6 yil sonra hamileeeeeyiiiiiiiiiimmmmmm

nebf

inci tanem biricik kizim
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
2.031
1.661
133
cok heyecanliyim arkadaslar burayi bes yildir takip ediyorum ve yumurta takibi oldum famera yla catlatma ignesi falan ve adetim gelmedi bende beklicem dedim bugun test yaptik esimle iki koyu cizgi cikti kopkoyu sata gore cmrtesi 8 haftalik hamile oluyorum. yarin dra gidicez kalp atimlarini karindan duyabilirmiyiz lutfen cvplarmisiniz insallah bebegimi alti yil gozyaslarimi akitarak bekledigim inci tanemi kucagima alirim. umudunizu sakin kaybetmeyin bir tup bir donmus iki asilama laproskopi gecti basimdan ve ben su an soktayim Allahim binlerce kez sukrolsun kimsenin kucagini bos birakmasin.
asla vazgecmeyin inanin ve dua edin yilmadan bikmadan yuce allahi
sonunda mutlaka mukafatini veriyor.

cok heyecanliyim arkadaslar burayi bes yildir takip ediyorum ve yumurta takibi oldum famera yla catlatma ignesi falan ve adetim gelmedi bende beklicem dedim bugun test yaptik esimle iki koyu cizgi cikti kopkoyu sata gore cmrtesi 8 haftalik hamile oluyorum. yarin dra gidicez kalp atimlarini karindan duyabilirmiyiz lutfen cvplarmisiniz insallah bebegimi alti yil gozyaslarimi akitarak bekledigim inci tanemi kucagima alirim. umudunizu sakin kaybetmeyin bir tup bir donmus iki asilama laproskopi gecti basimdan ve ben su an soktayim Allahim binlerce kez sukrolsun kimsenin kucagini bos birakmasin.

gözün aydın canım allah kucağınada sağlıklı bir şekilde almanı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza inşallah bizde senin gibi anneliği tadanlardan oluruz bende 6 senelik evliyim

Çok mutlu oldum.. Tebrik ederim..
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Darısı tüm isteyen,bekleyen,hayal eden kadınlarımıza.. :16:

gozun aydinnnnnn:16::16:saglikla kucagina almani dilerim..8 haftalik kalp atislarini duyabilirsiniz, saglicakla kalinn:49::49:

tebrikler canim insallah kalp atislarinida duyarsiniz darisi basimiza insallah

Sağlıcakla alın ve büyütün bebeğinizi canım:16:
Darısıı bizlereeee dua eder, dua beklerim kib:3:

çok sevindim güzelim senin adına bizlerede dua ette bizde biran önce kavuşalım bende iki tüp bebek denedim ilki negatifti ikincisi ise pozitifti yalnız bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm daha iki hafta oldu düşük yapalı yaram henüz çok taze toparlanmaya calışıyorum antidepresanlarlar felan başladım inş bende bebeğime kavuşurum en yakın zamanda hayırlısıyla

gözün aydın canım allah kucağınada sağlıklı bir şekilde almanı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza inşallah bizde senin gibi anneliği tadanlardan oluruz bende 6 senelik evliyim

allah binkere razi olsun seninde en tez zamanda kucagin dolsun duamdasin bu gece buradaki herkese dua edice
sakin umudunu kaybetme cektigini ben ve benim gibiler bilir oyleki test bile yapmadim kendimi hamis sanmak bile okadar guzelki su an titriyorum allahim ne kadar buyuksun vakti zamani gelince mutlaka veriyor. tedavini aksatma stresten uzak dur benim tup bebegim blastokisti dr kesin diyodu ama allah ol dicek bunu unutma ne gozyaslari ne kahrolmalar oyleki her namaz sonunda hickirarak aglardim allahim buyuk rabbim bu a
rada anne olmaya cabalayan maddi manevi tukenen biten hamile gorunce kolu kanadi kirilan butun arkaslara en tez zamanda bebeklerini saglicakla ver yarabbi. sizi en iyi anlayan benim o tup bebekler o transfer icilen ilaclar moraran igne yerleri ve husranla biten milyarlar sayilan tedaviler.
her dr farkli konusur kafan allak bullak allah a siginirsin sonra ol der ve olur. mutlaka olucak canim umudunu ve inancini kaybetme duadan vazgecme allah en tez zamanda karnina koysun yavrunu buradaki herkesin bebegi gelsin inaallah amiiiiiiinnnn

Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin ne güzel boyle mucizeleri okumak umut etmek.. Sorun neydi? Tüp bebekten sonra famera kullanıp ilacli takip yaptirdin anladigim kadariyla genelde tüp bebek tedavilerinde sonra pek yapmiiolar bu tarz takipleri tüp öncesi deniyolar ama ne güzel Rabbim nasip etmis

butun msj yazanlardan allah binkere razi olsun sizinde kucaklariniz dolar insallah hepiniz duamdasiniz umutla inancla durmak yok yola devam eden kazaniyor eninde sonunda allahim cok merhametli gonulden isteyene gercekten veriyor ben canli ornegim. bu alti yil da hep allaha sigindim vericek diyodum hep cevre komsu kv yuzunden cok aglamisimdir. esime sarildim onun omzunda agladim beraber agladik ve mutlu sona insallah ereriz. elalemi bosverin tedavinizi ertelemeyin cocugu allah verir Rabbim buradaki kimsenin kucagini bos koyma amiiiiiinnnn

çok mutlu olduğum adınıza... ben de 3 asılama bi tüp bebekten sonra donmuşlarla hamıle kaldım ve bu süreçte dediğin gibi sabretmeyi umut etmeyi öğrendim...hala tüp bebek sayfalarını okurken buluyorum kendimi sevinciniz sevincim... kederiniz kederim oluyor... Rabbim isteyen herkese versin inşallah....

