O OVERnight Guru Kayıtlı Üye 14 Nisan 2008 585 5 318 28 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi OVERnight #1 Önceliklee 63.Oscar ödül töreni dendiğinde, aklıma gelecek sahne işte aşağıda :) Sadece renklerle pişti olunmuyor maalesef:) Oscar boyunca kaçtane tek omuzlu askı saydım inanın bilmiyorum... Sunucular, adaylar, konuklar, of of of! geriye kalan tüm stiller ve yorumlarımı sıcağı sıcağına blogumda bulabilirsinizz... Overnight Fashion: 63.Oscar / Red Carpet Styles
Önceliklee 63.Oscar ödül töreni dendiğinde, aklıma gelecek sahne işte aşağıda :) Sadece renklerle pişti olunmuyor maalesef:) Oscar boyunca kaçtane tek omuzlu askı saydım inanın bilmiyorum... Sunucular, adaylar, konuklar, of of of! geriye kalan tüm stiller ve yorumlarımı sıcağı sıcağına blogumda bulabilirsinizz... Overnight Fashion: 63.Oscar / Red Carpet Styles
E e.a Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2009 306 0 0 Diğer 28 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi OVERnight #2 en güzeli siyah uzun kollu olan. ay bloguna baktımda o camila alves in dekoltesi ne iğrenç durmuş. meme yok kadında ne biçim dekolte giymiş demedilermi ona git silikon taktır öyle giy
en güzeli siyah uzun kollu olan. ay bloguna baktımda o camila alves in dekoltesi ne iğrenç durmuş. meme yok kadında ne biçim dekolte giymiş demedilermi ona git silikon taktır öyle giy
Egerian Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2010 2.614 7 116 28 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi OVERnight #3 benim şuanda canlı olarak izlediğim oscar töreni ne ki:26: hiç anlamıyorum şu oscar törenlerini
recel888 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2011 31 0 36 Ankara 5 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi OVERnight #4 en şıkları Gwyneth Paltrow (avatarındanda anlaşılacağı üzere hayranıyım ) ile Cate Blanchett.. mila kulis'de iyiydi.
en şıkları Gwyneth Paltrow (avatarındanda anlaşılacağı üzere hayranıyım ) ile Cate Blanchett.. mila kulis'de iyiydi.
moncoeur Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 28 0 36 Fransa 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi OVERnight #5 hic birini begenmedim cok siradanlar
K kirmizikiraz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2011 102 0 0 İstanbul 20 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi OVERnight #6 payşaiım için saol