6 senelik yakın arkadaşımla saçma sapan bir neden yüzünden kavga ettik sizce kim haklı?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Arkadaşımın sevgilisi var 4 aydır çıkıyolar çocuk baska bi sehirde okuyo 1-2 aydır görüsemediler. İste gecen gün konusuyoduk gelince cocugun evine gidicegni söyledi hatta belki biseyler yasaybilcegibi falan yani onu ima etti hani kedime engel olamazsam falan yine aynı gün bakirelik önemsiz falan hatta diyor iite ben temiz olıyım nolur nolmaz dedi bende ne onayladım ne de gitme dedim karismadim kendi hayatı sonucta karısmak bana düşmez. Bugun konusurken iste ben agdya gidiyorum kuaföre, oda beni de götür dedi bende madem sevişceksin bacaklarını falanda aldır dedim gülücük smileylı falan şakasına yani. Bu kızdı sinirlendi işte benim onla seks yapcağımı mı düşündün bundan bunu mu çıkardın bilmem ne saydırdı bende bunda ne var kendin demistin zaten falan dedim. Düşünsem nolcak yakın arkadaşınım dedim. E zaten kendi dedi yani kızlar sizde öyle düşünmez misiniz?Burnumu sokmam kusura bakma dedim tamam dedi. Hayır niye bu kadar kızdın dedim hala aynılarını söylüyo.İyi bundan sonra yorum yapmam hiçbişeyine rahatsız oluyosan dedim evet çok iyi olur dedi. Yani sizce kim haklı allah askına? ÇOk sinirlendim gerçekten görüşmeyi düşünmüyorum bundan sonra

sevişeceğini hayal ettiğin için mi kızdı?
ben anlamadım tam olarak
Evet diyorki benim tüm hayyım sekse odaklı zaten herşeyi seks için yapıyorum ağdayada ından gitcem dye iğneledi. Ben ağdaya o yuzden gitceğini düşünfüğüm için KIZMIŞ

Arkadasinda sorun var bence. Biseyler yasiycagini ima etmis ama sen acikca soyleyince kendisine konduramamis:KK45:

Bencede ikilem yasıyor sanıırım

Arkadasin dengesizin teki. "he tamam he" de geç gtsin. Seks yapacak yetişkinliğe erişmiş ama keşke hareketleri de o derce gelişseymiş. :) Arkadaşına biraz giydirmis oldum ama takma. Kendi gelir zaten, bu karakterde birisinin cok d cevresi olamaz. :)

Sevismek desigin nedir ki yegen ver gitsin :KK70:umruna takma boylelerinii iki gun sonra gelir anlatmaya ne yasadiklarini:D

Arkadasin dengesizin teki. "he tamam he" de geç gtsin. Seks yapacak yetişkinliğe erişmiş ama keşke hareketleri de o derce gelişseymiş. :) Arkadaşına biraz giydirmis oldum ama takma. Kendi gelir zaten, bu karakterde birisinin cok d cevresi olamaz. :)

Yani kendi diyor keni atar yapıyorbeni suçluyor

kukuyu aldırıp bacakları bırakmak abes olurdu zaten ister sevissin ister sevişmesin, takma kafayı yemiş o birazda buldumcuk olma var 4 ayda ne sevişmesi hem

Arkadasin dengesiz galiba.
Bir de su var. Insanlar yorum yapsin istemiyorsan acmayacaksin ozel hayatini. Sen "birseyler yasariz belki" bilmemne dersen, karsi taraf "o zaman bacaklarini da al da rahat ol" deyince kizmayacaksin.
Sacma. Birak kendi haline.

haha eziklik psikolojisine girmiş.. kendi söylerken iyi ama başkası diyince zoruna gitmiş. akıl fikir versin ne diyim 4 ay iyi sabretmiş bu kafayla

Arkadaşlığını kes bence belli ki tırlak biraz.. hem kendi konuyu açmış agzına laf vermiş söyleyince de kızıyor ne kullanıyor acaba :KK53:

Boyle seylerin en yakin arkadas bile olsa anlatilmasina karsiyim. Sen zaten o niyete girmissin baskasinin onayiyla mi veya dur yapma demesiyle mi hareket ediceksin:110: ki zaten bu tur seyler konusuldugu an bakis acisi degisiyor anlatan kisiye karsi. Ozel kalmali yani bence...
Konuya gelirsek sen saka yapmissin o da yanlis anlamis, demezler mi zaten sen cikardin bu konuyu, sen soktun aklima diye:KK51: arkadasin dengesiz.

Back
X