6 haftlık hamileyim ve bir haftadır kahverengi lekelenme var :((((

deniz42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
194
1
118
Şanlıurfa
mrb.herkese.tüp bebekle 7 yıldan sonra hamile kaldım.1 haftadır kahverengi lekelenme var.hemen iğnelere başladık.Ama ben çok tedirginim.kandaki progesteron sonucum çok iyi çıktı kese de çok iyi göründü.Böyle bir sorun yaşayanlar nolur bana iyi şeyler söyleyin.

böyle bir sorun yaşamadım ama duyduklarımdan yola çıkarak bir cevap vereyim arkadaşım
muhtemelen tam olarak yerleşmeye çalışıyodur bebeğin
çok bol su iç 2 litreyi geçsin yani
bide ayakların yüksekte istirahat et
yorma kendini sakın iş falan yapma
çalşıyosanda rapor yazdır
unutma hiç bir şey evlattan önemli değil
bende 2 düşükten sonra şuan 6,5 aylık hamileyim Allahımın izniyle
onun içib bilirim evlat hasretini
kendine dikkat et Allaha emanet ol dua et ve hiç kötü düşünme
inşaallah bebeğini kucağına almak nasip etsin Rabbim..

canım bende 5 haftalık hamileyim benimde gecen haftadan beri kahve rengi akıntım var iidral tahlilimde idral yolu enfeksiyonu cıktı akıntım ondanmış ama benim sancılarım da var kasıklarıma bıcaklar batıyor sanki antibiyotik verdi ama kullanamdım başka bi doktor güvenilir bi ialç ama 3 hafta erteleyebilirsin dedi bebeğin gelişme dönemi olduğ için etkileeybilr dedi birde dün aksam hafif kanamam oldu panikle gittim acile düşük tehlikesi var dedi ıstırahat et yorma kendini dedi yapmammız gereken bol bol istirahat etmek yine de doktoruna danış tabi rabbim butun bebekelri korusn

ayni sorunu ayni haftada bende yasadim cok korktum senin gibi ama kasiklairnda agri yada kramp tarzi sikayetler yoksa endiselenme ben doktora gittigimde teleas edicek bisi yok ayni donemlerde her yedi kadindan birinin bu durum basina gelir dedi bebek rahime yerlesmesinden rahimin genislemesinden yada olamadigin adetin akintisi olabilirmis bence sende telas yapma dinlen sadece ayaklarini uzatip yat cok iyi gelirdi bana bu arada doktora gitmeyide ihmal etme yinede tedbiri elden birakma derim ayrica akintin taze kan rengini alirsa eger doktora gitmelisin o zamana anormal bir durum soz konusu olur ama kahverengi ise hersey normal anlamina gelmekte

Ben de 13 haftalık gebeyim. yaklaşık 8 haftalıkken kanamam oldu.Tabi o panikle koştum doktora,doktor progesteron verdi ve bir kaç gün dinlen dedi.ertesi günü kanamam durmuştu zaten. Sana da cok geçmiş olsun,panik yapma ve kendini çok yorma

ALLAH bebeğini sana bağışlasın bol bol dua et stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…