• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Yıl aradan sonra Amcam ve Oğlu bize geldi

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.428
1.602
698
evet yanlış okumadınız 6 yıl sonra amcam ilk kez dün akşam bize geldi 6 yıl önce sebepsiz yere aramız açılmıştı eşi görüşmedi annemleri kapıdan kovdu günden sonra görüşmedik dün oğluyla gelmiş kuzenim askere gitcekmiş hem şaışrdım hem sevindim

babamı aradı abi kapıdayız diye annem söyle eve çksınlar dedi babam kardeşim yukarı çıkmaz dedi bende babama sen teklif et geilrse başımızın üstünde yeri var gelmezse can sağolsun dedim ve amcam geldi tabi babam şaşırdı

dilerim ALLAHTAN amcamın eşi ve diğer küs olan akrabalarda kapımıza gelir

ben olayı değerlendirmenizi k.bakmayın ama yanlış buldum
adam hatasını anlamış üzülmüş gelip barışmak istemişşse
bunu kapımıza geldiler şeklinde değerlendirmek çokkk yazık
üstelikte aynı kanı ve soyismini taşıyorsunuz.geç bile kalınmış barışılmakta
iki günlük dünyada bu kavga,kin,nefret nereye kadar?

ben kapımıza geldiler gibi bir art niyet sezmedim
superisi çok sevindim sizin adınızada keşke 6 yıl kadar uzatılmasaydı. Ölümlü dünya manevi şeyler çok önemli,
Umarım amcanların eşi ve diğer akrabalarınızlada sorunlarınız kalmaz. Ama bence, hazır yumuşama varken onlar size gelmesede siz gidin, eminim onlarlada barışırsınız.

ne guzel...dargınlık ve kusluk bır sekılde bıtmiş...
tatlıya baglanmış...
işallah bır daha tekrarlanmaz...
kapımıza geldılerde ben bır art nıyet göremedım...öyle olsa bıle sız yıne ınsanlıgınızı yapmışınız...
kısacık şu dunyada kımse kımseyle küs kalmaz...işallah...

arkadaşım adınıza çok sevindim....
bence kapımıza geldiler dıye konu sahıbınde bır art nıyet göremedım....
bunu bu şekılde nasıl anlaşıldı şaşırdım doğrusu...
kapımıza gelmek bır deyımdır.kötü anlam çıkmaz bundan..geçmişte yaşanmıştır bır olay ama şimdi iyiniyetle barışmak için eve gelmışler...

kapınıma geldi derken yanlış anlaıldı geliyodu ama eve dirmiyodu babam eve gel diye teklifte bulunmadı zaten sorun amcamda değil eşindeydi suçlu eşi diğer kuzenerim askere gitmiş ama asker dönüşü haberimizim oldu saolsun bu kuzenim ben askere gidiym diye gemiş bizde çk sevindik öyle mutu oldukki anlatamam

ben kapımıza geldiler gibi bir art niyet sezmedim

superisi çok sevindim sizin adınızada keşke 6 yıl kadar uzatılmasaydı. Ölümlü dünya manevi şeyler çok önemli,

Umarım amcanların eşi ve diğer akrabalarınızlada sorunlarınız kalmaz. Ama bence, hazır yumuşama varken onlar size gelmesede siz gidin, eminim onlarlada barışırsınız.

saol zaten küs olan biz değildik kendileriydi sebesiz yere küsmüşlerdi oğu ameliyat olmuştu annemler geçmiş olsuna gitti eşi kapıdan kovmutu o gündür görüşmüyduk

Allah birdaha küslük nasip etmesin insallah...:1hug:

Kardes kardese küsmemeli arkadaslar, ne olursa olsun!! Kardes cok farkli birsey!a.s

yaşamınız boyunca ailece bütün olarak yaşamak nasip etsin superisi

İçerik nedeniyle”İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

kardeşlik çok önemli yaa
kırgınlıkların sen ben demeyip
acele sonlandırılması lazım
1 sn sonrasına garantimiz yok
küs göçmek ,göndermek sonradan çok zoruna gider insanın
sevindim canım sizin adınıza
inşallah bundan sonra ayrılmazsınız akrabalarınızdan

Back
X