Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalaaaarrrrrr :) uzuun çok uzun zamandır forumu takip ediyorm :) hatta zaman zaman özenip diyetlere başlıyorum ama maalesef cok uzun süreli olmuyolar sabah başlayıp akşam bozanlardanım ben de :)
Her neyseeee...
Gelelim bugüne kendi kendime bi karar aldım ve 3 ay sona kuzenimin düğünü var düğünde 50 kilo olmalıydım ama bunun için önce ciddi bir kararlılık gerekiyordu... Napsam Napsam derken erkek arkadaşımı da diyetime alet etmeye karar verdim beni kontrol ederse daha güzel kilo verip bozmazdım dışarı cıktığımzda ikimizde diyet yapıyo olcağmız için de fastfood yiemiycektik :) hem o kilo verip ben veremem de rezil olurum düşüncesiyle cilokatalara tatlılara elimi bile süremem şimdi ikimiz birlikte başıyoruz bu maratona ben burdan öğrendiklerimi onnla da paylaşıcam birlikte cok güzel kilolar vericez inşallah :)
Benim; YAŞ: 22
BOY:1.62
KİLO:6421.03.2012
Erkek Arkadaşımın; YAŞ:22
BOY:1.80
KİLO:9521.03.2012
Hem biz aynı okuldayız öğle yemeklerinde filan da gözümz birbirimizin üzerinde olcak bak bu da avantajjj :)
Kızlar bizi bu maratonda yalnız bırakmayın fikirlerinize ve desteğinize ihtiyacım var =)
Öpüyorum sizi
Selam ccrescentt ikinize de başarılar. keşke aşkım da benim yanımda olsaydı ben de onunla birlikte yapardım ben de 1.63 boyunda ve 62 kiloyum. ben 69-60kilo arasında birlikte zayıflıyor forumuna takılıyorum. ben daha 2. haftama girdim rejimde. Ama sana önerebildiğim birşey var: defter tut. bu çok işe yarıyor. ne yediğini ne kadar yediğini hangi spor ne kadar yaptığını falan yaz. hatta ben rejimle ilgili herşeyi yazıyorum: hangi spor ne kadar kalori yakar, hangi gıda kaç kalori, günlük spor planım, hedeflerim, düşüncelerim, yediklerim (bunu her zaman yazmıyorum, ama her gün yapsam daha faydalı olur sanırım), hangi gıdalar faydalı vesaire vesaire....ben her gün 30 dakika koşuyorum, ben koşmaktan nefret ederdim ama artık alıştım. sonra hergün 30dakika da yağ yakıcı hareket yada karın-popo-bacak hareketleri uyguluyorum. yasaklı listem var, onu daha sıkı denetlemem lazım ( her yasaklı yiyecekten yediğimde 50 kuruş 1 lira para cezası olabilir aslında:44:). Yasaklı yiyeceklerim tabii ki: hamur işleri, gazlı içecekleri tatlılar. saat akşam 6dan sonra birşey yemiyorum. Yoğurdu öğünlerde tüketiyorum, bazen hatta akşam yemeği yerine bir küçük yoğurt yiyorum. ben aşkım geçen 2 sene önce her sabah yarım saat koşarak ve biraz yediklerine dikkat ederek 8 kilo vermişti. Geçen sene de işe bisikletle giderek forma girdi. kışın yine şişti, havaların ısınması ile o da yine bisiklete binip aldığı kiloları vermeyi planlıyor. benim uyguladıklarım bunlar. öpüyorum seni
Selam ccrescentt ikinize de başarılar. keşke aşkım da benim yanımda olsaydı ben de onunla birlikte yapardım ben de 1.63 boyunda ve 62 kiloyum. ben 69-60kilo arasında birlikte zayıflıyor forumuna takılıyorum. ben daha 2. haftama girdim rejimde. Ama sana önerebildiğim birşey var: defter tut. bu çok işe yarıyor. ne yediğini ne kadar yediğini hangi spor ne kadar yaptığını falan yaz. hatta ben rejimle ilgili herşeyi yazıyorum: hangi spor ne kadar kalori yakar, hangi gıda kaç kalori, günlük spor planım, hedeflerim, düşüncelerim, yediklerim (bunu her zaman yazmıyorum, ama her gün yapsam daha faydalı olur sanırım), hangi gıdalar faydalı vesaire vesaire....ben her gün 30 dakika koşuyorum, ben koşmaktan nefret ederdim ama artık alıştım. sonra hergün 30dakika da yağ yakıcı hareket yada karın-popo-bacak hareketleri uyguluyorum. yasaklı listem var, onu daha sıkı denetlemem lazım ( her yasaklı yiyecekten