- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
selaaaam
şimdiye kadar diğer arkadaşların konularına dahil olup kilo vermeye çalıştım 2 sene önce farmasi arkadaşım sağolsun onun yöntemiyle 8 kilo verdimde ama sonrasında yaşam tarzımdan dolayı bol hamurişi ve tatlılarla yine aynı kiloya çıktım 64 kiloyum
( yarından itibaren hamur işi ve şekeri hayatımdan çıkarıyorum inşallah birde lesliyle yürüyüşe az az başlıycam inşallah
sizde gelin bana destek olun beraber zayıflayalım gerçi karar verdim kimse olmasada buraya hergün neyediğimi yazıcam baştan söyleyeyim benim öyle düzenli bir listem olmıycak ama herşeyden az az yemeyi planlıyorum ekmeği sadece sabah kahvaltısında ve çavdar olarak yiycem gittiğim yerdede gelen hamur işiyse yemiycem inşallah hadi BİSMİLLAH!
arkadaşlar ara vermek zorunda kaldım çünkü kan tahlilimde bütün değerler yerlerde sürünüyordu doktorum hastaneye yatış yaptırdı 10 gün damardan ilaç tedavisi alıcam sonrasında burdayım inşallah...

arkadaşlar ara vermek zorunda kaldım çünkü kan tahlilimde bütün değerler yerlerde sürünüyordu doktorum hastaneye yatış yaptırdı 10 gün damardan ilaç tedavisi alıcam sonrasında burdayım inşallah...
Son düzenleme: