öncelikle hoşgeldin canım 8 kiloyu aslında çok kolay ve hiçbirşeyi yasaklamadan verdim ama yediğim herşey ölçülüydü ve doyasıya değildi mesela pilav yiyceksem 2 kaşık pilav 5 kaşık taze fasülye gibi pasta bile yemiştim ama 1 çatal gibi bana çok uygun bir yöntemtopiğin hayırlı olsun canım
bende kalori yöntemiyle zayıflıyorum
8 kilo verdiğin yöntem nasıldı anlatırmısın biraz
ben sabah 1 dilim ekmek yiorum başka yok bütün gün hamur tatlı pilav makarna yok
günde 1000 kaloriyi geçmeden yiyorum
hoşgeldin arkadaşımben 13 aylık evliyim ve 9kilo aldım 63 kiloyum 55 kiloya inmek istiyorum işe yürüyerek gidiyorum hergün sabah ve akşam 20 dk tempolu yürüyorum senin sayfanda bende ilerlemek istiyorum bol şanslar bize:2:
merhaba birlikten kuvvet doğar hoşgeldin arkadaşımmerhaba arkadaşım bu yolda sana arkadaş olmak istiyorum...
hoşgeldin canım daha önce vermişsin tekrar verirsin merak etme hem çokta kilolu değilsin ama sen kendini daha iyi bilirsin verince daha iyiyim diyosan beraberizbende istikrarlı bi şekilde devam edebileceğim bir topik arıyorum
çok çabuk kilo alabilen bir yapıya sahibim ne yazık kigeçen yıllarda 69 kilolardan 53 e kadar inmiş bir şahsiyetim
yaklaşık 1 ayda 5 kilo aldım ve şu an 58 e kadar çıktım
bir an evvel 53 e inmek ve orada kalmak istiyorum
2.5 aylık evliyim ve eşim aşırı kilo takıntısı olan bir insan
şimdiden dalga geçmeye başladı bile
bi kıyafet alacak oluyorum kilo alırsın sen ne gereği var diyor
o yüzden hemen kilo vermek istiyorum
hoşgeldinBen de gunlerdir okuyup duruyorum ,Mavli topiginin basligini gorunce tam bana gore dedim.
1,5 ay once tartida 63.80i gorunce, gozlerim yerinden firladi.aslinda kiyafetlerimden belliydi
Biraz diyet biraz yuruyus ile bugun 58.60 yim.
2 hafta once spor salonuna da gitmeye basladim , hedefim 54 kilo olmak Ben evde oldugum zaman cok abur cubur yiyorum
Birbirimize destek olup hedeflerimize biran once ulasalim.Ben 45 yasindayim, boyum 1.65cm.Yas ilerledikce kilo vermek zorlastigi icin simdiden zayiflayim dedim.
günaydın ebyarcım bende kahvaltımı yaptım 1.5 dilim kızarmış çavdar ekmeği avuçiçi kadar peynir 3tane zeytin domates salatalık 1 yumurta şekersiz çaygünaydın arkadaşlar
bende 2 kuru kayısı ve bir bardak su ile güne başladım
bugün diyette 2.günüm ilk günü atlattım bugün daha iyi olacak eminim :)
sonra mavi yeşil 2 tane mısır patlağı yedim saat 7dede 6 tane taze incir yedim bugünkü yemek faslım birde bütün gün 7 bardak su içtim bir bardak daha içicem yatarkende yeşil çay içicemmerhaba öğlene kadar 4 bardak su içtim evi temizledim dolayısıyla çok acıktım bir küçük tabak börülce salatası 2 kaşık makarna 2 kaşık pilav bir lokma tavuk ızgara 3 dilim kavun evde birsürü yemek vardı çeşit yaptımakşam yemeğini çok hafif geçiştiricem
selam arkadaşım evet ya hasta olduğumda bende de çok şişkinlik oluyorKimse yazmamis ama ben yazayim.
3-4 gune kadar regl olacagim icin inanilmaz derecede sisim .
Istahim cok ama kacamak olarak 7 tane m&m fistikli yedim o da 50 kalori falan
Aksam spor salonuna gidecegim 350-400 kalori harcarim.
57 yi gorseydim herhalde regl sonu gorurum.
Gunaydin.
cok mutluyum ,bu sabah tartida 58.2 yi gordum yani 400 gr daha zayiflamisim
bugun yemeyi azcik abartabilirim ama aksamustu spor salonuna gidecegim ,yediklerimi yakarim
Regl oncesi kilo verdim artik kimse beni tutamaz.
Fittingo adli siteden kalori takibi yapiyorum,gunluk almaniz gereken kaloriyi hesapliyor .gunluk olarak yazinca da fazla kalori almissam hemen dur diyorum.yaptigim sporlari yaziyorum .herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?