yediğimde 50 kuruş 1 lira para cezası olabilir aslında:44:). Yasaklı yiyeceklerim tabii ki: hamur işleri, gazlı içecekleri tatlılar. saat akşam 6dan sonra birşey yemiyorum. Yoğurdu öğünlerde tüketiyorum, bazen hatta akşam yemeği yerine bir küçük yoğurt yiyorum. ben aşkım geçen 2 sene önce her sabah yarım saat koşarak ve biraz yediklerine dikkat ederek 8 kilo vermişti. Geçen sene de işe bisikletle giderek forma girdi. kışın yine şişti, havaların ısınması ile o da yine bisiklete binip aldığı kiloları vermeyi planlıyor. benim uyguladıklarım bunlar. öpüyorum seni
Tavsiyeler için teşekkür ederim cnmmm :) bn de yazmayı düşünüyorum yediklerimi filan hem kontrolü daha kolay olur hem de ne ne kdr kalorili bilirsem belki daha az dikkat ederim ama zor gelir bırakırım yazma işini heralde Zaten okul sınavlar yurt hayatı derken cok fazla şeyle ilgilenirken bir de bunu yazmaya vakit bulmamak için cok bahane üretirim de yapmamam lazım :)
Bakalım bnm erkek arkadaşım ne kadar dayanabilcek bnmle birlikte bgn gayet başarılı ve azimli gördüm ama umarım hep böyle devam eder =P
Keşke siz de birlikte yapabilseniz güzel olurdu motive edici oluyo :) biz zaten dip dibeyiz okulda sürekli elinden alcam yemekleri artık, o da bna yapsın aynısını
Evet kızlar merhabaaaa bugünün akışını yazmak istedim çok hevesliyim, bgn daha ilk gün ya ondan heralde :)
Bugün sabah kahvaltısını ayvalık tostu ve ayranla yaptım saat 9.30 gibi :)
12.00-13.30 arası sınavım olduğu için ve 13.30da da hemen başka bir dersim başladığı için öğle yemegimi düzgn yiyemem sınavda da acıkırım diye kahvaltıyı hafif tutmadım :)
Ders çalışalım diye erkek arkadaşımla buluştuk okulumuzun avm sinde mis gibi de kahvaltımızı yaptık :)
Tabi bnm öğle yemeğim bugun yalan oldu :S
15.30 gibi de kızlarla türk kahvesi içip sohbet ettik bu haftaki sınavları bitirmiş olmanın verdiği rahatlamayla ve güzel havanın enerjisiyle çok iyi geldi :)
Yurda geldikten sonra da saat 17.30 civarı küçük iki dilim tam bugday ekmeğinin arasına beyaz peynir koyup yedim :)
18.30 gibi de 12 sarı leblebi ve 3 adet kuru kayısı yedim :)
20.00 gibi de bir kase tavuk çorbası içerim ya da nesfit yerim yağsız sütle :)
Saat 22.30 gibi de 1 portakal yerim bugünü tamamlarım :)
Yalnız sabahtan beri daha 1lt su içebildim o da zorlamaylaaaa :2:
Su içemiyorum ben yaaaa nasıl kazanıcam bu alışkanlığı bakalım :44:
Canımm öncelikle hayırlı olsunn:)) en önemli şey insanın karar verebilmesi zaten benimde yarın ikinci haftam olucak.. belim 7 cm incelmiş.. haftada bir tartılıyorum ben.. ilk hafta 3.7 kg verdim.. bu haftada sanırım en az 1.5 kg vermişimdir.. yarın büyük gün benim için :) herşeyin başı spor.. şimdi sorucaksınız neler yaptın diye.. kendi konumdada anlattım ama rağbet görmedi :):) bol proteinli yiyecekler.. hiç aç kalmadım.. ve spor:) her güüünn.. en az bir saat yürüyorum.. bu iki saatide buluyor.. bol yeşilçay.. akşam 6dan sonra yemekk yokkk böyle diyim:) benimde hedef kilom 50:) 61.7'yle başladım.. Galiba 56 falan olmuşumdur iki haftada.. azmedersen kilo vermek hiçte zor bişi değil.. ve ilk bir hafta çok iyi olduğum içinde bir gün kendimi ödülendirdim.. ödülde önemli bu haftada kendimi ödüllendirirmiyim bilmiyorum verdiğim kiloya bağlı :)
