60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selaaaaam KK'nın tatlı mı tatlı hanımlarııı a.s.
ben de geldim işte burdayımm, diyet takibimi sizinle paylaşmak beni çoook ama çok mutlu edicekk hihoyyyt
yalnız şu kilo cetvelini nasıl yapıyos :utangac:

Bende bugün çok içtim suyu hep unutuyordum su içmeyi. Hayat suyun sayfasından su hatırlatı indirdim her yarım saatte hatırlatıyor su iç diye benim gibi su içmeyi unutan arkadaşlara yardımcı olur belki :içelim:

bende indirdim hatirlatmayi yarim saate bir su icirio zaten sabahtanberi ananas yedim sonuc malum :roflol:

valla 2-3 gündür su tüketimi had safhada. yemek aralarında da su içiyorum
ılık suyu midem kaldırıyor ama yarın limonla tatlandırıp zayıflatıcı etki oluşturacağım

canım çikolata yemek istiyor cokacimcoook

canım etinin sticks çukulatasını yiyebilirsin . . .
her biri 55 cal.
1 tanesi kesiyo . . .
:ecrin_bebek:

kizlar sizi korkutmak istemem ama ilgimi cekti bi yerde okurken paylasmak istedim
ınsanlar sağlıklı yaşamaları için gerekli olan suyu yiyecek ve içeceklerle alırlar.

AZ SU ıÇMEK ZARARLI
Çok terlemek, yeteri kadar su içmemek, idrar ve dışkılama veya kusma yoluyla fazla su kaybetmek… ‘dehidratasyon' denilen tabloya yol açar. Vücudun bu şekilde susuz kalması baş ağrısı, hâlsizlik, yorgunluk, ruhsal ve sinirsel bozukluklar, idrar azalması ve koyulaşmasından hallüsinasyon ve komaya kadar giden belirtilere sebep olur.
Fazla miktarda protein ve lifli gıdalarla beslenenler, çocuklar, kusma veya ishali olanlar, fiziksel aktiviteleri fazla olanlar daha fazla suya ihtiyaç duyarlar.

SUYUN FAZLASI DA ıYı DEĞıL
Her şeyin olduğu gibi suyun da fazlası zararlıdır. Bilinçsizce vücudun ihtiyacının üzerinde, aşırı miktarda su içilmesi tıpta ‘hiponatremi' halk arasında ise ‘su zehirlenmesi' olarak bilinen bir duruma yol açar. Aşırı su içilmesi sonucu kanda sodyum düzeyi ileri derecede azalır ve baş ağrısı, görme bulanıklığı, kramplardan… beyin ödemi, koma ve sonuçta ölüme kadar giden olaylar gelişir.
karnima kramp giriyor diyenlere duyrulur
lütfen kizlar herseyin fazlasi zarar beyin ödemi dio ya :1shok:
Allah korusun
bence vücudumuzun limitini asmamali
bi taraftan düsünürseniz böbreklerimiz hassas organlar.

Kızlar ben mesaiye kaldım valla ufff sinirden çatlıycam şimdi
Kızımı çok özledim ve açım yiycek bişeyimde yok bugün 8 de çıkıcam napcam ben ya senağlama

Ben bu gün

sabah:
3-4 yuvarlak dilim sucuk (kendi yağıyla)
domates,salatalık
yarım kibrit kutusu kadar peynir
iki fincan şekersiz çay
bir dilim uno ligt ekmek

öğlen:
4 tane ligt bisküvi
1 bardak yağsız süt

akşam:
üç dilim börek
domates-salatalık
iki fincan şekersiz çay

(off akşamı abartım börekle biliyorum ama çokkk acıkmıştım)

kizlar sizi korkutmak istemem ama ilgimi cekti bi yerde okurken paylasmak istedim
İnsanlar sağlıklı yaşamaları için gerekli olan suyu yiyecek ve içeceklerle alırlar.

AZ SU İÇMEK ZARARLI
Çok terlemek, yeteri kadar su içmemek, idrar ve dışkılama veya kusma yoluyla fazla su kaybetmek… ‘dehidratasyon' denilen tabloya yol açar. Vücudun bu şekilde susuz kalması baş ağrısı, hâlsizlik, yorgunluk, ruhsal ve sinirsel bozukluklar, idrar azalması ve koyulaşmasından hallüsinasyon ve komaya kadar giden belirtilere sebep olur.
Fazla miktarda protein ve lifli gıdalarla beslenenler, çocuklar, kusma veya ishali olanlar, fiziksel aktiviteleri fazla olanlar daha fazla suya ihtiyaç duyarlar.

