- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Arkadaşımın sevgilisi var 4 aydır çıkıyolar çocuk baska bi sehirde okuyo 1-2 aydır görüsemediler. İste gecen gün konusuyoduk gelince cocugun evine gidicegni söyledi hatta belki biseyler yasaybilcegibi falan yani onu ima etti hani kedime engel olamazsam falan yine aynı gün bakirelik önemsiz falan hatta diyor iite ben temiz olıyım nolur nolmaz dedi bende ne onayladım ne de gitme dedim karismadim kendi hayatı sonucta karısmak bana düşmez. Bugun konusurken iste ben agdya gidiyorum kuaföre, oda beni de götür dedi bende madem sevişceksin bacaklarını falanda aldır dedim gülücük smileylı falan şakasına yani. Bu kızdı sinirlendi işte benim onla seks yapcağımı mı düşündün bundan bunu mu çıkardın bilmem ne saydırdı bende bunda ne var kendin demistin zaten falan dedim. Düşünsem nolcak yakın arkadaşınım dedim. E zaten kendi dedi yani kızlar sizde öyle düşünmez misiniz?Burnumu sokmam kusura bakma dedim tamam dedi. Hayır niye bu kadar kızdın dedim hala aynılarını söylüyo.İyi bundan sonra yorum yapmam hiçbişeyine rahatsız oluyosan dedim evet çok iyi olur dedi. Yani sizce kim haklı allah askına? ÇOk sinirlendim gerçekten görüşmeyi düşünmüyorum bundan sonra