese sokuyor insani sonra olmuyor diye vazgectim oluruna biraktim 1 ay icinde hamile kaldim rabbim tekrar yasatsin insallah

Back
X