SUYUN FAZLASI DA İYİ DEĞİL
Her şeyin olduğu gibi suyun da fazlası zararlıdır. Bilinçsizce vücudun ihtiyacının üzerinde, aşırı miktarda su içilmesi tıpta ‘hiponatremi' halk arasında ise ‘su zehirlenmesi' olarak bilinen bir duruma yol açar. Aşırı su içilmesi sonucu kanda sodyum düzeyi ileri derecede azalır ve baş ağrısı, görme bulanıklığı, kramplardan… beyin ödemi, koma ve sonuçta ölüme kadar giden olaylar gelişir.
karnima kramp giriyor diyenlere duyrulur
lütfen kizlar herseyin fazlasi zarar beyin ödemi dio ya :1shok:
Allah korusun
bence vücudumuzun limitini asmamali
bi taraftan düsünürseniz böbreklerimiz hassas organlar.

Arkadaşlar ben de suyu biraz fazla içince aşırı baş ağrısı yapıyor.Bu arada normal tansiyonum düşüktür benim hep.Bu yüzden mi acaba.Benimle aynı şikayeti yaşayan var mı acaba aramızda merak ettim...fisfisfis

aaybis,sabun ,moonserose,derinn,sportie .............
canlarım sizler neler yaptınız durumlar nasıl
gördüğüm kadarıyla sizlerde pek uğramıyosunuz
inşallah hepiniz iyisinizdir a.s.a.s.

bizler iyiyiz de canım seni özledik...gerçekten çok alışmıştık sana...zayıfladığına üzülecem nerdeyse...şaka şaka hep zayıf ol ,sağlıklı ol ama aramızda ol...kaydirigubbakcemile3

yonca54 tariflerin için teşekkürler canım...güzel fotoğrafları da tariflere eşlik edince pek bir hoş oluyor...kaydirigubbakcemile3ananas diyetine başlamışsın canım ama hiç içime sinmedi...kilo vermek için acele ediyorsun haklsın da ama hızlı sağlıksız verilen kilolar 2 katı olarak geri dönüyor biliyorsun...

bir tarifte benden...anneciğim bu akşam bana fırında kızartma yapmış...en son ne zaman kızartma yedim hatırlamıyorum...yağda kızartmadan çok daha hafif ve lezzetliydi...tadı damağımızda kaldı...patates,patlıcan ve kabakları küçük küpler halinde doğramış...biber koymamış ama biber de olabilir......kekik,karabiber tuz ve sarımsak katmış az yağ ile tüm malzemeleri harmanlamış...fırın tepsisine yağlı kağıt serip malzemeleri yaymış..175 dere fırında pişirmiş...sonu malum...yerimseniben üzerine yoğurt kattık yerken ama isterseniz içine sarımsak katmayıp sarımsaklı yoğurt ile de servis edebilirsiniz...benim gibi yağda kızartmayı hayatından çıkaranlara mutlaka denemelerini öneririm...

yonca54 tariflerin için teşekkürler canım...güzel fotoğrafları da tariflere eşlik edince pek bir hoş oluyor...kaydirigubbakcemile3ananas diyetine başlamışsın canım ama hiç içime sinmedi...kilo vermek için acele ediyorsun haklsın da ama hızlı sağlıksız verilen kilolar 2 katı olarak geri dönüyor biliyorsun...

bir tarifte benden...anneciğim bu akşam bana fırında kızartma yapmış...en son ne zaman kızartma yedim hatırlamıyorum...yağda kızartmadan çok daha hafif ve lezzetliydi...tadı damağımızda kaldı...patates,patlıcan ve kabakları küçük küpler halinde doğramış...biber koymamış ama biber de olabilir......kekik,karabiber tuz ve sarımsak katmış az yağ ile tüm malzemeleri harmanlamış...fırın tepsisine yağlı kağıt serip malzemeleri yaymış..175 dere fırında pişirmiş...sonu malum...yerimseniben üzerine yoğurt kattık yerken ama isterseniz içine sarımsak katmayıp sarımsaklı yoğurt ile de servis edebilirsiniz...benim gibi yağda kızartmayı hayatından çıkaranlara mutlaka denemelerini öneririm...

canim ben normaldede kiartma kolay kolay yemem kilolarimi iyi kontrol ederdim hep iste ne olduysa :CüvCüv: hamilelikte oldu bunuda burda bitirecem insallAh himmm ananas diyetime gelince iki ögün ananas yedim aksam atak yapacagimi anladim o yüzden mantar soteledim salatayla yedim galibada iyi ettim belki iki ögün ananas aksam normal diet menümü yerim bakalim olucakmi :sm_confused:

canim ben normaldede kiartma kolay kolay yemem kilolarimi iyi kontrol ederdim hep iste ne olduysa :CüvCüv: hamilelikte oldu bunuda burda bitirecem insallAh himmm ananas diyetime gelince iki ögün ananas yedim aksam atak yapacagimi anladim o yüzden mantar soteledim salatayla yedim galibada iyi ettim belki iki ögün ananas aksam normal diet menümü yerim bakalim olucakmi :sm_confused:

çok iyi etmişsin mantar sote yemekle de..ayrıca çokta iştah açıcı görünüyordu...ellerine sağlık...

merhaba kızlar sizden bilgi almak istiyorum yağsız süzme peynirini nerede bulabilirim yada markası nedir lütfen bilen varsa yardım etsin teşekkürler.

Back
X