• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...

benimki de biz sevgiliyken birakti, sonra beraber keyif sigarasi vs icerdik. ama nasil yalvarirdi, hic usenmez sigara almaya gitmeye falan. hamilelikte sigara kokusundan tiksindim.. hala tiksiniyorum. ne zaman arkadaslariyla bulussa iciyordu. bir de dislerini fircaliyor, sakiz falan yiyor bende tazi gibi burun var, cigerinden gelen nefesten anlarim, bir nefes bile cekse parmaklarina yapisan kokudan.

iste oyle boyle cok onemsemedim ama herseferinde ictin mi diyorum ben sormadan soylemiyor, bir daha icme diyorum.

bir gun yine icmis artik patladim. ama rol degil dokunma bana dedim. resmen tiksindigimi belirttim. saatlerce ozur diledi yine de opmesine dokunmasina musaade etmedim cunku hakikaten yilan dokunuyo gibi hissediyordum. gitti banyo yapti geldi. yeminederim seni bu kadar uzdugunu bilmiyordum dedi.

bana hic onem vermiyorsun, tekrar bagimli olacaksin. ben sigara icen biriyle evlenmedim. sigara icen koca istemiyorum dedim. soz verdi, o gunden beri icmedi. ama yine icecek biliyorum. arkadaslari yaninda icerken teklif edecekler bu da hayir demeyecek. en azindan ciddiyetimi gordu. bir daha icerse odaya da sokmam.

Güzel arkadaşım, adam benim gözümün içine baktı yalan söyledi. isterse bir tane içsin isterse bin tane içsin artık.

(Eşimden ne düğün istedim, ne mal mülk. sadece sigarayı bırak dedim ya. sadece bu. onu da yapmadı.)

Bence bu kadar baskıcı olmayın, sizi üzmek istemediğinden gizlemiş, keşke her insanın böyle yalanları olsa..

Siz de benim sevdiğim birlikte olduğum adam gibisiniz: söylemeden yaparsan bişey ve sonradan söylersen 'yalancı' ve 'güven vermeyen biri' oluyorsun. Yazık, büyütmeyin. Dinde zorlama baskı olmaz demişler, siz onca yıldır neyin baskısındasınız.? Görüyorsunuz adamın ne yaptığını, abartmayın lütfen.

okurken güldüm sanki ben yazdım ya bu kadar olur.bende eşime bu yüzden kızarım.bana kaç defa söz verdi yine canı sıkılınca içiyor.hatta 1 paketi sobaya attırdım ona.sen atacaksın dedim,etme gitme kulun köööpeeeeiinn olayım dedi yok at dedim.at.ama yine içti.ben alışmasından korkuyorum.ama anladımki bu bizim baskımızla olacak bişiy değil.ve öyle bişeyki bak diyorum ne zaman içtiysen rabbim bir şekilde bana bunu gösterdi.yapma dedim gene olmuyo gene olmuyo.pes ettim.

Son düzenleme:
Bence bu kadar baskıcı olmayın, sizi üzmek istemediğinden gizlemiş, keşke her insanın böyle yalanları olsa..

Siz de benim sevdiğim birlikte olduğum adam gibisiniz: söylemeden yaparsan bişey ve sonradan söylersen 'yalancı' ve 'güven vermeyen biri' oluyorsun. Yazık, büyütmeyin. Dinde zorlama baskı olmaz demişler, siz onca yıldır neyin baskısındasınız.? Görüyorsunuz adamın ne yaptığını, abartmayın lütfen.

İnsanlar evlilikte eşlerini yaptıklarından ve yapacaklarından haberdar etmezler mi?
Özellikle evin ihtiyacını karşılamak için kredi kartlarından nakit avans çektiğimiz şu günlerimizde paket paket sigara alma kararı verdiklerinde?

Eşimin yaptığını aklım mantığım almıyor.
O da sürekli ben naptığımı biliyor muyum çok zor dönem geçiriyorum havasında.

Neymiş işi yokmuş, askere gidecekmiş.
Bunun stresini sadece o yaşamıyor. ama nedense hep onun saçmalama hakkı var.
Bana bunalımdan içtim demeye getiriyor.

İşin yoksa bundan ben de etkileniyorum,
Askere gideceksen 15 ay yalnız kalan da ben olacağım.. vs vs.

Güzel arkadaşım, adam benim gözümün içine baktı yalan söyledi. isterse bir tane içsin isterse bin tane içsin artık.

(Eşimden ne düğün istedim, ne mal mülk. sadece sigarayı bırak dedim ya. sadece bu. onu da yapmadı.)

arkadaşm bi yanndan cok haklısın ama eşin korkmuş aranız bozulmasın diye içmiyorum demiş, bence arada içiyorum deseydi belki de kıyameti koparırdın :))) şahsen ben olsam öyle yapardım:) ne kadar desekte dogruyu soyle kızmicam diye, yinede tutamıyoruz kendimizi

Hani annemiz ders çalış ders çalış derdi, baskıya dayanamaz da çalışıyormuş gibi yapardık.
O evde yokken bütün gün televizyon izlerdik de geldiğinde uyduruverirdik çalıştım diye.

Benzemiyor mu sizce de?

Sigaradan ben de hoşlanmam, içilsin hiç istemem.
Ama bu baskıyla bırakılacak bir şey değil, her gün konusu açıldıysa bunalmış ve hoş olmasa da yalana başvurmuş, belki evinin huzurunu öyle korumak istemiş.

Eşinize kızarken özeleştiri yapmayı unutmayın.

bence mahkemeye gitmelisiniz:1: hakim size ceza verir boş şeylerle ugraşmaktan:ssz:

şaka bir yana bende içiyorum ve sevgılımde yenı tanıdıgımda bırakmıştı başlama başlama dedim tek tük içmeye başlamıştı yok başlamam dedi önünden paketı çektıkçe cazip geldi ve içti şuan tıryaki

siz içmeyın dedikçe dahada çok içicektır

bırakanda nasıl bırakır biliyormusunuz ? kendı iradesiyle tamamen kendi istemeli .....yakaladım derken ...adam sen üzülme kızma diye demiştir ..tatsızlık çıksın istememiştir .........bende bu sigaraya yasak koyanları anlamıyorum ...sen yasak koydukça dahada içiyor o kişi bırakın içsin evın içinde içmesinde balkonda içsin mutfakta dışarda içsin zararı kendıne takılmayın bu kadar

benım bir arkdaşım var aynı sizin gibi okuyunca o geldi aklıma ama o erkek .) şimdi eşinin buna bınbir yalanını yakaladı adam birgün ve ennnnn çoka neye takıldı biliyormusun karısının sigarayı bıraktıgını biliyormuş 8 yıldır megersem karısı gizli içiyormuş

benı dedi hiç bir yalanı yıkmamadı sigara içmesi çok dokundu dedi ......acayip antipatisi var sigaraya karşı ...şimdi demişki madem

içiyoun saklı gizli içme yanımda iç demişte .....derdinie ben çekıyorum :)zararı kendıne takılmayın

Back
X