• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

64'ten 54'e yolculuk

mavli

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
1.876
228
688
selaaaam:16:şimdiye kadar diğer arkadaşların konularına dahil olup kilo vermeye çalıştım 2 sene önce farmasi arkadaşım sağolsun onun yöntemiyle 8 kilo verdimde ama sonrasında yaşam tarzımdan dolayı bol hamurişi ve tatlılarla yine aynı kiloya çıktım 64 kiloyum:(( yarından itibaren hamur işi ve şekeri hayatımdan çıkarıyorum inşallah birde lesliyle yürüyüşe az az başlıycam inşallah:15: sizde gelin bana destek olun beraber zayıflayalım gerçi karar verdim kimse olmasada buraya hergün neyediğimi yazıcam baştan söyleyeyim benim öyle düzenli bir listem olmıycak ama herşeyden az az yemeyi planlıyorum ekmeği sadece sabah kahvaltısında ve çavdar olarak yiycem gittiğim yerdede gelen hamur işiyse yemiycem inşallah hadi BİSMİLLAH!
arkadaşlar ara vermek zorunda kaldım çünkü kan tahlilimde bütün değerler yerlerde sürünüyordu doktorum hastaneye yatış yaptırdı 10 gün damardan ilaç tedavisi alıcam sonrasında burdayım inşallah...

Son düzenleme:
topiğin hayırlı olsun canım
bende kalori yöntemiyle zayıflıyorum
8 kilo verdiğin yöntem nasıldı anlatırmısın biraz

ben sabah 1 dilim ekmek yiorum başka yok bütün gün hamur tatlı pilav makarna yok
günde 1000 kaloriyi geçmeden yiyorum

ben 13 aylık evliyim ve 9kilo aldım 63 kiloyum 55 kiloya inmek istiyorum işe yürüyerek gidiyorum hergün sabah ve akşam 20 dk tempolu yürüyorum senin sayfanda bende ilerlemek istiyorum bol şanslar bize:2:

bende istikrarlı bi şekilde devam edebileceğim bir topik arıyorum
çok çabuk kilo alabilen bir yapıya sahibim ne yazık ki:( geçen yıllarda 69 kilolardan 53 e kadar inmiş bir şahsiyetim
yaklaşık 1 ayda 5 kilo aldım ve şu an 58 e kadar çıktım
bir an evvel 53 e inmek ve orada kalmak istiyorum
2.5 aylık evliyim ve eşim aşırı kilo takıntısı olan bir insan
şimdiden dalga geçmeye başladı bile :(
bi kıyafet alacak oluyorum kilo alırsın sen ne gereği var diyor :(
o yüzden hemen kilo vermek istiyorum

hoşgeldiiiiniiiiiz arkadaşlar :16:
topiğin hayırlı olsun canım
bende kalori yöntemiyle zayıflıyorum
8 kilo verdiğin yöntem nasıldı anlatırmısın biraz

ben sabah 1 dilim ekmek yiorum başka yok bütün gün hamur tatlı pilav makarna yok
günde 1000 kaloriyi geçmeden yiyorum
öncelikle hoşgeldin canım 8 kiloyu aslında çok kolay ve hiçbirşeyi yasaklamadan verdim ama yediğim herşey ölçülüydü ve doyasıya değildi mesela pilav yiyceksem 2 kaşık pilav 5 kaşık taze fasülye gibi pasta bile yemiştim ama 1 çatal gibi bana çok uygun bir yöntem:56:

ben 13 aylık evliyim ve 9kilo aldım 63 kiloyum 55 kiloya inmek istiyorum işe yürüyerek gidiyorum hergün sabah ve akşam 20 dk tempolu yürüyorum senin sayfanda bende ilerlemek istiyorum bol şanslar bize:2:
hoşgeldin arkadaşım:16:evliliğinde mutluluklar diliyorum canım aynı kilolardaymışız boyun kaç benim 1,60 yürümek çok iyi fikir bende gidiceğim yerlere yürüyerek gidiyorum ama özellikle yürüyüşe çıkmadığım için o sayılmaz oyüzdende akşamları lesliyle en az 1 mil yürüycem geçen seferde çok faydasını görmüştüm bütün gün yediklerimi yakmış oluyorum üstünede hiç birşey yemeyince sabaha kadar yağlar eriyor:36:

