6 yaşındaki küçük yeğenimin duasına sizde amin dermisiniz ..

Üç sene boyunca çalışmadan,iki çocukla ne yiyip ne içiyorlar.Nasil fatura ödeyip,alışveriş yapıyorlar.Bir şekilde bu kadar süre neden beklediler.İkisinden biri calissaydi .Kim bilir çocuk ne yasiyorda bunu söylüyor .Allah yardım etsin inşallah

Geçen 7 yaşındaki oğluma kv' dem 100 tl.para göndermişti. Kanepenin üstündeydi, sonra eşimle aradik taradık yok. Oğlum üzülmesin diye " oğlum senin paranı bem sakladım merak etme" dedim
Oğlum, " yoo o parayı ben sakladım" dedi :)
Fakirligin gozu kör olsun, sürekli parasını çalıyoruz cocugun, çözümu bulmuş yavrum. Şimdiki çocuklar herşeyi anlıyorlar. Ama üzülmeyin önlerinde koca bir gelecek var. Allah sağlık versin tüm yavrulara.

Geçen 7 yaşındaki oğluma kv' dem 100 tl.para göndermişti. Kanepenin üstündeydi, sonra eşimle aradik taradık yok. Oğlum üzülmesin diye " oğlum senin paranı bem sakladım merak etme" dedim
Fakirligin gozu kör olsun, sürekli parasını çalıyoruz cocugun, çözümu bulmuş yavrum. Şimdiki çocuklar herşeyi anlıyorlar. Ama üzülmeyin önlerinde koca bir gelecek var. Allah sağlık versin tüm yavrulara.

Geçen 7 yaşındaki oğluma kv' dem 100 tl.para göndermişti. Kanepenin üstündeydi, sonra eşimle aradik taradık yok. Oğlum üzülmesin diye " oğlum seni paranı ben sakladım merak etme" dedim
Fakirliğin gözü çıksın, sürekli parasını çalıyoruz cocugun.
çözümu bulmuş yavrum.
Şimdiki çocuklar herşeyi anlıyorlar. Ama üzülmeyin allah sağlık versin onlara, önlerinde uzun yıllar var.
Ve tabi ki bir âmin de benden :)

Enisteniz bir belirsizlik uğruna 3 sene beklememeliydi. Benim babamda da fıtık var. Ameliyat oldu. Fizik tedavi aldı, şu an tekrar belki ameliyat olcak. 50 yaşında ve her zaman ağır işlerde çalıştı. Enisteniz rahata alışmış gibi. Kuzuya kıyamam teyzesi olarak ona bir hediye göndermeniz lazım bence. En azından bir süre mutlu olsun

Rabbim yeğeninizin dualarını tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH. Babasına hayırlı işler hayırlı kazançlar beklenmedik yerden hayırlı kapılar açsın INSAALLAH

Çalışmıyor 2çocuğu var biri 2biri 6yaşında...kira ödeyemedik leri için kocaelinde köye çıktılar merkeze çok uzak kayınpederin evine..ama inşallah toparlayacaklar ..eşi çok mahcup ailesine karşı biliyorum çok temiz ,düzgün bir insan ama bu devirde para eden başka şeyler...
Çok zor bir durum.
Benim de çocukluğum yoklukla geçti.
Kardeşiniz çocukları babaya bırakıp çalışabilir.

bizim şer gorduklerimizde ne hayırlar saklıdır bilemeyiz..
Allah'ın vereceği rizik'a şüphe duymayın..
bittim dediğimiz an yettim kulum diyor..
küçük kalbi kimsesiz bırakmaz..
miracin duasına çokça amin Yarabbi ♥️

Adam köyde rahata alişti. Eşi annesine hizmet ediyor ee daha ne olsun? Fitikmiş davaymiş hepsi boş.

Adam bir ihtimal için ailesini fakirliğe sürükledi. Sanki Türkiyede davalardan çok iyi sonuç alinabiliyormuş gibi.

Ve bu yetmezmiş gibi bide 2inci cocuk yapildi. Aileden kimse çalişmiyor. Cocuklara cok üzüldüm. Haksizlik işte. Onlarinda hevesleri var. Işte yetişkinler yetişkin gibi davranmazsa sonuç böyle oluyor. Yazik ya.

Back
X