6 yillik kiz arkadasimla aramizdaki sorun...

Buse035

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
58
11
88
Merhaba kizlar size bir sorunumdan bahs etmek istiyorum..

Benim cok yakin kiz arkadasim var universite yillarindan yakiniz bir birimize.İkimizde bir birimizi cok seviyoruz.Ama bazi sorunlar var.. Ben nisanlandikdan sonra ona eskisi gubi fazla zaman ayiramadim bulusamadim gezemedik yaziwamadik. Ve o her defasinda benden kalbinde kirkinlik yarandi..anlamadi beni. Belkide bir gun evlenince anlar ama anlamadi. Sonra evlendim yine ayni her seyden kusdu. Hamile kaldim. Annem soylediki hamile kaldigini doktora gidib emin olalim falan sonra soyle arkadaslarina oyle yapdim ama yine bana kustu ki neden gec soyledin. Sonra evliliyin ilk bawinda yeni evli oldugumdan cavucak eve misafir cagiramadik kiz arkadaslari yine kirildi . Qayin validem Kayin babam ailecek sofrada yemek yiyoduk beni aradi bi adres soruyodu. Rahat konusamadim nusayit olmadigimdan. Ona söyledim ki bu bu durumdan musayit deyildim yine kirildi hep kirildi bana. Ben kecen yil niwanlandim bu gelismeler 1 yil icerisinde oldu. Hep benim hayatimdaki guzel geliwmelerden dolayi ona ayirdigim zaman ilgi eskisi gibi olamama hallerindan o hep kirildi. Boylece uzaklawdik.bende ona kirginim. Neden anlamiyo destek olmuyo da hep kiriliyo.onun ablalari da evli onlara bakib gormuyomu da bana kiriliyo.anlamiyomu insanin hayati deyisince bazi seyler geri plana bazi seyler on plana geciyo.bendede tabiki aile hayati baslayinca arkadaşlık biraz geri plana gitti cunki zamanim olmuyo kizlar. Hemde hayati deyisiyo insanin ben nasil yine eskisi zamani ilgiyi ayira bilirimki.wimdi ona daha cok kirginim.ben hamile kaliyorum sen sevin anla neden hep kiriliyonki. Simdi o benim en ihtiyacim olan zamanda benim yanimda olmakdansa bana kirgin ve hic yazmiyo konusmuyoruz.kus deyiliz ama konusmuyoruz da eskisi gibi gerek olmayinca. En bi arkadasin dogum gununde gecen hafta bir araya geldik ama coc soguktu men ona kirgin neden anlamiyo diye o bana kirgin.en hassas donemimde yanimda olmali deyilmi(((hel kirildi musayit deyilim dedim kayinvalidemle kayinbabamla olunca anla yine kirgin((

Ben arkadaşınızı haklı buldum. Diğer vakitler "müsait değilim" demişsiniz hep. Ben hiç vaktinizin olmadığına inanmıyorum, nasıl ayıracak yarım saatiniz olmaz. İnsan isterse her türlü arar konuşur. Gerekirse ev işi yaparken kulaklıkla konuşur. Şimdi de "ihtiyacım var ilgilensin" diyorsunuz. Yok öyle dünya. B Buse035

Son düzenleme:
Kafamın klavyesi kaydı yemin ediyorum.
Şimdi anlamadım önce evlenip sonra hamile kalıp sonra mı nişanlandınız.
Ben bişe anlamadım.

Sadece sizi dinlediğimiz için sağlıklı yorum yapamayacağım ama “evlenince bazı şeyler geri atılıyor” tarzı bir cümlemizden arkadaşınızı gerçekten ihmal ettiğinizi düşündüm. Evliyim 2 çocuğum var ve deli gibi çalışıyorum ama arkadaşlarımı hiçbir zaman ihmal etmedim. Mutlaka bir yol buldum görüşmek için, en kötü akşam yatağa yatarken boş bir zaman buldum arayamasam da mesaj attım.

Bir de kayınvalıdem kayınpederimleydim bir yer soracaktı müsait değilim dedim dediniz. Orda müsait olamayacak bir şey göremedim. Konuşur sorusunu cevaplar kapatırdınız.

Eve hemen misafir almadık, hemen soylemedik, aradi rahat konusamadik vs hep bahane. Kiz daha neyine niye destek olsun ki.

Canim biz konusduk goruntulu whatsapda da hep konusduk. Ama eskisi gibi cok konusamadik.yine instagramda her yerde konusduk da bulusma da oldu ama eskisi gibi olmadi.eskiden daha çok olurdu. Ama simdi evlilikle alakali eskisi kadar olamadi .

Canim biz konusduk goruntulu whatsapda da hep konusduk. Ama eskisi gibi cok konusamadik.yine instagramda her yerde konusduk da bulusma da oldu ama eskisi gibi olmadi.eskiden daha çok olurdu. Ama simdi evlilikle alakali eskisi kadar olamadi .
Geri plana attığınızı kendiniz söylüyorsunuz ki okurken ben bile hissettim. Kız haklı, gerçekten haklı. Zamanında ihmal edip şimdi "benimle ilgilensin" diyemezsiniz.

Ayni şeyi bende yasadim. Bence arkadasinuz hakli. Benim de on yillik arkadasim hergun mutlaka yarim saat olsa görüşürdük. Evlendikten sonra bi kere bile bana zaman ayirmadi. Aslinda cok kirginim ama hic caktirmiyorum üzülmesin diye. Ama artık bende arayip sormuyorum. Ve anlamadigim o kadar zaman icinde bi kere dahi musait olamiyor musunuz. Açıkçası musait degilim sozu sacma gelio. Eminim gün-de bi mesaj dahi atsaniz mutlu olurdu. Isim var gibu bahanelerin arkasina siginmak samimi gelmio bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…