6 senelik yakın arkadaşımla saçma sapan bir neden yüzünden kavga ettik sizce kim haklı?

Yasamak isteyip istemedigi konusunda kararsiz oldugu icin dengesiz davranmis. Su bdv deki bekareyimi kaybettim pismanim konularindan biri yasanacak malesef muhtemelen. Ikiarada bir derede durumu. Umarim pisman olacagi bisey yapmaz

kizlar kaç yaslarindasiniz siz??? bu kiz 4 aydir çiktigi birine teslim olacak kadar neyin kafasini yasiyor???
degisik bir kiz!!!
hakli haksiz ayirmicam ama, sana simdiden olacagi söyleyeyim:
yarin birgün o kiz terkedildigi için aglayip sana gelecek!!!
sende burda onun için çareler arayacaksin!!!

kizlar kaç yaslarindasiniz siz??? bu kiz 4 aydir çiktigi birine teslim olacak kadar neyin kafasini yasiyor???
degisik bir kiz!!!
hakli haksiz ayirmicam ama, sana simdiden olacagi söyleyeyim:
yarin birgün o kiz terkedildigi için aglayip sana gelecek!!!
sende burda onun için çareler arayacaksin!!!

Ben 20 o 21. Yani işin o kısmına ben karısamam açıkçası hatta 4 bile degil 3.5 ay. Hani yapma etme demek istemedim yanlış anlaşılırım diye. Neyse öyle işte : )

Bozuldugu sey senin durduk yere kizin mahremini acman. Kendi isteyerek konusur anlatir ok ama sen konuyu acinca rahatsiz olmus. Kontrol sende yani onda degil. Fark bu.

Yani rahatsız olmus olabilir ama bunu da söyleyebilirdi bence gerçekten yakın arkadaşız sanıyordum her konudan konuşurduk biz neyse artık

Ben 20 o 21. Yani işin o kısmına ben karısamam açıkçası hatta 4 bile degil 3.5 ay. Hani yapma etme demek istemedim yanlış anlaşılırım diye. Neyse öyle işte : )

Yani rahatsız olmus olabilir ama bunu da söyleyebilirdi bence gerçekten yakın arkadaşız sanıyordum her konudan konuşurduk biz neyse artık
O an sinirlenmis oyle soylemis. Arkadaslik bitirilecek mesele degil yani.

Back
X