• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 ten 55 e yolculugum baslasin...

mrb kızlar ramazan dolayısıyla kilo aldım ve 60 cıktım cok uzgünüm nsl vericem bilmiyorum memleketteyim birde.
Canim memlekete gidince aliniyor maalesef. Geri geldiginde tekrar bir toparlarsin kendini, uzulme. Bayrami atlat, sonra diyete devam.

Kızlar ben de acayip kilo aldım. verdiğim kiloların 2 katını aldım onun için eski düzene tekrar girmeye çalışıyorum
Sabah 1 haşlanmış yumurta, salatalık, domates
2si 1 arada nescafe
1 dolma biraz yoğurt
Akşam yayla çorbası ve taze fasulye yedim. Birazdan da yürüyüşe çıkıcam

Merhaba kizlar. Bu sabah itibari ile 56,9 um. :KK76::KK76:
süper hedefine çok az kalmış.ne kadar zamanda verdin 9 kiloyu canım...

bende 65 im güya kilo vermeye ugrastım 2 haftalık tatılımde ama sadece spor yapabildim yemeyi kısamadım...kendimi sevmiyorum artık...şimdi beyaz pantolon istyorum mesela ama magazaya gidipte denemek zor geliyo göreceğimden korktugum içn....boyum 163 buarada...

kızlar merhaba. ben diyet yolculuğumun sonuna geldim. çünkü hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm :KK24::KK28::KK71::KK45:Allah isteyen herkese nasip etsin. Ramazanda filan hamileymişim hiç farketmemişim. 60 kiloyla hamile kaldım bakalım nasıl olacak gidişat:) Bu topik benim kendimi tutmamı sağladı. dört kilo verdim ama çok daha fazlasını alabilirdim burası olmasaydı. Sevgili M mhn çok tesekkürler bu topiği açtığın için. 56 rakamını görmüşsün sen de çok sevindim. senin de amacına ulaştığını varsayıyorum. Şurda 55 e ne kaldı ki :) Öpüyorum, hepinize kilo verme yolculuğunda kolay gelsin. SevgilerrrrHoppa:KK54:

kızlar merhaba. ben diyet yolculuğumun sonuna geldim. çünkü hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm :KK24::KK28::KK71::KK45:Allah isteyen herkese nasip etsin. Ramazanda filan hamileymişim hiç farketmemişim. 60 kiloyla hamile kaldım bakalım nasıl olacak gidişat:) Bu topik benim kendimi tutmamı sağladı. dört kilo verdim ama çok daha fazlasını alabilirdim burası olmasaydı. Sevgili M mhn çok tesekkürler bu topiği açtığın için. 56 rakamını görmüşsün sen de çok sevindim. senin de amacına ulaştığını varsayıyorum. Şurda 55 e ne kaldı ki :) Öpüyorum, hepinize kilo verme yolculuğunda kolay gelsin. SevgilerrrrHoppa:KK54:
Allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım =) :KK36:

Merhaba arkadaşım. Öncelikle hedefine ulaştığın için tebrik ederim. Günlüğüne şöyle bir bakınca benim ne kadar çok yediğimi anladım, neredeyse mide sende her daim boş :) (kiloların birer birer çekip gitmesi için sanırım bu işin başka yolu yok.)
Ben bu sabah iki dilim börek, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, bir avuç kırmızı köz biber, 5 zeytin yedim.. börekler hiiiç olmayacakmış, büyük hata!)
Bir de yazdıklarından anladığım kadarı ile yoğurt ve meyve çok işe yarıyor..

Merhaba kizlar! Yine yazmadim uzun bir zamandir, kusuruma bakmayin ne olur.

Canim niyeben... niyeben... cok cok ama cok tebrik ederim. Allah"im saglikla sihhatle bebisini kucagina almayi, yetistirmeyi nasip etsin. Kendine de bebisede iyi bak canim benim.:anneadayı::KK200:

E Ela82 , nasilsin canim? Uzun suredir girmiyordum topige. :oops:
Anonim Anonim canim uzulme, istersen aldiklarini hatta fazlasini geri verebilirsin. :KK66:

asena87 asena87 , boyumuz ayni canim, hatta topigi actigimdaki kiloda. Sabredersen verirsin canim, daha fazla almadan hemen diyete saril.:KK15:

goldenheart goldenheart hosgeldin canim. Insallah sende istedigin kiloya en kisa zamanda gelirsin. :KK15: Evet insan normalde gun icinde nekadar yedigini fark etmiyor canim. Ama böyle biryere yazinca anliyorsunki nekadarda cok sey yemisiz, ve bazilarida gercekten gereksiz. 2 dilim cikolata yerine 1 ekmek yeseymisim keske, ac kalmazdim en azindan diyor bazen insan.
Ben meyveyi cok severim canim, yogurtta cok seviyorum. Meyveli yogurtlar is yerinde hem gereksiz atistirmalarimi engelliyor, hemde besleyici oldu.

Bu arada kizlar henuz 55 kilo olmadim, daha dogrusu öyle diyet yaptim denemez. Abartmadim ama normal yedim. 56-56,3 arasi gidip geliyorum. Bu aralar spora agirlik verdim, havalarda guzelken daha cok yurumeye calisiyorum.
Spora basta useniyor insan ama yapinca bir hafiflik hissi veriyor, ruhen ve bedenen iyi hissettiriyor.

Neyse cok uzun oldu kizlar öptumm hepinizi, bol zayiflamalar herkese.:KK50:

Back
X