6 haftalık kırmızı pembe kanama

Birsen Gelmedin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
17
5
1
30
Iyi günler Hanımlar.. 6 haftalık gebeyim ve bir haftadır kırmızı veya pembe renginde kanamam oluyor. Keseyi gördüm. Allah izin verirse kalp atisi icin gudecegim bu hafta.. kanamanın sebebi rahim agzı yarası degil diyo doktor. Kesenin etrafinda dw herhangi bise yok ama rahim icinden gelen bi kanama oldugunu söyledi. Prulton ignesi verdi haftada bir ve progestan verdu günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum.Sizce ne yapmam gerekir ? Bu durumu yaşayan oldu mu ?

Ayaklarinizi uzatıp dinlenin , tuvalet harici pek kalkmamaya çalışın bir süre. Genelde kanaması olanlarda doktorlar böyle tavsiyelerde bulundu. Az hareket etmek ve yatmak önemli. Inşallah sağlıkla ilerler herşey.

Iyi günler Hanımlar.. 6 haftalık gebeyim ve bir haftadır kırmızı veya pembe renginde kanamam oluyor. Keseyi gördüm. Allah izin verirse kalp atisi icin gudecegim bu hafta.. kanamanın sebebi rahim agzı yarası degil diyo doktor. Kesenin etrafinda dw herhangi bise yok ama rahim icinden gelen bi kanama oldugunu söyledi. Prulton ignesi verdi haftada bir ve progestan verdu günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum.Sizce ne yapmam gerekir ? Bu durumu yaşayan oldu mu ?
Ben de 6 haftalik hamileym acik kirmizi kanama geldi idrara ciktgmda. Siz suan nasilsnz ? Ben de doktora gorunecgm ancak cok korkuyorm ins ciddi birsey ol.az

Benimtransferin 6. 7. 8. Gününde lekelenmeyle başladı, keseyi görmeden üç gün önce aktif kanamam oldu dr erken çağırdı şükür keseyi gördüm. Kalp atışını duymadan önce tekrar aktif kanamam oldu kalp atışını o şekilde duydum. Bu arada lekelenme hep oldu. 13 hafta beş günlükken bacaklarımdan akarcasına bir kanamam oldu kesin artık gitti dedim wc falan kan gölüne döndü yerler kan bacaklarımdan akmış hep. Hemen doğum hastanesine gittik eşimle bebek sağlıklı ama düşük riskiniz var dendi. O geceyi orda geçirdim sabah tüp bebek dr unı aradım çıkar çıkmaz gel dedi. Hastane bırakmıyordu eşim konuştu çıktık tüp bebek dr um çok küçük önemli olmayan bir kanama alanı olduğunu söyledi 48 saat tam istirahat dedi. Su an 15. Haftadayım ve hala hergün Progestan 50 lik iğne kalçadan 2 tane de Progestan fitil kullanıyorum. İç çamaşırım sadece iki hafta temiz kaldı. Dört aktif kanamam oldu ve lekelenmem hiç bitmedi. Dilerim hepimiz kucagımıza alırız bebelerimizi çok zor bir süreç hamilelik kanamalarla daha da zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.

Benimtransferin 6. 7. 8. Gününde lekelenmeyle başladı, keseyi görmeden üç gün önce aktif kanamam oldu dr erken çağırdı şükür keseyi gördüm. Kalp atışını duymadan önce tekrar aktif kanamam oldu kalp atışını o şekilde duydum. Bu arada lekelenme hep oldu. 13 hafta beş günlükken bacaklarımdan akarcasına bir kanamam oldu kesin artık gitti dedim wc falan kan gölüne döndü yerler kan bacaklarımdan akmış hep. Hemen doğum hastanesine gittik eşimle bebek sağlıklı ama düşük riskiniz var dendi. O geceyi orda geçirdim sabah tüp bebek dr unı aradım çıkar çıkmaz gel dedi. Hastane bırakmıyordu eşim konuştu çıktık tüp bebek dr um çok küçük önemli olmayan bir kanama alanı olduğunu söyledi 48 saat tam istirahat dedi. Su an 15. Haftadayım ve hala hergün Progestan 50 lik iğne kalçadan 2 tane de Progestan fitil kullanıyorum. İç çamaşırım sadece iki hafta temiz kaldı. Dört aktif kanamam oldu ve lekelenmem hiç bitmedi. Dilerim hepimiz kucagımıza alırız bebelerimizi çok zor bir süreç hamilelik kanamalarla daha da zorlaşıyor Allah
Insallah surec olumlu gider de saglikla dogumu yapar kurtulurz

Benimtransferin 6. 7. 8. Gününde lekelenmeyle başladı, keseyi görmeden üç gün önce aktif kanamam oldu dr erken çağırdı şükür keseyi gördüm. Kalp atışını duymadan önce tekrar aktif kanamam oldu kalp atışını o şekilde duydum. Bu arada lekelenme hep oldu. 13 hafta beş günlükken bacaklarımdan akarcasına bir kanamam oldu kesin artık gitti dedim wc falan kan gölüne döndü yerler kan bacaklarımdan akmış hep. Hemen doğum hastanesine gittik eşimle bebek sağlıklı ama düşük riskiniz var dendi. O geceyi orda geçirdim sabah tüp bebek dr unı aradım çıkar çıkmaz gel dedi. Hastane bırakmıyordu eşim konuştu çıktık tüp bebek dr um çok küçük önemli olmayan bir kanama alanı olduğunu söyledi 48 saat tam istirahat dedi. Su an 15. Haftadayım ve hala hergün Progestan 50 lik iğne kalçadan 2 tane de Progestan fitil kullanıyorum. İç çamaşırım sadece iki hafta temiz kaldı. Dört aktif kanamam oldu ve lekelenmem hiç bitmedi. Dilerim hepimiz kucagımıza alırız bebelerimizi çok zor bir süreç hamilelik kanamalarla daha da zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.
Nasıl gidiyor gebeliğiniz?

Kaç haftalık oldunuz?Benim de kanamam var. Tam 6+0 dayım. Aktif kanamam yok ama kahverengi lekelenmelerim oluyor. İçerde kese etrafında da kanama alanı var
Benim 16 hafta oldu. Benim transferin 6. Günü lekelenmem oldu ve hala lekelenmem devam ediyor hiç bitmedi. Kanama alanım vardı geçti. 4 defa aktif kanamam oldu. Hala progestan fitil kıllanıyorum Progestan iğneyi yeni kesti dr

Back
X