çok sevindim güzelim senin adına bizlerede dua ette bizde biran önce kavuşalım bende iki tüp bebek denedim ilki negatifti ikincisi ise pozitifti yalnız bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm daha iki hafta oldu düşük yapalı yaram henüz çok taze toparlanmaya calışıyorum antidepresanlarlar felan başladım inş bende bebeğime kavuşurum en yakın zamanda hayırlısıyla

cnm cok uzuldum sakin kendini birakma hamile kalmissin sonucta mutlaka sagliksiz bir bebekti allahim cok buyuk inanki.seni goruyor allah cok merhametli bu bizim imtihanimiz. sabir inanc dua. devam et tedavune agla icinin zehirini akit sakin umudunu yitirme ozelime yazarsan sana her namaz da dua ederim adini. acini yasa ama yikilma yavrun gelicek buna inan cnm

Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin ne güzel boyle mucizeleri okumak umut etmek.. Sorun neydi? Tüp bebekten sonra famera kullanıp ilacli takip yaptirdin anladigim kadariyla genelde tüp bebek tedavilerinde sonra pek yapmiiolar bu tarz takipleri tüp öncesi deniyolar ama ne güzel Rabbim nasip etmis

cnm benim benim tuplerim kapali cikti tup bebek ve donmus yaptik negatif. tam 10 binlira gitti yikim ki ne yikim. dugun bilezikleri mi satmistim. sonra laproskopi oldum tup acildi iki aslama negatif. bende asilamaya karar verdim ama son bir yumurta takibi yaptik dr famera verdi ilk kez kullandim uc yumurta m oldu. ben bide bal cevizici findik ve hayit suyu ictim. 12 gun boyunca catlatma ignesi vuruldum biz hergun ikikere iliski yaptik kacirmayalim diye yumurtlamayi. esimede ceviz bal findik yedirdim tabi bir ay boyunca boyle umudum yoktu ama allah ol dedi iste yoksa hepsi bahane. famera yi tavsiye ediyorum cok etkili puregonla bile iki yumurta elde edilmusti. tup bebek bile olmadi ama dogal yoldan allahim nasip etti. tamamina erdirir.insallah bu gece uyku yok bana. rabbim annelige hasret her kadina tattirsin bu duyguyu amiiiinnn

tebrikler canımmm...ALLAH TUM HAMILELIGIN BOYUNCA SORUNSUZ VE SAĞLIKLI BİR HAMİŞLİK NASIP EDER VE BEBISINI KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH CANIM...DARISI BİZLERE..

Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.

Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin cok sevindim senin adına alti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim canım,Rabbim inşallah sağlıkla, sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Yazılarında kendimi gördüm, 2 aşılama ve şuan 2. tüp bebek tedavimdeyim. Embriyolog transfer bile yapmak istemedi. Gelişimi geriden giden embriyo olduğu için. Ben yinede istedim. Hergün dualar edip ağlıyorum, psikolojim çok bozuk. Pozitfi görmeden huzur yok bana.İnşallah Allah benimde dualarımı kabul eder. Rabbim yardımcım olsun..Sevgiler :16:

cnm benim benim tuplerim kapali cikti tup bebek ve donmus yaptik negatif. tam 10 binlira gitti yikim ki ne yikim. dugun bilezikleri mi satmistim. sonra laproskopi oldum tup acildi iki aslama negatif. bende asilamaya karar verdim ama son bir yumurta takibi yaptik dr famera verdi ilk kez kullandim uc yumurta m oldu. ben bide bal cevizici findik ve hayit suyu ictim. 12 gun boyunca catlatma ignesi vuruldum biz hergun ikikere iliski yaptik kacirmayalim diye yumurtlamayi. esimede ceviz bal findik yedirdim tabi bir ay boyunca boyle umudum yoktu ama allah ol dedi iste yoksa hepsi bahane. famera yi tavsiye ediyorum cok etkili puregonla bile iki yumurta elde edilmusti. tup bebek bile olmadi ama dogal yoldan allahim nasip etti. tamamina erdirir.insallah bu gece uyku yok bana. rabbim annelige hasret her kadina tattirsin bu duyguyu amiiiinnn

merhaba canım çok sevindim,sanki kendim hamileymişsim ve şuan hissedebiliyorum heycanınızı...
bende 6 yıldır evliyim tüplerim kapalı tam 5 kere tüp denedik olmadı laparaskopi oldum açtılar ama malesef sağ taraf tekrar hidrosalpens olmuş tekrardan lapasrkopi olmam gerek:(
peki yumurta durumun nasıl yani famera niçin vermişti?

Ne güzel bir başlık:16::16::16:
Hamileyiiiimmmm diye yazılan her mesajı büyük bir keyifle okuyorum..
Çok tebrik ederim sağlıklı keyifli bir gebelik diliyorum..
Sat a göre 8 haftalıksa karından görülebilir ama bu şekilde 12.haftaya kadar duyulmayanlar olabiliyor o zaman alttan bakmak isteyebilir doktor..en erken 8.haftada karından belli oluyor diye biliyorum ben..

Back
X