6 yaşindaki konuşan kızım hiç konuşmuyor!!! Boyle durum yasayan var mi?? Yardim lutfen😓

blsmrza

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
7
0
1
28
Arkadaşlar kızımın bazi harf seslerde sıkıntımız vardi sadece. Bir aksam tuvalete gitti ve aniden elektrik kesintisi oldu 3 dakikalik bir sureydi bn gidene kadar cok fazla korkmustu. Sonra kekelemeye basladi ve sonra hic konusmadi. 2 ay olacak bu durum icin. Yakinda mr ve egg cekimimiz var. Psikiyatriye de bu hafta anca gidebilicez. Sanki cocugumun dili dönmüyor gibi konuşmak istiyor ama konusamiyor gibi. Hic konusamicak diye ödüm kopuyor.

Basina böyle bir şey gelen oldu mu? Yada cevresinde. Ayrica evde esimle istemedende olsa yaninda tartistigimiz oluyor bu olaylar üst üste geldigi icinde boyle bir durum soz konusu olabilir mi? Ve tedavisi vardir dimi duzelir mi çocuğum

3 dakika uzun bir sure, gec mi farkettinjz elektrik gittigini ?Benim kizim da çok korkar oyle seylerden.

Hayir tabikide bulundugumiz ilcede hep gitti bn telefonu bulana kadar 30 sn surdu ama cok korktu. Normalde karanliktan korkmaz suanda korkmuyor ama bizde büyük bir sikinti bıraktı. Toplam 3 dakika sürmüştür yanima aldim vs derken geldi elektrik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…