6 yıllık ilişkimi bitirdim ama bazen kafamdaki düşünceler susmuyor?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
31
Merhabalar. Ben 6 yıllık ilişkimi 2 hafta önce bitirdim. Ayrıntıları burada mevcut;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisanim-son-anda-iptal-oldu.1069735/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yillik-iliskimi-tamamen-bitirdim.10825

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/eski-sevgilim-pesimi-birakmiyor.1083637/

Yaptığı dengesiz tavırlar yüzünden bitirmiştim, zaten konuları okuyanlarınız biliyor. Bir süre peşimi bırakmadı ama daha sonra ben wp dan olumsuz konuşunca sürekli, o da artık yazmayı aramayı bıraktı,vazgeçti yani... komple bıraktı beni o da. Değişeceğini söyledi benim için, aynı hataları yapmayacağını, benim kıymetimi iyice anladığını, ayrıldığımız 2 haftanın ona 1 sene gibi geldiğini, ayrıldığımız süre zarfında iyice düşünüp özüne döndüğünü bu Özün bana olan sevgisi olduğunu, tek 1 şans daha vermemi böylece bana değiştiğini kanıtlayacağını ama gene aynısı olursa o zaman onu bırakabileceğimi söyledi, ses kayıtları attı falan ağlak bir sesle. Ağlamış gibiydi. kısacası çok uğraştı ama o ne derse desin dönmedim. Kararımdan asla ve asla pişman değilim. Ama merak ediyorum, böyle diyip de değişen erkek var mı gerçekten hatasından pişman olupta? Dediğim gibi kararımdan bütün bu ikna çabasına, uzun uzun mesaj ve ağlak ses kayıtlarına rağmen dönmediğim için pişman değilim ama merak ediyorum hiç hatasından pişman olup değişen erkek oluyor mu bu hayatta? Sanırım kararımın doğruluğunun tasdiklenmesine ihtiyacım var sizler tarafından... Yani tüm bu süreç göz önüne alındığında, ileride “keşke” demem değil mi?

Herkes bir değil. Ben desem ki değişmez belki de değişecekti. E desem ki değişmiştir geri dön, 2 gün sonra yine aynı olursanız ne olacak ? Görünene bakılırsa siz merak ediyorsunuz ve dönmek istiyorsunuz. E dönün de görün madem öyle. 6 yıl vermişsiniz zaten 1 ay daha verseniz ne olacak.. Kafanızda soru işareti kalmaz bari..

Yok dönmek istemiyorum. Daha önce de çok kırdı değiştim dedi ama değişmedi. Sadece gerçekten hatasından pişman olup düzelen olmuş mudur merak ettim ondan sormuştum.

Demezsin.
Hayatını mahvedecekmişsin az kalsın.
Değişiyor gibi olsa da aslına döner. Sen o aileyle yapamazdın.
Hem sana ‘kaç gel’ teklifini yapan adam ne seni düşünüyordur, ne de ailene saygısı vardır.

Aman taktığınıza değmez. Değişen vardır belki ama istisnalar kaideleri bozmaz. Önemli olan hiç bu duruma düşmemek ilişkiyi yıpratmamak. Çünkü erkek değişip duzelse bile kadın artık eski kadın olmuyor. O da değişiyor. Tahammülü azalıyor. Önceden takmadığı basit davranışlar bile gözüne batıyor. Adamdan intikam almaya başlıyor. Yani bir kere ip koparsa o ip düğümlense bile eskisi gibi olmuyor daha da göze batıyor. Düşünmeyin gitsin. Güzel bir tatile falan çıkın bence kafayı buna feci şekilde takmissiniz.

Teşekkür ederim. Az kalsın “acaba?” Diye düşünüp bir anlığına ikna oluyor gibiydim ama tekrar tekrar bunları düşünüp kendimi frenledim.

Çok haklısınız. Hiç bu duruma düşmememiz gerekiyordu, ama onun yüzünden bu hallere geldik... Pişman değilim ama kararımdan dediğim gibi.

Son düzenleme:
yani siz de 2 günde bir buraya “6 senelik ilişkimi x gün önce bitirdim. ayrıntılar burada mevcut;” yazıp eski linklerle konu açıp açıp duruyorsunuz.

kararınızı tasdiklemek içinmiş ama kararınız zaten milyonlarca kez tasdiklendi. kendinize azıcık zaman verin. uzun ilişkiyi atlatmanız için biraz sabırlı olmanız lazım. böyle olmaz ki

Of öyle oldu galiba. Zorlanıyorum da biraz. Alışınca geçecek ama sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…