6 yaşındaki küçük yeğenimin duasına sizde amin dermisiniz ..

Galaxyeliz61

En kötüsü yarı cahil.. İlber hoca haklı..
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
3.521
6.088
358
Trabzon
Gecemiz hayırlı olsun kızlar size bir kaç dakika önce kalbimi parçalayan bişiy anlatacağım..yeğenim var benim kardeşimin oğlu miraç..1 . Sınıfa başladı okumayı yazmayı söktü çok şükür ..bana mesaj atıyor onlar kocaelinde ben trabzonda..Gel buraya ÖZLedim gibisinden ..bende geleceğim yazdım sizin eve de uğrayacağım..inşallah gelirsiniz sonrada
😢😢 inşallah artık babamın bir işi olur diye yazdı...😢😢
Anne yarısıyım ben teyzeyim ağlattı beni..babasını 3 yıl önce fabrikada işten çıkardılar..bu sene dava sonuçlandı geri işe girme hakkını aldılar ama fabrika ne işe alıyor nede tazminatı veriyor ..yüzsüzce istediğinİz davayı açın demişler..farklı bir işe de giremedi haklarım iptal olur diye çalışmış olmamak gerekiyor muş bu zamana kadar... birde bel fıtığı ileri derecede uygun işte bulamıyor şimdiler de aile olarak destek olmaya çalışıyoruz yetmiyor demekki .fakir olmak bu zamanda yok demeyin kızlar inanın oluyor.çok derdim var diyenler.. babamın işi olsun dedinizmi daha 6 yaşında...kardeşimde pek anlatmıyor keşke çok zengin olsam burda dedim inanınki..ahh yazdım rahatladım sanki..😢😢😢😢

Son düzenleme:
Allah razı olsun yani Ne diyeceğimi bilmiyorum küçük kızım anne diyor bana
Durumları fakir olsada hep gülümsüyorlar ,gözleri gülüyor ,gül yüzleri gülüyor..rabbim sınavı işte...

Öyle yazınca bana hemen sordum benden ne istersin miraç ,bana sadece buraya gelin teyze diye yazdı ,umarım kızkardeşim bu yazdıklarımızı okumaz,çok üzülecek..

Allahim hayırlı kapilar acsin insallah. Kış vakti geliyor yavas yavaş. Bu sene kışın erken gelmemesine birazda bu yuzden sevindim ben. Faturalar birden çoğalmadı en azindan :(

Gecemiz hayırlı olsun kızlar size bir kaç dakika önce kalbimi parçalayan bişiy anlatacağım..yeğenim var benim kardeşimin oğlu miraç..1 . Sınıfa başladı okumayı yazmayı söktü çok şükür ..bana mesaj atıyor onlar kocaelinde ben trabzonda..Gel buraya ÖZLedim gibisinden ..bende geleceğim yazdım sizin eve de uğrayacağım..inşallah gelirsiniz sonrada
😢😢 inşallah artık babamın bir işi olur diye yazdı...😢😢
Anne yarısıyım ben teyzeyim ağlattı beni..babasını 3 yıl önce fabrikada işten çıkardılar..bu sene dava sonuçlandı geri işe girme hakkını aldılar ama fabrika ne işe alıyor nede tazminatı veriyor ..yüzsüzce istediğinİz davayı açın demişler..farklı bir işe de giremedi haklarım iptal olur diye çalışmış olmamak gerekiyor muş bu zamana kadar... birde bel fıtığı ileri derecede uygun işte bulamıyor şimdiler de aile olarak destek olmaya çalışıyoruz yetmiyor demekki .fakir olmak bu zamanda yok demeyin kızlar inanın oluyor.çok derdim var diyenler.. babamın işi olsun dedinizmi daha 6 yaşında...kardeşimde pek anlatmıyor keşke çok zengin olsam burda dedim inanınki..ahh yazdım rahatladım sanki..😢😢😢😢

İnşallah duası kabul olur.. Daha iyi işler nasip etsin inşallah..

Amin....
Meleğin tüm ettiği dualar kabul olsun, onun için Allah ana babasına sağlık, huzur, imkan versin inşallah.
Yüreğini sevdiğim...

kardesiniz calisiyor mu?
Çalışmıyor 2çocuğu var biri 2biri 6yaşında...kira ödeyemedik leri için kocaelinde köye çıktılar merkeze çok uzak kayınpederin evine..ama inşallah toparlayacaklar ..eşi çok mahcup ailesine karşı biliyorum çok temiz ,düzgün bir insan ama bu devirde para eden başka şeyler...

Rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. Tabi çabalamakta gerekli.Rabbim evladının yüzüne baksın.Hakkinda hayırlısı hangisi ise olsun inşallah,Minigin duası kabul olsun işi olsun Enistenizin

Allah razı olsun hepinizden ben gerçekten o güzel aminleriniz için de yazdım..belki bir kalp bir niyet tutunur rabbimin kabul olan dualar ipine...Teşekkür ederim

Back
X