Benimtransferin 6. 7. 8. Gününde lekelenmeyle başladı, keseyi görmeden üç gün önce aktif kanamam oldu dr erken çağırdı şükür keseyi gördüm. Kalp atışını duymadan önce tekrar aktif kanamam oldu kalp atışını o şekilde duydum. Bu arada lekelenme hep oldu. 13 hafta beş günlükken bacaklarımdan akarcasına bir kanamam oldu kesin artık gitti dedim wc falan kan gölüne döndü yerler kan bacaklarımdan akmış hep. Hemen doğum hastanesine gittik eşimle bebek sağlıklı ama düşük riskiniz var dendi. O geceyi orda geçirdim sabah tüp bebek dr unı aradım çıkar çıkmaz gel dedi. Hastane bırakmıyordu eşim konuştu çıktık tüp bebek dr um çok küçük önemli olmayan bir kanama alanı olduğunu söyledi 48 saat tam istirahat dedi. Su an 15. Haftadayım ve hala hergün Progestan 50 lik iğne kalçadan 2 tane de Progestan fitil kullanıyorum. İç çamaşırım sadece iki hafta temiz kaldı. Dört aktif kanamam oldu ve lekelenmem hiç bitmedi. Dilerim hepimiz kucagımıza alırız bebelerimizi çok zor bir süreç hamilelik kanamalarla daha da zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.