kızlar yenı uye oldum ama bu sorunu kımseyle paylasamadıgımdan burdan fıkır almak ıcın buraya acıyorum.utanc verıcı bi durum farkındayım ama ne yapmalıyım bilmiyorum.6 yıllık bir ilişkim var.her ilişkide oldugu gibi tartısmalarımız kavgalarımız oluyodu ayrılıyorduk barısıyorduk.evlilik düşünüyorduk.gecen gün konusurken cinsellik sohbetlerimizde oluyordu sonucta evlenicez diye.o şekildede sohbetle birbirimizi azda olsa tanımaya çalısıyorduk.normal hayatta ise aramızda öpüşme dışında bişey olmadı.konusurken bana ben evlenirsek her türlü ilişki isterim dedi.nasıl yani dedim zaten evlenince karı koca olucaz sadece benimle olucaksın dedim.ilişkiyi o zaman yaşıycaz dedim.öyle değil arkadan ilişkide isterim dedi.ters ilişki yani vajina dısı o bölgedende isterim dedi.bende tepki verdim o dinimizce haram günah ve pis bişey orda ne oldugu belli tuvaletimizi yapıyoruz ordan çok iğrenç bence dedim.bana sen çok cahilsin.iki kişi anlasırsa günah olmaz zorla yapıldıgında günah olur ve bence çok normal bişey bana çekici geliyor dedi.sevgilimi çok seviyorum şu durumda benden böyle bişey istemiyor ancak evlendiğimizde istiycegini söyledi.6 yıl şimdi boşunamı ugrastım ben seviyorumda onsuz nasıl olur bilmiyorum hep onu istedim dua ettim bekledim sonrası böyle bir düşünce.sizce ben mi abartıyorum yoksa gerçekten onunda dediği gibi normal mi bu durum.