64ten 50ye maraton başlasınnnnnnnnnn :)

Öncelikle başarılar diliyorum.. :) bende diyete başlayalı 3.gün bugun.daha bazı şeylere alışamadım dün 2 lt içtim bugun yarım lt falan mesela..bunun için o suyu masanda tut okulda falan ikide bir iç az az . ben yeşilçayda içiyorum günde en az 1 fincan.
daha az yemek daha cok sporla bu iş olacak inş :) benim hedefim bi 5 kilo tabi şimdilik.yaz gelmeden halletseydik iyiydi kolay gelsin hepimize :)

Aynen cnm yaza biraz daha ince girebilmek güzel olurdu :) sen kaç kilosun boyun yaşın ne cnmm merak ettim :)

Aynen cnm yaza biraz daha ince girebilmek güzel olurdu :) sen kaç kilosun boyun yaşın ne cnmm merak ettim :)

bende bir konu açtım birkaç gün önce :)
20 yaşındayım 1.72 boy 70 kilo ile başladm üç günde 68,4 olmuşm..boydan biraz kurtarıyorum ama nereye kadar sakla hiç iyi hissetmyorm :) 3 gündür kararlıym ama cnm :)

en az bi on gün kadar devam edeceğim umarım başarılı olurum ya :) sana da kolay gelsin canm :)
keşke biraz da bu işte başarılı olanlar bize tavsiye verse :2:

Selam ccrescentt:3: nasıl gidiyor erkek arkadaşın ile kilo verme maceran ? ben regl olduğum için şuan şişkinlik var bende, o yüzden bu hafta ne kadar verdim bilemiyorum. Ben gün de 1saat ayırıyorum kendime, daha doğrusu spora. Ders çalışıyorum bütün gün. Günde 1 saat neye harcamıyorum ki diye düşündüm ve 1saatimi her gün spora ayırıyorum. Hem ders arası kafamı boşaltmak için biraz imkanım oluyor böylece. Bu aralar iştahım da yok, havalardan sanırım. yaza kadar 5-10 kilo versem süper olur aslında. 10 kilo versem, geri kalan 5 kilo yazın da veririm, o sorun değil.

Canım popo ve bacak için ne önerirsin??

Selam cekk:80: vallah ben burdan biraz zor anlatırım. Ama spor forumu da var burda, ordaki kızlar sana videolar tavsiye edebilir. ben bir spor dergisinden çıkan hareketleri yapıyorum. internette arama motoruna popo bacak egzersiz versen çıkar bir sürü şey. olmazsa yazarım sana burdan bir kaç hareket.

Selam ccrescentt:3: nasıl gidiyor erkek arkadaşın ile kilo verme maceran ? ben regl olduğum için şuan şişkinlik var bende, o yüzden bu hafta ne kadar verdim bilemiyorum. Ben gün de 1saat ayırıyorum kendime, daha doğrusu spora. Ders çalışıyorum bütün gün. Günde 1 saat neye harcamıyorum ki diye düşündüm ve 1saatimi her gün spora ayırıyorum. Hem ders arası kafamı boşaltmak için biraz imkanım oluyor böylece. Bu aralar iştahım da yok, havalardan sanırım. yaza kadar 5-10 kilo versem süper olur aslında. 10 kilo versem, geri kalan 5 kilo yazın da veririm, o sorun değil.

Valla bu hafta baya iyiydik cnm ilk haftanın hevesi olsagerek :) tatıdaki deişikleri farkettkçe daha fazla heves ederiz diye umuyorum sonuçta sağlığımız için bi yerde :) Ben de erkek arkadaşım da 1.5 kilo verdik :) o çok azimli maşallah böyle devam ederse sırf o yemio die yiemiycem ben de :46:

Son düzenleme:
Valla bu hafta baya iyiydik cnm ilk haftanın hevesi olsagerek :) tatıdaki deişikleri farkettkçe daha fazla heves ederiz diye umuyorum sonuçta sağlığımız için bi yerde :) Ben de erkek arkadaşım da 1.5 kilo verdik :) o çok azimli maşallah böyle devam ederse sırf o yemio die yiemiycem ben de :46:[/QUOTE]

