K kaykay Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Nisan 2013 62 16 298 28 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kaykay #1 Bugün doktora gittim ve ultrason da bebegimin kesesi goruldu simdi ne yapmaliyim heyecandan sormayi unuttum
Bugün doktora gittim ve ultrason da bebegimin kesesi goruldu simdi ne yapmaliyim heyecandan sormayi unuttum
sedalein Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2011 5.035 4.403 248 28 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kaykay #2 kaykay .!.: Bugün doktora gittim ve ultrason da bebegimin kesesi goruldu simdi ne yapmaliyim heyecandan sormayi unuttum Genişletmek için tıkla... 6. haftada keseyi görmüştüm ben de sonra 8.haftada kalp atışını duymak için gitmiştim..
kaykay .!.: Bugün doktora gittim ve ultrason da bebegimin kesesi goruldu simdi ne yapmaliyim heyecandan sormayi unuttum Genişletmek için tıkla... 6. haftada keseyi görmüştüm ben de sonra 8.haftada kalp atışını duymak için gitmiştim..
K kaykay Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Nisan 2013 62 16 298 28 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kaykay #3 sedalein .!.: 6. haftada keseyi görmüştüm ben de sonra 8.haftada kalp atışını duymak için gitmiştim.. Genişletmek için tıkla... Haftaya kontrol yazdi ama cok korkuyorum bi sey olacak diye
sedalein .!.: 6. haftada keseyi görmüştüm ben de sonra 8.haftada kalp atışını duymak için gitmiştim.. Genişletmek için tıkla... Haftaya kontrol yazdi ama cok korkuyorum bi sey olacak diye
sedalein Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2011 5.035 4.403 248 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kaykay #4 kaykay .!.: Haftaya kontrol yazdi ama cok korkuyorum bi sey olacak diye Genişletmek için tıkla... stres en son ihtiyacınız olan şey.. keseyi görmüşsünüz bir iki haftaya kalp atışını da duyacaksınız inş. iyi düşünün kendinizeiyi bakın herşeygüzel olacak endişelenmeyin..
kaykay .!.: Haftaya kontrol yazdi ama cok korkuyorum bi sey olacak diye Genişletmek için tıkla... stres en son ihtiyacınız olan şey.. keseyi görmüşsünüz bir iki haftaya kalp atışını da duyacaksınız inş. iyi düşünün kendinizeiyi bakın herşeygüzel olacak endişelenmeyin..