6 yıllık ilişkimimizin sonu arkadaslık

danemmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
3
0
1
32
Daha 13 yasındaydım onu tanıdıgımda . bizim mahallede calısıyodu . her gün birbirimizi görüyoduk göz göze geliyoduk ama 3 yıl boyunca bulusmadık hiç sadece telefonla konusuyoduk . yıllar nasıl gecti anlamadım . suan 19 yasındayım ve hala daha konusuyoruz 1 ay önce de arkadas kalmaya karar verdik ne yapcamı bilimiyorum

Neden arkadaş kalmaya karar verdiniz? Sorun ne?

Daha 13 yasındaydım onu tanıdıgımda . bizim mahallede calısıyodu . her gün birbirimizi görüyoduk göz göze geliyoduk ama 3 yıl boyunca bulusmadık hiç sadece telefonla konusuyoduk . yıllar nasıl gecti anlamadım . suan 19 yasındayım ve hala daha konusuyoruz 1 ay önce de arkadas kalmaya karar verdik ne yapcamı bilimiyorum
siz sadece gözgözemi geldiniz ve telefonlamı konuştunuz. öyleyse ilişki yokmuş zaten ortada

Hay masallah okul denilen birşey var kuzum.
Bu yaslarda genelde gelecek garanti altına alinmaya çalışır.
SEVGİLER;)

Yillar nasil gecti anlamamissiniz ben anlatayim.

6 yillik iliski dediginiz bakisma ve telefon konusmalari boyunca cocugun sevgilileri oldu.

Yani siz hayal kurarken o gercek iliskiler yasadi.

Siz de omrunuzun en masum yaslarini iliski yasiyorsunuz sanarak gecirdiniz.

Ama ortada 6 yillik iliski olmadigi icin arkadasliga donusen bir sey de yok.

Yani o cocuk arkadasiniz bile degil sizin...

Siz onun gorustugu kizlardan birisiniz sadece...

Yillar nasil gecti anlamamissiniz ben anlatayim.

6 yillik iliski dediginiz bakisma ve telefon konusmalari boyunca cocugun sevgilileri oldu.

Yani siz hayal kurarken o gercek iliskiler yasadi.

Siz de omrunuzun en masum yaslarini iliski yasiyorsunuz sanarak gecirdiniz.

Ama ortada 6 yillik iliski olmadigi icin arkadasliga donusen bir sey de yok.

Yani o cocuk arkadasiniz bile degil sizin...

Siz onun gorustugu kizlardan birisiniz sadece...
Öyle degil iste

Ben bir ilişki göremedim ortada. Telefonla konuşarak gozgoze gelerek ilişki olmaz. 13 yaşında biz hala sokakta oyun oynardik kimseye aşk gözüyle bakmazdim ben de mi sorun vardı acaba

göz göze baktınız ama hiç konuşmadınız sonra arkadaş oldunuz ne ara sevgili oldunuz onu anlamadım

13 yasimi düşündüm simdi, orta okuldaydim, begendigim bir cocuk vardı(gerci tum okul kizlari beğeniyordu sanirim) ama sevgili olmak diye bir sey aklimdan gecmedi, ne yapacaktik ki zaten sevgili olsak oyuncaklarimizla mi oynayacaktik.
Neyse lisede de bikac teklif geldi cok sacma buluyordum dogrusu daha hukuken de cocukken ne iliskisi. Neyse üniversiteyi kazandım, o donem ise de girdim gelecek icin yollarim daha belirginlesince bu islere girdim.
Kaldi ki her bakisma ile konusma ile iliski olmuyor malesef, biraz sen kendini kandirmissin.

Hangi ilişki???
Diyelim ki ortada bir ilişki var, o kadar küçük yaşta başlayanından bir hayır gelmez zaten.
Henüz 19 yaşındasın, okulunu okumaya bak. Başkaları çıkar karşına muhakkak. Çok düşünme aşk meşk işlerini.

Aşk yaşadik diyebilcegin bir olay var mi ya da bi konuşma ya da başka bisey bir de neden arkadaş kalmaya karar verdiniz

Arkadaşlık her zaman en iyisidir, hele bu yaşta en isabetlisidir.
Gözlerin ilişkisi bittiyse gönüllerin arkadaşlığı devam etsin o halde! :KK19:

Sen 13 yaşındayken o kaç yaşındaydı ki sizin mahallede çalışıyordu? Mahallede ne iş yapılır ki?

Ey Turk gencligi titre ve kendine gel :) ben 13 yasindaykene apartman onunda bebeklerimize hala elbise dikiyorduk...erkeklerle de futbol oynuyorduk hey gidi B-)

Konunun sonunda ne yapacağımı bilmiyorum yazmışsın demek ki arkadaş kalmaya karar veren taraf oymuş,o nedenle seni istemeyen birini boşver ,daha yaşın küçük,aşık olursun,duygularını senin kıymetini bilmeyen insanlarla tüketme..

Back
X