merhaba arkadaşım bu yolda sana arkadaş olmak istiyorum...
merhaba birlikten kuvvet doğar hoşgeldin arkadaşım
bende istikrarlı bi şekilde devam edebileceğim bir topik arıyorum
çok çabuk kilo alabilen bir yapıya sahibim ne yazık ki:( geçen yıllarda 69 kilolardan 53 e kadar inmiş bir şahsiyetim
yaklaşık 1 ayda 5 kilo aldım ve şu an 58 e kadar çıktım
bir an evvel 53 e inmek ve orada kalmak istiyorum
2.5 aylık evliyim ve eşim aşırı kilo takıntısı olan bir insan
şimdiden dalga geçmeye başladı bile :(
bi kıyafet alacak oluyorum kilo alırsın sen ne gereği var diyor :(
o yüzden hemen kilo vermek istiyorum
hoşgeldin canım daha önce vermişsin tekrar verirsin merak etme hem çokta kilolu değilsin ama sen kendini daha iyi bilirsin verince daha iyiyim diyosan beraberiz:32::13:

hayırlı geceler tatlı rüyalar yarın sabah görüşürüz kızlar:16::16::16::16:

Ben de gunlerdir okuyup duruyorum ,Mavli topiginin basligini gorunce tam bana gore dedim.
1,5 ay once tartida 63.80i gorunce, gozlerim yerinden firladi.aslinda kiyafetlerimden belliydi :1:
Biraz diyet biraz yuruyus ile bugun 58.60 yim.
2 hafta once spor salonuna da gitmeye basladim , hedefim 54 kilo olmak Ben evde oldugum zaman cok abur cubur yiyorum :56::56:
Birbirimize destek olup hedeflerimize biran once ulasalim.Ben 45 yasindayim, boyum 1.65cm.Yas ilerledikce kilo vermek zorlastigi icin simdiden zayiflayim dedim.

Son düzenleme:
günaaaydıııın:16: uyandım ve ilk iş ılık limonlu suyumu içmeye gittim ama evde limon yokmuş:30:bende bugünlük sade ılık suyumu içiyorum:1:
Ben de gunlerdir okuyup duruyorum ,Mavli topiginin basligini gorunce tam bana gore dedim.
1,5 ay once tartida 63.80i gorunce, gozlerim yerinden firladi.aslinda kiyafetlerimden belliydi :1:
Biraz diyet biraz yuruyus ile bugun 58.60 yim.
2 hafta once spor salonuna da gitmeye basladim , hedefim 54 kilo olmak Ben evde oldugum zaman cok abur cubur yiyorum :56::56:
Birbirimize destek olup hedeflerimize biran once ulasalim.Ben 45 yasindayim, boyum 1.65cm.Yas ilerledikce kilo vermek zorlastigi icin simdiden zayiflayim dedim.
hoşgeldin:16: ay süpersin 1.5 ayda güzel kilo vermişsin boyunda iyi :13: bende 32 yaşımdayım doğru söylüyosun yaş ilerledikçe daha kolay kilo alınıyor ama verilemiyor bende oyüzden sonuna kadar kilolarımı vericem inşallah :15::41:

günaydın arkadaşlar
bende 2 kuru kayısı ve bir bardak su ile güne başladım
bugün diyette 2.günüm ilk günü atlattım bugün daha iyi olacak eminim :)

günaydın arkadaşlar
bende 2 kuru kayısı ve bir bardak su ile güne başladım
bugün diyette 2.günüm ilk günü atlattım bugün daha iyi olacak eminim :)
günaydın ebyarcım bende kahvaltımı yaptım 1.5 dilim kızarmış çavdar ekmeği avuçiçi kadar peynir 3tane zeytin domates salatalık 1 yumurta şekersiz çay :56:

gunaydin arkadaslar,2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi uzerine beyaz peynir ve azicik bal , 1 kupa kremali nescafe ile kahvaltimi yaptim.
aslinda daha cok kilo veririm ama kremali nescafe icmeyi birakamiyorum.haftada 1 gun de sabahdan aksama kadar canim ne isterse yiyorum.yani bol bol kacamak yapiyorum :56::56::56::56:
ama bugun kacamak yok.
ogle yemegi: hindi gogsu izgara yagsiz, yogurt
aralarda :yulafli bar
aksam yemegi olarakda ,yesil mercimek yemegi ve 1 dilim tam bugday ekmegi dusunuyorum.her gece 1 su bardagi sut iciyorum.
spor olarakda ,bu aksam ustu 1 saate yakin bisiklete binmek.
gecen yil da nisan mayis ayinda diyete baslamis 3 kilo verince birakmistim.bu sefer amacim kesinlikle 54-55 kilo olmak.
herkese iyi gunler,kalorisiz yemekler :1::1::1:

merhaba öğlene kadar 4 bardak su içtim evi temizledim dolayısıyla çok acıktım bir küçük tabak börülce salatası 2 kaşık makarna 2 kaşık pilav bir lokma tavuk ızgara 3 dilim kavun evde birsürü yemek vardı çeşit yaptım:52: akşam yemeğini çok hafif geçiştiricem:56:

merhaba öğlene kadar 4 bardak su içtim evi temizledim dolayısıyla çok acıktım bir küçük tabak börülce salatası 2 kaşık makarna 2 kaşık pilav bir lokma tavuk ızgara 3 dilim kavun evde birsürü yemek vardı çeşit yaptım:52: akşam yemeğini çok hafif geçiştiricem:56:
sonra mavi yeşil 2 tane mısır patlağı yedim saat 7dede 6 tane taze incir yedim bugünkü yemek faslım birde bütün gün 7 bardak su içtim bir bardak daha içicem yatarkende yeşil çay içicem:36:

Kimse yazmamis ama ben yazayim.
3-4 gune kadar regl olacagim icin inanilmaz derecede sisim .
Istahim cok ama kacamak olarak 7 tane m&m fistikli yedim o da 50 kalori falan
Aksam spor salonuna gidecegim 350-400 kalori harcarim.:53:
57 yi gorseydim herhalde regl sonu gorurum:37:.

iyi geceleeer :16: kusura bakmayın arkadaşlar bugün uğrayamadım sabah işe gittim akşamda düğüne ancak gelip yazabildim sabah 2 şekersiz çay 1.5 dilim kızarmış ekmek avuç içi kadar peynir 3 zeytin 5 dal taze tere 1 kaşık biber salçası 2 kaşık patlıcan salatası öğlen 1 küçük dilim yufka böreği patlıcan salatası tere 1 şekersiz çay akşam 1 kase ayranlı çorba 2 tahta kaşık tavuklu patates sonrada 3 tane taze incir gecede 2 bardak az şekerli çay :56: inşallah ilerleyen günlerde daha iyi olacak bunlar nekadar oldu bilmiyorum ama normalden az yiyorum:26:
Kimse yazmamis ama ben yazayim.
3-4 gune kadar regl olacagim icin inanilmaz derecede sisim .
Istahim cok ama kacamak olarak 7 tane m&m fistikli yedim o da 50 kalori falan
Aksam spor salonuna gidecegim 350-400 kalori harcarim.:53:
57 yi gorseydim herhalde regl sonu gorurum:37:.
selam arkadaşım evet ya hasta olduğumda bende de çok şişkinlik oluyor
budönem biraz daha dikkat tatlı krizlerine ama sonrasında verirsin
ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun:16:

iyi akşamlar:16: bugün çok yoruldum her yerim ağrıyor:50: bugün yediklerim sabah 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği 1 domates peynir zeytin 2 şekersiz çay öğlen 1 tabak yoğurtlu makarna 2 az şekerli çay akşam 1 tabak taze fasulye el kadar patatesli gözleme sonrada 1 tane muz çok yorulduğum için akşam yemeğim güzçlü oldu ama artık bişey yemiycem:32:

Gunaydin.
cok mutluyum ,bu sabah tartida 58.2 yi gordum yani 400 gr daha zayiflamisim :ssz::ssz::ssz:
bugun yemeyi azcik abartabilirim ama aksamustu spor salonuna gidecegim ,yediklerimi yakarim:56::56:
Regl oncesi kilo verdim artik kimse beni tutamaz.
Fittingo adli siteden kalori takibi yapiyorum,gunluk almaniz gereken kaloriyi hesapliyor .gunluk olarak yazinca da fazla kalori almissam hemen dur diyorum.yaptigim sporlari yaziyorum .herkese tavsiye ederim :1::1:

Gunaydin.
cok mutluyum ,bu sabah tartida 58.2 yi gordum yani 400 gr daha zayiflamisim :ssz::ssz::ssz:
bugun yemeyi azcik abartabilirim ama aksamustu spor salonuna gidecegim ,yediklerimi yakarim:56::56:
Regl oncesi kilo verdim artik kimse beni tutamaz.
Fittingo adli siteden kalori takibi yapiyorum,gunluk almaniz gereken kaloriyi hesapliyor .gunluk olarak yazinca da fazla kalori almissam hemen dur diyorum.yaptigim sporlari yaziyorum .herkese tavsiye ederim :1::1:

nasıl verdiniz ya ben veremiyorum ya:26:

Back
X