• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 senelik ilişkim bitti...

raggiodisole

Lethe..
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
431
433
103
Kızlar;

6 senedir beraber olduğum, uğruna okuduğum üniversiteyi değiştirip 3 senemi yok saydığım, askere gittiğinde beklediğim, sonunda evleniyoruz hayalleri kurup ailemle tanıştırdığım, 8 ay önce sözlendiğim adam nişan planlarımızı yaptığımız günün akşamında boş yere çıkan bir tartışma yüzünden ayrılmak istediğini söyledi. Kendince sebepleri ise başta huzursuz olmanı, ağlamanı istemiyorum, mutsuz bir hayat geçirmeyelim biz-di.

Bu sabah durduk yere arayıp ben seni sevmiyorum, sana güvenmiyorum, konuşman, gülmen için çabalamaktan yoruldum (ki ben çok konuşkanım o çok suskun, ben pozitifim o fazlasıyla negatif) senden soğudum, artık hoşuma gitmiyorsun, gözüme güzel gelmiyorsun dedi! :KK20:

Madem ayrıldık annen gelsin yüzüğü alın dedim ailemi hiç bir şekilde senin yanına yaklaştırmam artık ne gerekiyorsa ben yaparım diye kestirip attı.. Annesi aileler tanıştığı zaman hemen söz yapalım aileler iyice kaynaşsın diyen, her yerde aman da gelinim canım da gelinim diye geçinen insan bana nasıl düşman kesilmişse bir kere bile aramadı, benim anneciğim ise olayı anlama bu çocuk niye böyle oldu diye sorgulama derdinde.

Üniversiteden bu yıl mezun oluyorum, 5 dil biliyorum, part-time bile olsa bir işe sahibim ve beyefendi benimle gurur duymak yerine bi köşeye atıyor. 1 hafta önce canımlar aşkımlar havada uçuşurken 1 hafta sonra ben seni sevmiyorumlar, aklımda şimdilik biri yoklar, sana inanmıyorumlar, verilen sözler tutulmuyormuşlar...

Bana biriniz yol göstersin, bu adamlar niye böyle? :KK12:

kafasında soru işaretleri vardır bazı şeylerden tedirgin oluyordur

Kızlar;

6 senedir beraber olduğum, uğruna okuduğum üniversiteyi değiştirip 3 senemi yok saydığım, askere gittiğinde beklediğim, sonunda evleniyoruz hayalleri kurup ailemle tanıştırdığım, 8 ay önce sözlendiğim adam nişan planlarımızı yaptığımız günün akşamında boş yere çıkan bir tartışma yüzünden ayrılmak istediğini söyledi. Kendince sebepleri ise başta huzursuz olmanı, ağlamanı istemiyorum, mutsuz bir hayat geçirmeyelim biz-di.

Bu sabah durduk yere arayıp ben seni sevmiyorum, sana güvenmiyorum, konuşman, gülmen için çabalamaktan yoruldum (ki ben çok konuşkanım o çok suskun, ben pozitifim o fazlasıyla negatif) senden soğudum, artık hoşuma gitmiyorsun, gözüme güzel gelmiyorsun dedi! :KK20:

Madem ayrıldık annen gelsin yüzüğü alın dedim ailemi hiç bir şekilde senin yanına yaklaştırmam artık ne gerekiyorsa ben yaparım diye kestirip attı.. Annesi aileler tanıştığı zaman hemen söz yapalım aileler iyice kaynaşsın diyen, her yerde aman da gelinim canım da gelinim diye geçinen insan bana nasıl düşman kesilmişse bir kere bile aramadı, benim anneciğim ise olayı anlama bu çocuk niye böyle oldu diye sorgulama derdinde.

Üniversiteden bu yıl mezun oluyorum, 5 dil biliyorum, part-time bile olsa bir işe sahibim ve beyefendi benimle gurur duymak yerine bi köşeye atıyor. 1 hafta önce canımlar aşkımlar havada uçuşurken 1 hafta sonra ben seni sevmiyorumlar, aklımda şimdilik biri yoklar, sana inanmıyorumlar, verilen sözler tutulmuyormuşlar...

Ask sevda isi 5 dile part time ise bakmaz. Sogumus demek ki adam. Yalniz 8 ay once soz takan adam su an gozume guzel gorunmuyosun diyorsa, baska biri olabilir, bende o intiba olustu

Uzun ilişkiler çoğunlukla böyle bir yerde kitleniyor. Gerçekten geçen yıllarınıza üzüldüm. Bu 6 seneyi hep yan yana, tabiri caizse 'dip dibe' mi geçirdiniz? Belki bunalmıştır; evlilik muhabbeti çıkmasa siz de bunalabilirdiniz.

Bir müddet uzaklaşın, kafanızı toplayın ama böyle çirkin ifadeler kullanılmışken bir daha bir araya gelmek mantıklı olur mu bilmiyorum. Yazık, insan iyisiyle kötüsüyle altı senesini verdiği bir kadına nasıl böyle nefret içerikli sözler söyler...

Siz zaten kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz ve durabileceksiniz belli ki. Bırakın o pişman olsun.

Çok belli başkası olduğu. İt herif ne olacak.

Uğruna çok fedakarlık yapmamak lazım işte.

Bunlar böyledir, gelinim gelinim diye süzülmesine aldanmayın.
Sen el kızısın. Oğulcuğuna sarılır seni anında satar.

5 dile takıldım bende ya o kadar şey arasından, 5 dili kaç senede öğrendiniz :O
Bana da başka biri varmış gibi geldi

Kaynana oğlunu fişeklemiştir merak etme o evlendikten sonra faceden sana seviyorum diye mesaj atar , sen onu ömürboyu bekleyeceğini sanıyor

Kızlar;

çok özel değilse neden tartışmıştınız?

Sekerim birden silip atilmaz ilişki bu kadar ucuz olmamalı. Pacavra gibi savrulmamali.
Bence başka şeylerde var ufacık birseyler eğer ki bu duruma dusulduyse geri dönmeyi sakin düşünme bir kere zedelenen ilişkiden Hayır gelmez bence iyice otur düşün hata kimdeyse bulunur. Biz anlattığın kadarini biliyoruz ve tek taraflı yorum yapıyoruz..

Kızlar :KK39:

İnanın hiiiiiç üzülmüyorum, üstümden yük kalktı sayesinde, tanımıyormuşum tam tanıdım. Başka birinin olması ihtimali tabii ki olabilir ki kendisine çok aşık bir platoniği var yıllardır. ama sadece arkadaşlar! :cool:

themis1990 uğruna üniversite değiştirdim ama iyi ki değiştirmiş Yıldız Teknikli olmuşum, kaybettirdikleri kazandıklarımın yarısı bile değil :) Eski defterler yandı bitti kül oldu, yeni okul dönemiyle yeni defterler, yeni sayfalar da açılır elbet, hem erkekler bize ne kazandırmış ki dertten başka?

ilknurA tedirgin oluyorsa olmaya devam edecek benim kapılarım kapandı :)

bg_bk ah canımsın.. bi de bize laf yapmazlar mı o dönemlerde? :D

asude_bahar zaten 5 dil ve part-time iş benim kendim için yaptığım şeyler, aşk bunlara bakıyor olsa vay halimize :)

Back
X