Rüya Yorumları 6.hissi güçlü olanlar

Rüyalarınız Çıkar mı?

• Çoğunlukla çıkar

OY: 10 100,0%
  • Hiç çıkmaz

OY: 0 0,0%
  • rüya görmüyorum yada hatırlamıyorum

• böyle şeylere inanmam

• Ankete Katılan
    10

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
Altıncı hissi güçlü olanlar, gördüğünüz rüyalar çıkar mı?

Dejavu mu yaşıyorum rüya mı görüyorum ayırt edemediğim zamanlar oluyor.Ama çıkan rüyalarımda oldu.Ama öyle tıpatıp olayı görmemiştim. Örneğin dayımı gördüm rüyamda sürekli biyerden düşüp duruyordu sonra yine aynı yere çıkıp bidaha atlıyodu ama her atlayışında ayağında hep alçı oluyodu ertesi gün aradığımda dayım çatıdan düşmüş ayağı alçıdaymış.

Dejavu mu yaşıyorum rüya mı görüyorum ayırt edemediğim zamanlar oluyor.Ama çıkan rüyalarımda oldu.Ama öyle tıpatıp olayı görmemiştim. Örneğin dayımı gördüm rüyamda sürekli biyerden düşüp duruyordu sonra yine aynı yere çıkıp bidaha atlıyodu ama her atlayışında ayağında hep alçı oluyodu ertesi gün aradığımda dayım çatıdan düşmüş ayağı alçıdaymış.

çok ilginç . bazen insana, özellikle sevdikleri ile ilgili şeyler malum oluyo ama biz tam okuyamıyoruz bu dururmu. acaba böylesimi dah iyi bilemiyorum

Rüyalarım çıkıyor bazı şeyleri denedim kaç kez çıktı rüyalara inanıyorum ben.

size sadece 2 rüyamı söylicem bi rüyamda merdivenlerden yuvarlanıyodum 1 hafta 10 gün sonra gerçekten merdivenlerden düştüm. geçen gün rüyamda birini gördüm bana sarılmaya çalışıyodu filan içtin mi diye sorduğumda heee diyodu. rüyamı kendisine anlattım ve o gece gerçekten içki içmiş :KK56:

Back
X