- 26 Ağustos 2023
- 6
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi anneeekolmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3292187 hanımlar 6 haftalık karından ultrason görüntüsü cinsiyeti anlayabilen var mı acaba anlayanlar oluyormuş merak ediyorım
Çok erken değilmi. Önce bi kalp atışlarını duysaydınız. Cinsiyetin şimdiden belli olması ne katacak size.Eki Görüntüle 3292187 hanımlar 6 haftalık karından ultrason görüntüsü cinsiyeti anlayabilen var mı acaba anlayanlar oluyormuş merak ediyorım
Ay demeyin öyle gerçekten merak ediyor insan. Yoksa tabiki cinsiyetin önemi yok hayırlı sağlıklı evlat olsunAllahım yaaa nokta kadar nasıl göreceğiz de söyleyeceğiz cinsiyetini tıp bile okadar ilerlemedi
sağlıklı olsunda cinsiyetin ne onemi var
Çok erken değilmi. Önce bi kalp atışlarını duysaydınız. Cinsiyetin şimdiden belli olması ne katacak size.
Tabiki rabbim hayırlısını sağlıklısini versin sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallahAy demeyin öyle gerçekten merak ediyor insan. Yoksa tabiki cinsiyetin önemi yok hayırlı sağlıklı evlat olsunneyse ablası bize yorum yapar mısın biz biraz daha büyüğüz
![]()
Ay dimi ya lütfen öyle olsun çünküTabiki rabbim hayırlısını sağlıklısini versin sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallahben pek anlamam ama kıza benzettim
![]()
Çok şükür duydum kalp atışlarını 5.haftada tabikide önemi yok olduğu için sormadık ki sadece merak yani bunu sizde biliyorsunuzAllahım yaaa nokta kadar nasıl göreceğiz de söyleyeceğiz cinsiyetini tıp bile okadar ilerlemedi
sağlıklı olsunda cinsiyetin ne onemi var
Evet bende ondan kıza benzettim rabbim gönlünüze göre versin inşallahAy dimi ya lütfen öyle olsun çünküyaaa nub muhabbeti var düzse kız dikse erkek diye. Şurası tam bacak arası ve düz sanki
![]()
Teşekkür ederiiimEvet bende ondan kıza benzettim rabbim gönlünüze göre versin inşallah![]()
6 haftalık mercimek tanesindende küçük olduğu için çok erken cinsiyet tahmini yapmakÇok şükür duydum kalp atışlarını 5.haftada tabikide önemi yok olduğu için sormadık ki sadece merak yani bunu sizde biliyorsunuz![]()
Eki Görüntüle 3292187 hanımlar 6 haftalık karından ultrason görüntüsü cinsiyeti anlayabilen var mı acaba anlayanlar oluyormuş merak ediyorım