6 yasindaki kizim ust disleri dustu cikmiyor

cIeopatra

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
142
102
323
Merhaba arkadaslar,
Kızım 6 yasinda dişleri sırasıyla sallanıp düşüyordu ama üst iki dişinin birini kapıya çarptı düşürdü diğerini de zıplayip düştü dizi çarptı dustu Ekim ayında. Doktora sorduk sorun yok çıkar yakında dedi o zamanlarda.. ama mart ayına geldik 5ay oldu hala çıkmadilar. Bu süreçte alt iki dişi normal sallanıp düştü ve geri çıkıyorlar. Başına böyle bisey gelen var mı doktora yeniden girmeli miyim sabretsek mi?

Biraz geç çıkar ama çıkar yakındir merak etmeyin kızımın 8ay sürmüşdu diye hatırlıyorum

Üst iki diş alt iki dişe göre biraz daha geç düşüp geç çıkıyor,6 yaş için daha erken hemen gelmez kalıcı diş

Sorun yok yakında çıkar mı dedi. Röntgen çekmeden mi?

Gözünüz aydın, Benim oğlum 8 yaşında üst yan dişlerden biri düştü ama yenisi gelmedi henüz, bi kliniğe gidip film çektirdik, biraz. Gerideymiş geç gelir dedi doktorumuz

Gözünüz aydın, Benim oğlum 8 yaşında üst yan dişlerden biri düştü ama yenisi gelmedi henüz, bi kliniğe gidip film çektirdik, biraz. Gerideymiş geç gelir dedi doktorumuz
Biz de artık gidecektik doktora ama neyse ki geldi yenisi.. sizin de vakti var demek ki yakında gelir yeni disleriniz diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…