6 yumurta iyi mi

rosmari335

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
499
472
23
Selamlar değerli kadınlar. Amh değerim 0,32. Doktor ultrasonla baktığında 6 tane yumurta gördü ama detay vermedi. Bu yumurtalar iğnelerden sonra daha da artacak mı acaba? 6 yumurta kötü bir değer mi, doktor buna dair bir şey söylemedi. İğneler bittiğinde ben bu sayıyı takviyelerle vs daha da artırabilir miyim? Ya da kaliteyi arttırmak için önerebilecekleriniz var mı? Çok soru sordum 😊 çok heyecan çok ümit. İsteyen herkes yavrusuna en yakın zamanda kavuşsun 🙏

Selamlar değerli kadınlar. Amh değerim 0,32. Doktor ultrasonla baktığında 6 tane yumurta gördü ama detay vermedi. Bu yumurtalar iğnelerden sonra daha da artacak mı acaba? 6 yumurta kötü bir değer mi, doktor buna dair bir şey söylemedi. İğneler bittiğinde ben bu sayıyı takviyelerle vs daha da artırabilir miyim? Ya da kaliteyi arttırmak için önerebilecekleriniz var mı? Çok soru sordum 😊 çok heyecan çok ümit. İsteyen herkes yavrusuna en yakın zamanda kavuşsun 🙏
Amh değerinize göre 6 yumurta kötü bir değer değil. İğne kullanırsanız daha da artar evet ama size yüksek doz verilmez diye düşünüyorum. Doktorum Amh düşük olan kişilerde yüksek doz İğne sadece sayıyı arttırır yumurta kalitesini düşürür demişti. Vitaminden ziyade sabah kahvaltılarında avokado yemenizi tavsiye ederim.

Burada bir iki kez daha görmüştüm ama bağlantı kuramamıştım. Deneyeceğim mutlaka 🙏 kalitesi ile ilgili yorum yapmadı iğnelerden sonra fikir alacağım.

Back
X