Canımm öncelikle hayırlı olsunn:)) en önemli şey insanın karar verebilmesi zaten benimde yarın ikinci haftam olucak.. belim 7 cm incelmiş.. haftada bir tartılıyorum ben.. ilk hafta 3.7 kg verdim.. bu haftada sanırım en az 1.5 kg vermişimdir.. yarın büyük gün benim için :) herşeyin başı spor.. şimdi sorucaksınız neler yaptın diye.. kendi konumdada anlattım ama rağbet görmedi :):) bol proteinli yiyecekler.. hiç aç kalmadım.. ve spor:) her güüünn.. en az bir saat yürüyorum.. bu iki saatide buluyor.. bol yeşilçay.. akşam 6dan sonra yemekk yokkk böyle diyim:) benimde hedef kilom 50:) 61.7'yle başladım.. Galiba 56 falan olmuşumdur iki haftada.. azmedersen kilo vermek hiçte zor bişi değil.. ve ilk bir hafta çok iyi olduğum içinde bir gün kendimi ödülendirdim.. ödülde önemli bu haftada kendimi ödüllendirirmiyim bilmiyorum verdiğim kiloya bağlı :)
Teşekkür ederim tatlımmmm :) Sen baya güzel kilo vermişsin hem de çok kısa sürede maşallaaahhh sana umarım bu hafta da böyle devam eder merak ettim yrn tartılınca yaz da hemen bakıcam :) 1 haftada güzel kilo verebilmişsen haftada bir gün ödül bence de hiç fena fikir deilmiş
Spor kesinlikle çok önemli ben bu konuda cok tembelim sanırım :) yurdumun önünden fakülteye servis var 15 dk yürümek bile zor geliyo ringe biniyorum
Teşekkür ederim tatlımmmm :) Sen baya güzel kilo vermişsin hem de çok kısa sürede maşallaaahhh sana umarım bu hafta da böyle devam eder merak ettim yrn tartılınca yaz da hemen bakıcam :) 1 haftada güzel kilo verebilmişsen haftada bir gün ödül bence de hiç fena fikir deilmiş
Spor kesinlikle çok önemli ben bu konuda cok tembelim sanırım :) yurdumun önünden fakülteye servis var 15 dk yürümek bile zor geliyo ringe biniyorum
yazarım yarın canımm:) nappıcakmışızz? üşenmekten vazgeçicekmişizz.. :) buarada hangi üniversite yeditepe falan mı ? :) ne kadar hareket o kadar incelik:) bak 1 saat önce eve geldim trenle 9 durak mesafelik yere gittim 10 kmden fazla :) banada ilk fazla geliyordu yavaş yavaş yükselttim.. önce 5-6 km deerkeen.. şimdi arkadaşlarımla buluşucağım yer 5-6 kmlik bi yerse 1 saat önceden çıkıp yürüyorum :)
yazarım yarın canımm:) nappıcakmışızz? üşenmekten vazgeçicekmişizz.. :) buarada hangi üniversite yeditepe falan mı ? :) ne kadar hareket o kadar incelik:) bak 1 saat önce eve geldim trenle 9 durak mesafelik yere gittim 10 kmden fazla :) banada ilk fazla geliyordu yavaş yavaş yükselttim.. önce 5-6 km deerkeen.. şimdi arkadaşlarımla buluşucağım yer 5-6 kmlik bi yerse 1 saat önceden çıkıp yürüyorum :)
Bende ring kullanmayıp yürüycem bundan sonra heveslendim =)) hatta kampüs içindeki spor salonuna neden yazılmıyorum diye de düşünmeye başladım :))
Ben İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeyim canım :)
Bende ring kullanmayıp yürüycem bundan sonra heveslendim =)) hatta kampüs içindeki spor salonuna neden yazılmıyorum diye de düşünmeye başladım :))
Ben İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeyim canım :)
Yürü canım yürü madem kampüsün içindeymiş spor salonunada yazıl ne kadar köfte o kadar ekmek :) ne kadar emek o kadar güzellik ve sağlıklı bir vücut :)
Akşam yemeğinde tavuk corbası içerim ya da nesfit yerim diye niyetlenmiştim yemedimm onn yerine 200 ml yağsız sütle 100gr yağsız yogurt yedim 1 saat aralıklarla :)
Bugün çok dişim ağrıyo kızlar o yüzden katı şeyler tüketemedim hiç sabah 200 ml süt içtim, öğlen ve akşamda birer kase mercimek corbası akşam 2 dilim ekmek doğradım mama kıvamına getirip yemek zorunda kaldım
Yrn dişçi randevum var kurtulmak istiyorum şu ağrıdan artık
Öncelikle başarılar diliyorum.. :) bende diyete başlayalı 3.gün bugun.daha bazı şeylere alışamadım dün 2 lt içtim bugun yarım lt falan mesela..bunun için o suyu masanda tut okulda falan ikide bir iç az az . ben yeşilçayda içiyorum günde en az 1 fincan.
daha az yemek daha cok sporla bu iş olacak inş :) benim hedefim bi 5 kilo tabi şimdilik.yaz gelmeden halletseydik iyiydi kolay gelsin hepimize :)