Canim memlekete gidince aliniyor maalesef. Geri geldiginde tekrar bir toparlarsin kendini, uzulme. Bayrami atlat, sonra diyete devam.mrb kızlar ramazan dolayısıyla kilo aldım ve 60 cıktım cok uzgünüm nsl vericem bilmiyorum memleketteyim birde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim memlekete gidince aliniyor maalesef. Geri geldiginde tekrar bir toparlarsin kendini, uzulme. Bayrami atlat, sonra diyete devam.mrb kızlar ramazan dolayısıyla kilo aldım ve 60 cıktım cok uzgünüm nsl vericem bilmiyorum memleketteyim birde.
Canımm ne zamandır takip edememiştim konuyu süper hedefine az kalmışşşMerhaba kizlar. Bu sabah itibari ile 56,9 um.![]()
süper hedefine çok az kalmış.ne kadar zamanda verdin 9 kiloyu canım...Merhaba kizlar. Bu sabah itibari ile 56,9 um.![]()
Allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım =)kızlar merhaba. ben diyet yolculuğumun sonuna geldim. çünkü hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmAllah isteyen herkese nasip etsin. Ramazanda filan hamileymişim hiç farketmemişim. 60 kiloyla hamile kaldım bakalım nasıl olacak gidişat:) Bu topik benim kendimi tutmamı sağladı. dört kilo verdim ama çok daha fazlasını alabilirdim burası olmasaydı. Sevgili M mhn çok tesekkürler bu topiği açtığın için. 56 rakamını görmüşsün sen de çok sevindim. senin de amacına ulaştığını varsayıyorum. Şurda 55 e ne kaldı ki :) Öpüyorum, hepinize kilo verme yolculuğunda kolay gelsin. Sevgilerrrr
![]()
Allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım =)![]()