İlk haftada 1.5 kilo ? :46::46: bravo vallah ikinize de:129: yememekle olmaz, normal yemeye döndüğünde fazlasıyla geri alırsın. Yani dikkat et. Yani ömür boyu sürdürebileceğiniz bir yeme şekli belirleyin bence. Yani bugün yemek yemez zayıflarsın, yarın zayıf olunca normal yer ve tekrar kiloları alırsın. o yüzden önemli olan sürdürebileceğin yeme alışkanlığı tatluummm diyorum ve öpüyorum seni. böyle devam edin, yaza damganızı vurun :1: :51: ama ege ve marmara sahilleri bana ve aşkıma ait, oraya biz damgamızı vuracağız:33: size akdeniz karadeniz ve anadolu kalıyor:34:

Valla bu hafta baya iyiydik cnm ilk haftanın hevesi olsagerek :) tatıdaki deişikleri farkettkçe daha fazla heves ederiz diye umuyorum sonuçta sağlığımız için bi yerde :) Ben de erkek arkadaşım da 1.5 kilo verdik :) o çok azimli maşallah böyle devam ederse sırf o yemio die yiemiycem ben de :46:

İlk haftada 1.5 kilo ? :46::46: bravo vallah ikinize de:129: yememekle olmaz, normal yemeye döndüğünde fazlasıyla geri alırsın. Yani dikkat et. Yani ömür boyu sürdürebileceğiniz bir yeme şekli belirleyin bence. Yani bugün yemek yemez zayıflarsın, yarın zayıf olunca normal yer ve tekrar kiloları alırsın. o yüzden önemli olan sürdürebileceğin yeme alışkanlığı tatluummm diyorum ve öpüyorum seni. böyle devam edin, yaza damganızı vurun :1: :51: ama ege ve marmara sahilleri bana ve aşkıma ait, oraya biz damgamızı vuracağız:33: size akdeniz karadeniz ve anadolu kalıyor:34:

bitanesin kuzum yaaaa :) marmara ve ege sahillerinin tadını cıkarın siz hatta bizim yerimize de biz ikimiz de bu yaz staj yapmak zorundayız cünkü, biz anca istanbula damgamızı vurcaz galiba :) tabiki haklısın cnm önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayat boyu sürdürebilecek alışkanlık haline getirmek zaten bn bnu başarmaya çalışıyorum aslında şuan :) mesela annemin ye ye die ısrar edip yediremediği sebzeleri daha fazla tüketip beslenme düzenime katmaya çalışıorum, meyveye düşkünlüğüm hiç yoktu eskiden yemesem hiç aramazdım şimdi günde 1 porsiyon tüketmeye özen gösteriyorum :) aslında cok sevdiğim ama hiçbir besin değeri olmayan abur cuburuysa hayatımdan cıkarmaya cabalıyorum ki şuan ilk haftanın gazıyla pek aramadım diyebilirim :)) öpüyorum seniiii :)

Son düzenleme:
Bugün sabah dişçiye gittim ve maalesef saat 1e kadr yemek yiyemedim. Aslında tedavi de yapılmadı sdce kontroldu ve moralim bozuldu 2 kanal tedavisi 1 dolgu 2 de alt 20lik dişlerim cekilcek :( sadece sıvı seyler tüketebiliorum desem yeri var :(

saat 1 gibi bi kase mercimek corbası, iki kaşık arpa şehriye pilavı, iki kaşık da havuclu yogurt yedim
saat 4.30 gibi de bi kase domates corbası, 2 kaşık patates püresi
akşam 8de de bi kase k-fleks yedim

yaklaşık 2 lt suyum da bitmek üzereeeee :)

dişlerim yüzünden meyve fln yiemiorum çok sert gelio :(

Bugün sabah dişçiye gittim ve maalesef saat 1e kadr yemek yiyemedim. Aslında tedavi de yapılmadı sdce kontroldu ve moralim bozuldu 2 kanal tedavisi 1 dolgu 2 de alt 20lik dişlerim cekilcek :( sadece sıvı seyler tüketebiliorum desem yeri var :(

saat 1 gibi bi kase mercimek corbası, iki kaşık arpa şehriye pilavı, iki kaşık da havuclu yogurt yedim
saat 4.30 gibi de bi kase domates corbası, 2 kaşık patates püresi
akşam 8de de bi kase k-fleks yedim

yaklaşık 2 lt suyum da bitmek üzereeeee :)

dişlerim yüzünden meyve fln yiemiorum çok sert gelio :(

geçmiş olsun güzelim:71:

Sealm güzelim. nasıl gidiyor ? Bizim forumdaki kızlar biberiye yağında bahsediyorlardı da, sana söyleyeyim dedim. Hatta diyet forumun birinde topic olarak var. biberiye yağını sürüp streç folyo ile karnını sarıp, spor yapıyorlarmış. birinde incelme olmuş. Ben de lahana yağı var. birinin başarı öyküsünde okumuştum, her akşam lahana yağı sürüp streç folyo sarıp öyle egzersiz yaptığını...HCR35 galiba...bugün lahana yağı ile yapacağım sporumu, bakalım 1 ay sonra fark görecekmiyim...

Sealm güzelim. nasıl gidiyor ? Bizim forumdaki kızlar biberiye yağında bahsediyorlardı da, sana söyleyeyim dedim. Hatta diyet forumun birinde topic olarak var. biberiye yağını sürüp streç folyo ile karnını sarıp, spor yapıyorlarmış. birinde incelme olmuş. Ben de lahana yağı var. birinin başarı öyküsünde okumuştum, her akşam lahana yağı sürüp streç folyo sarıp öyle egzersiz yaptığını...HCR35 galiba...bugün lahana yağı ile yapacağım sporumu, bakalım 1 ay sonra fark görecekmiyim...

Valla yemek saatlerimi tam anlamıyla düzenleyemedim henüz ama mümkün oldukça erken saatlerde yemek yemeyi bitirmeye calışıyorum :) suyla pek aram yok 1.5 litreyi zor buluyorum bazı günler :( bi de bgn regl oldum tartıda değişiklik olcak mı merak içindeyim kilo verememiş olursam motivem düşer diye korkuyorum :(( biberiye ve lahana yağını ben de denemek istiyorum bugün kendime bir tane pilates topu aldım çalışmak için :) öncesinde yağ kullanırsam belki daha çok fayda görürüm, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnm :)

Son düzenleme:
Selammmmm :54:

Bugün evimdeyim ve annem sağolsun bana fazlaca yedirdi bugün :) normalde yiyeceğimin çok çok azını yedim ama yine de daha sağlıklı beslenebilrdim :)

Sabah kahvaltıda(saat 11 gibi) 2 tane tam buğday unuyla hazırlanmış krep yedim. Domates, peynir, zeytin ve şekersiz çay eşliğinde tabi :)
Akşam saat 18.30 gibi de bi tane ıspanaklı gözleme yedim :50: kocaman 1 bardak ayran içtim :)

Gün boyu sdce 1 lt su tüketebildim:14:

yatmadan da 1 bardak süt içerim bu günlük bu kadar yeter :)

Dünkü menümü yazym ama çok kötüydü sevgili günlüğüm :(

Sabah dişçiye gittim dişçi de erkek arkadaşımın babası :1: hem diş ağrım hem görücüye cıkma stresim maalesef sabah bana bişey yedirtmedi :1: ilk kez tanışdık da :) bakalım beğenildim mi sınavı geçtim mi bgn öğrenicem :33:

Her neyse işte saat 1.30a kadar yemek yasaktı yiyemedim. Sonra da dersm başladı derse girdiğim için yiyemedim. saat 3-3.30 gibi tavuk ızgara ve salata yedim. Eve geldim aç değildim bişey yemedim o yüzden saat 10 gibi 1 portakal ve 1/2 elma yedim :) Anca 1 litre kadar da su içtim :)

Bu kadarcık işteeeee :)

Sağlıksız bi beslenme düzeni farkındayım sık ve az yemekten eser yok! :(

Back
X