• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 lı kilolara elveda diyebilecek miyim:(

renklipatik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
25
1
6
Zonguldak
bir gün erkek arkadaşım bana dedi ki. 'o kadar da kilolu değilsin yaaaa.' o gün içimden birşey koptu gitti , tabiki kavga ettim.O KADAR ne demek dedim ona,O KADAR demekle ne demek istedin!
bir şekilde barıştık gerçi ama sanırım o haklı.ben şişman ve çirkin bir kızım.sadece bir kez 58 kiloyu gördüm.boyum 1.59 kilom da 65.
yemek yemeyi seviyorum,hatta yemeyi zevk için icra eden tayfadanım.ama şimdi spor ve ekmeksiz bir hayata adım atacağım.bugün yediğim kırmızı biber kızartmasına da bir süreliğine elveda diyeceğim dostlar.yardımlarınızı bekliyorum.her türlü eleştriye ve tavsiyeye açığım... Rabbim yardımcımız olsun

evet dostlar bim den pilates topu almıştım.odamda yuvarlanıp duruyor ancak ne yazıkki ben üstünde değilim :( genelde film izlerken falan ayaklarımı uzatıyorum o görevi görüyor topum. sauna eşofmanım da var ama onunla da babam giyip yürüyüş yaptı ter falan derken iyice soğudum.zaten onu giymeyi sevmiyorum yalnızca su kaybı gibi geliyor bana haksız mıyım yoksa saçmalıyor muyum şu an.bilgisi olan var mı

bu nedenle de dıyet tat ı bıraktım normal sekerıme dondum,kahvaltıda da sucuklu yumurta,ıkı dılım ekmek ve peynır yedım. Bunlar sıze fazla gelebılır ama aslında benım ıcın az ve ben acım yanı hıc de dalga gecılcek bırsey yok tamam mıııııı :((

merhaba canım
başkaları için bişey yapma kendi sağlıgını düşünerek sağlıklı kalmayı iste lütfen

akşam yemeğim çok iyi geçti ızgara balık ve marul salatası yedim ama üstüne babamın getirdiği o lokumlara karşı koyamadm.gerçi özel günlerime az kaldı şekek depolamam lazım diyerek bu bahsi burada kapatıyorum günlükcüm
not: bidaha yapmicam sööz :(

Son düzenleme:
Bende senin gibiyim ya 55tim biraz veriyim dedim baya aldım şuan 61 flnım ve çok kötüyüm :50: hedefim 50 bi diyet listem bile var ama şu boğazıma hakim olamıyorum arada kaçıyo hatta her gün oluyo bu kaçamaklar :1:

Bende senin gibiyim ya 55tim biraz veriyim dedim baya aldım şuan 61 flnım ve çok kötüyüm :50: hedefim 50 bi diyet listem bile var ama şu boğazıma hakim olamıyorum arada kaçıyo hatta her gün oluyo bu kaçamaklar :1:

birbirimizi tanımadan kilo konusunda kaderdaş olmuşuz canım :) ben birz önce bir video buldum seninle de paylaşayım kaçamak günlerimizde bunu yaparsak sorun kalmaz direk yağ yakmaya yönelik bir çalışmaymış. Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 31.01.2013 - YouTube :) benim pilates çemberim ve lastiğim yok onların yerine tayt ve yastık kullandm umarım işe yaramıştır lokumlar tarih olmuştur :)

birbirimizi tanımadan kilo konusunda kaderdaş olmuşuz canım :) ben birz önce bir video buldum seninle de paylaşayım kaçamak günlerimizde bunu yaparsak sorun kalmaz direk yağ yakmaya yönelik bir çalışmaymış. Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 31.01.2013 - YouTube :) benim pilates çemberim ve lastiğim yok onların yerine tayt ve yastık kullandm umarım işe yaramıştır lokumlar tarih olmuştur :)

öyle olmuş canım ya ama çok fena hırs yaptım bugün diyet listeme uycam yani arada işte kaçamak fln olursa da bu videoyla hallederim umarım :1: bende pilates çemberi ve lastik var ama senin bu yaratıcı fikirlerin de işe yaramıştır eminim daha önce pilates yapıyodum arada onların büyük bi rolü olmuyo zaten m.etme :D

merhabalar
bende 3-4 kilo vermek istiyorum
evlenmeden önce epey uzun bir diyet sürecim oldu oldukça başarılı oldum
55 kiloya kadar düştüm
evlilik arifesinde zayıfladım ve 53ü gördüm
şu an 57 kilo oldum tekrardan:27:
eşim inanılmaz kilo takıntısı olan bir insan
o yüzden bende hem bi kaç kiloyu vermek hem de ipin ucunu kaçırmamak sürekli avucumun içinde sıkı sıkı tutmak istiyorum
isterseniz bende topiğinizin daimi üyesi olabilirim:17:

öyle olmuş canım ya ama çok fena hırs yaptım bugün diyet listeme uycam yani arada işte kaçamak fln olursa da bu videoyla hallederim umarım :1: bende pilates çemberi ve lastik var ama senin bu yaratıcı fikirlerin de işe yaramıştır eminim daha önce pilates yapıyodum arada onların büyük bi rolü olmuyo zaten m.etme :D
aman aman iyi boşa gitmesin o terlemelerim de :) saolasın canım bu bilginle mutlu oldum :) ben de kararlıyım diyet listem yok ama ne varsa yağsız olsun az olsun temalı diyetimin ikinci günündeyim :) incir çok kalorili midir sence canım çekiyo yesem mi :)

sabah annem patets kızartıp domateslemek gibi bir kahvaltı istediğini belirtti.ben diyetteyken hep kızartma yer zaten dolayısıyla azıcık atıştık ben zayıfmışım aslında annem öyle dedi.anne kalbi pamuk işte yerim ben onu :)
hoşuma gittti bu sözleri :) ona patatesini kızarttım kendime de bir kaşık yağda patatesi kavurdum zavallılar tavaya yapışarak piştiler ama olsun elzzetliydi gayet de :) ara öğünüm incir ve üzüm ki bunlar azıcık valla :) akşam yemeğim de bir adet imam bayıldı ve salata . yalnız dostlar böyle diyet olmaz demeyin evde ne varsa onu yiuorum tavuk gögsü ızgarası gibi bir ayrıcalığım yok :( olsun yine de mutluyum az yedim günlük kalorim şu an 2000 olmamıştır diye umuyorum

merhabalar
bende 3-4 kilo vermek istiyorum
evlenmeden önce epey uzun bir diyet sürecim oldu oldukça başarılı oldum
55 kiloya kadar düştüm
evlilik arifesinde zayıfladım ve 53ü gördüm
şu an 57 kilo oldum tekrardan:27:
eşim inanılmaz kilo takıntısı olan bir insan
o yüzden bende hem bi kaç kiloyu vermek hem de ipin ucunu kaçırmamak sürekli avucumun içinde sıkı sıkı tutmak istiyorum
isterseniz bende topiğinizin daimi üyesi olabilirim:17:

gayet zayıfsın sen canım maşallah :) ama tabiki diyet kardeşliği yapalım <3 inşallah amacımızda başarılı oluruz :)

aman aman iyi boşa gitmesin o terlemelerim de :) saolasın canım bu bilginle mutlu oldum :) ben de kararlıyım diyet listem yok ama ne varsa yağsız olsun az olsun temalı diyetimin ikinci günündeyim :) incir çok kalorili midir sence canım çekiyo yesem mi :)

fazla değildir ya ama tabi ölçülü yemek şart fazla almamışsındır eminim :) of ya vericez vericez bu sefer inanıyorum ben :D

fazla değildir ya ama tabi ölçülü yemek şart fazla almamışsındır eminim :) of ya vericez vericez bu sefer inanıyorum ben :D

inşallah canım çok kararlıyız :) ben pilates yapıcaktm şimdi ama midem ayağa kalkınca geriliyo ağrıdan ve vallahi açım :( yapamiycam bu gecelık pilatesimi biraz yıkıldım şimdi.bir de yarn misafirliğe gidicez kahvaltıya kaçırırsam psikolojik destek gerekicek baa :( sen de iki galetayla mı kahvaltı yapıyorsun canım ben ekmeği kestim yalnızca az yağlı herşeyle gayet güzel doyuyorum yanlış yolda mıyım

ama yine de ipin ucunu bırakmamak lazım :)
kabul edildiğime sevindim bende artık burada kendimi kontrol altında tutarım :)
sanırım benim sevgilim de senin eşin gibi kiloya takıntılı ama bana söyleyemiyo korkusundan.mutsuz mu ediyorum onu anlamadım ki yani evli olmadığımız benim üstümde o kadar hakkı da yok zaten bunu diyebileceği durumu da ben yaratmadm ama yine de üzülüyorum. 50li kilolarda kahvaltıda galeta mı yemek gerekiyo canım :(

sanırım benim sevgilim de senin eşin gibi kiloya takıntılı ama bana söyleyemiyo korkusundan.mutsuz mu ediyorum onu anlamadım ki yani evli olmadığımız benim üstümde o kadar hakkı da yok zaten bunu diyebileceği durumu da ben yaratmadm ama yine de üzülüyorum. 50li kilolarda kahvaltıda galeta mı yemek gerekiyo canım :(

ben hemen bi kaç kilo aldım senin simitlerin çıktı diyor bir şey yiyecek oluyorum ye ye simitlerin fırladı diyor hemen ki abartıyor yani
kendi bir göbek yaptı kendinden 1 metre evvel gidiyor ama onu görmüyor :1: her erkek bir olmuyor benimkisi biraz zor bir erkek
kolay kolay beğenmez :27:
eee haliyle de benim moralim bozuluyor takıyorum kafama

inşallah canım çok kararlıyız :) ben pilates yapıcaktm şimdi ama midem ayağa kalkınca geriliyo ağrıdan ve vallahi açım :( yapamiycam bu gecelık pilatesimi biraz yıkıldım şimdi.bir de yarn misafirliğe gidicez kahvaltıya kaçırırsam psikolojik destek gerekicek baa :( sen de iki galetayla mı kahvaltı yapıyorsun canım ben ekmeği kestim yalnızca az yağlı herşeyle gayet güzel doyuyorum yanlış yolda mıyım

canım benim diyetim biraz farklı ama hem doyurucu hem de kilo verdiriyo işte gram gram vermeye başladım şuan 59um 1 ayın sonunda bi 55i fln görürüm inşallah :21: istersen sana da veriyim :D

Back
X