6 ocak burun ameliyatim

kaldem

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
373
177
303
İzmir
Herkese Merhaba;

Bugun burun eaterik ve deviasyon ameliyati oldum. Burun ucum dusuk degildi sadece kemeri alindi ve nefes alma priblemim giderildi ic etleri sistigi icin lazerle onlar yakildi.
Ameliyata giderken cok korkuyordun ve gergindim asansorde koluma igne yaptilar biraz basim dondu ama korkum gecti gibi. Sora iceri alinmadan doktorum geldi kokrkma burnun zor degil dedi. Sonrasi hayal meyal. Anesteziden cikarken inanilmaz aci cektim. Basimda sadece esim vardi ve cok kormus. 3 kisi zor aldik yataga surekli basim donuyor diyip ellerini basina goturuyordun dedi. Yarim saat konusmamisim ve ayilamamisim. yataga yattiktan sonra kan kustum ve kendimi daha iyi hissettim. 1 saat sonra tekrar kustum. Sagolsun hemsireler cok sik gelip gidiyorlar ve aksam 6 ya kadar cok yogun buz uygulamasi yaptilar. Yan tarafimda ayni doktorun benden once ameliyat olan hastasi var ve onda her sey yolunda. Cok neseli agrisi yok. Benim agrim cok oldu maalesef. Bunye meselesi iste. Suan hastanedeyim. Burnum sizliyir surekli tampo degisiyor ama gozum acildi cok sukur. Ilk kusmadan sonra yasadigim durum o ladar kotuyduki keske yaptirmasydim ben kendimi ne hale soktum dedim. Suan kendimi iyi hissediyorum bu dusunceden siyrildim sayilir.

Burnum bu sekilde olacak. Yazilardaki harf hatalarini lutfen gormezden gelin. Gozum sis duzgun yazamiyir olabilirim.

Daha hersey cok yenio bastaki kalkik hali baya iniyor onun disinda odemlerden dolayi her hafta baska sekil alip tuhaf gorunebilir burun delikleri birbirine benzemez bunlar hep gecici burun daha sis oldugundan iri gorunur sonrasinda buyuk olcude kuculme oluyor hic endise etme iyilesme suresi cok uzun burun oyke hemen seklini almiyor benim 3 ay oldu hala ucunda odem duruyor hic acele etme en onemlisi moral ve sabir..yaza kadar iyice guzellesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…