6.kez gebelik testi yaptım yine negatif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

insanbirsiradan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
53
0
1
69
Merhaba 10 hafta önce sürtünme ilişkisi yaşamıştım toplamda 6 defa test yaptım ilk testi ilişkiden 40 gün sonra yapmıştım ve negatif çıkmıştı şimdi yaptıklarımda negatif çıkıyor bu süreçte 2 defa regl oldum kan geldi yani baya ne yapmam gerekiyor hamile miyim dünden beri mide bulantım var

Merhaba 10 hafta önce sürtünme ilişkisi yaşamıştım toplamda 6 defa test yaptım ilk testi ilişkiden 40 gün sonra yapmıştım ve negatif çıkmıştı şimdi yaptıklarımda negatif çıkıyor bu süreçte 2 defa regl oldum kan geldi yani baya ne yapmam gerekiyor hamile miyim dünden beri mide bulantım var
10 hafta geçmiş 2 kere regl olmuşsun testler tabikide negatif çıkacak böyle bi durumda nasıl hamile olduğunu düşünüyorsun. Piskolojik olarak belirti arıyorsun kendinde hamile felan degilsin

Allah akıl fikir versin sen bence tekrar dene belki kalirsin hamile kalmak istiyorsun belli doktora falan git yumurta takibi yaptır yada ovulasyon kiti al evde takip et yumrtlama günü belki sürtünme tutar

Allah akıl fikir versin sen bence tekrar dene belki kalirsin hamile kalmak istiyorsun belli doktora falan git yumurta takibi yaptır yada ovulasyon kiti al evde takip et yumrtlama günü belki sürtünme tutar
Abla çocuk sahibi olmak güzel bir şey ama inşallah evlenmeden etmeden hamile kalmam neden isteyeyim bunu çok korkuyorum

Ya ben böyle yazanları anlamıyorum 😂 biraz araştırsanız zaten anlarsınız hamile olamayacağınızı negatif çıkmış işte madem bu kadar korkuyorsunuz hamile kalmaktan o zaman yapmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X